Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben o tip adamlardan hep korkmuşumdur. Gözleri dışarı çabuk kayar gibi geliyor. Örneğin ben ovu zamanları senin dediğin gibi olsun diğer günler kanki takılalım istiyorum ama tam tersi oluyor neredeyse

bakınız; kayınpederim.
kayınvalidemin derdi de benim tam tersim.
adam peşini bırakmıyormuş aç kurt gibi
benim için fark etmez her gün de olsa olur.
ya da ayda 3ü zor gördüğüm için şimdilik bana öyle geliyor.

Yaşlı kurda bak sen
Sen bebeği alana kadar sabret kuzum sonra bırakırsın o yalvarır İntikammmm

bilmiyorum inan.
şu karısının peşinde kedi gibi dolanan boş anını yakalayıp 'atıl kurt' gibi olanlara özenir oldum.
Kız öyle deme benimki biraz o cins bu sefer de aynı sorun ben de istemiyorum.vermeyince de agresif oluyor suratı 5 karış bağırıyor aksi davranıyor falan.bunların ortası Yok mu?

Konu gecisi yapiyorum. Rahim filmi cektirenlerin fikirlerini alayim :)

Devlet, ozel, anestezili yada anestezisiz. Hangisi iyidir? Eger suan hamile degilsem dr hsg isteyecegim demisti de...

Devlet, ozel, anestezili yada anestezisiz. Hangisi iyidir? Eger suan hamile degilsem dr hsg isteyecegim demisti de...

Özel ve anestezi gereksiz hemde benim kadar korkak ve muayeneden bile nefret eden birine göre

özelde anestezili çektirdim cnm yine gerekse zorlanmadan çektririm aynı şekilde memnun kaldım.filmimi de güzel çekmiş her doktor kabul etti bazı kurumların çektiği filmi kabul etmiyorum dedi son doktorum.

Özel ve anestezi gereksiz hemde benim kadar korkak ve muayeneden bile nefret eden birine göre
Seni biliyrm seker :)

özelde anestezili çektirdim cnm yine gerekse zorlanmadan çektririm aynı şekilde memnun kaldım.filmimi de güzel çekmiş her doktor kabul etti bazı kurumların çektiği filmi kabul etmiyorum dedi son doktorum.
Saol canim. Burada ciddi rakamlar isteniyor.. 1250tl gibi bir rakam.

kız niye öyle diosun millet çığlık çığlığa yırtıyor kendini.
benimle aynı gün iz de çektirmişti yanlış hatırlamıyorsam ben eve gelip hiç birşey olmamış gibi misafir ağırlarken kıyamam sümbülün çok ağrısı olmuştu bir gün.

Özelde anestezisiz oldum hiç sıkıntı yaşamadım

Benim olmadı ağrım sızım sadece korktuğum için tansiyon düşüklüğü yaşadım :) 15dk. dinlenip çıktım o kadar. Her yerde aynı değil sanırım

Ayy bununla ilgili acayip bir hikayem var ama buradan yazamam

Şap kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…