Değerin iyi CNm önemli olan ikiye katlaması.2 gün sonra tekrarla inşallah sağlıkla ilerler.lekelenme için dikkat et kendini yorma zaten dr randevunu da almışsın gerekirse ilaç yazacaktır.genellikle bu durumda progestan veriyorlar.folik asitini iç ihmal etme.alttan muayeneden çekinme bir sıkıntı olmaz.düşecek bebek ne yapsan da düşecektir bunu 6 kayıp yaşamış biri olarak söylüyorum.ama sen istemedikçe kimse seni zorla alttan da muayene edemez.genelde alttan muayeneyi kese görülme vakti gelmesine rağmen göremezlerse yapıyorlar.daha net görebilmek için.alttan baktırmak istemezsen idrara sıkışık git dr a da üstten bakarsınız diye idrara sıkışık gelmiştim dersin üstten bakar.yeniden tebriklerÇok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın. Alttan muayene olmaz mı başlarda. Bende bilmiyorum ki hiç
Cnm senin durum da yılan hikayesine döndü resmen.çizginin yeri de kaymış zaten.yorum yapmadan sadece merakla sonucu bekliyorum.:)Kızlar benim lekelenmem sadece 3 gün sürdü Ara ara kahverengi geldi ve günlük ped kullandım yani regl sancım da olmadı. vee ateşim sadece kanama olduğu gun azcık dusmustu gerçi onu bıraz erken saatte ölçtüm normale nazaran sonra bugun de dahıl ucgundur ortalama yıne 36.8de gıdıyor yerlesme olabilir demiştiniz siz de..:) arada kasıgıma bacagıma sancı oluyor gecıyor. ve burnum tıkalı sebepsız yere. e dıger belırtıler de hala devam edıyor göbegımden ınen cızgı hala koyu sekılde var test yapmak ıcın beklicem bıkacgundha yani buay adet olmadım ılkkez bu oluyor. hala umut var mı sızce ateş tablomu koyayım hemen yine
Ben ff de tablo yapmayı beceremiyorum yaa ama buguñ 4 te uyanmadım ateşim düşük çıktıBen seni başkası ile karıştırdım ya.sen tablonu bir atsana
Ateşin iyi gidiyor merak etmeBen ff de tablo yapmayı beceremiyorum yaa ama buguñ 4 te uyanmadım ateşim düşük çıktıdurum şu
1. Gün 36.1 regl
2. Gün 36.2 regl
3. Gün 36.1 regl
4. Gün 36.2 regl
5. Gün 36.2 regl
6. Gün 36.2 regl
7. Gün 36.1
8. Gün 36.1
9. Gün 36.2
10. Gün 36.2
11. Gün 36.1
12. Gün 36.2 * akıntı
13. Gün 36.2 akıntı
14. Gün 36.1* akıntı
15. Gün 36.1 akıntı
16. Gün 36.0 akıntı
17. Gün 36.0* akıntı
18. Gün 36.2 akıntı
19. Gün 36.1 akıntı
20. Gün 36.1
21. Gün 36.2
22. Gün 36.4
23. Gün 36.4
24. Gün 36.6
25. Gün 36.6
26. Gün saat 4 te 36.8 saat 6 da 36.4
27. Gün saat 4 te 36.8 saat 6 da 36.6
28. Gün 36.4
En geç pazar günü adet olmam lazım bakalım düşmeye devam edecek mi. Aslında dün derecenin bozuk olduğunu düşünmeye başladım. Yatmadan önce bi ateşimi ölçeyim dedim 39.1 çıktıbozuk sanki
Anladım canım çok sağol inşallah bu ay olacakAteşin iyi gidiyor merak etmeölçmeye devam.gün içerisinde ateşini ölçme sadece sabah ölçüm saatinde ölç.kafan karışı yoksa.akşam ateşin de gerçekten ciddi anlamda yüksek çıkmış yani ölçmeden önce çay falan mı içtin zannetmem bozuk değildir.bozuk olsa eror falan verir.bir de derecenin yanına cep telefonunu koymayın.derece işte o zaman bozulur.
Guzel bir implitasyon dususu olmus atesinde :)Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın. Alttan muayene olmaz mı başlarda. Bende bilmiyorum ki hiç
Guzel olacak insallah sonu :)aynen öyle oldu vallahı.:) ayrıca ben özet gectım şu düşük olayını. okadar coksey yasandı ki mahkemeye verıcektık zaten. detaylara gırmedım normal.zamanda evet zararlı degıl coguzaman ama benım yasadıgım sey buraya sıgcak gb de degıldı butun yapılanlar vs. yanı bazen yanlıs yapılan seyler de neden oluyor malesef okadar detaylı yazıya dokemedım bn bnu demek ıstedım düşük mevzusunda canım. doktorum bunu tıbbi olarak acıklamıstı zaten bazen hemn yapılmıcagını ve dahasnı. test yapınca yazıcam :)
ben 15.gün yumurtam catladı dıye bılıyorum ovu. yapmıstm sonra tekrar mı yumurta catladı acaba. hesaplıyorum dogurgan dönem sonrası da ilişki oldu belki sonrasında da olmuştur dıye düşündüm bilmiyorum ne derece dogru ama umarım dedıgın gbı olurrr :)Guzel bir implitasyon dususu olmus atesinde :)
Degerini simdilik dert etme canim. Onemli olan iki gunde katlamasi...
Ovu testinin fotosu var mı atar mısın biryaaa umarım öyledir 15.gün yumurtam catladı dıye bılıyorum ovu. yapmıstm sonra tekrar mı yumurta catladı acaba. hesaplıyorum dogurgan dönem sonrası da ilişki oldu belki sonrasında da olmuştur dıye düşündüm bilmiyorum ne derece dogru ama umarım dedıgın gbdııır :)
Canim efulime yazmistim onu :))))ben 15.gün yumurtam catladı dıye bılıyorum ovu. yapmıstm sonra tekrar mı yumurta catladı acaba. hesaplıyorum dogurgan dönem sonrası da ilişki oldu belki sonrasında da olmuştur dıye düşündüm bilmiyorum ne derece dogru ama umarım dedıgın gbı olurrr :)
Öyle dpo5 lerde pozitifi görmek ne demek bak bizim gibi lüteal fazı uzun olup bekle bekle yapanları da anla işteGunaydin. Benim ates 36.8i sevdi. Progestandan sanirim. Dpo11dir maksimum benim. Dpo15i gormus oldum... Ama bunaldim . hormonlar bunaltti yani. Kan test yarin. O yuzden artik bugun idrar testi yapmiyorum....
farkettm duzeltmeye calıstım canım kbakma:)Canim efulime yazmistim onu :))))
bu canım ilki 13.gün ikincisi 15.gündü. 16. gun de akşamı silikleşmeye baslamıstı. ama ondan sonrakı gun de daha bi pembeydı T kısmı anlam verememııstm pek acıkcasıOvu testinin fotosu var mı atar mısın bir
estagfurullah cnm ne kusurufarkettm duzeltmeye calıstım canım kbakma:)
biliyorum zaten canim...Öyle dpo5 lerde pozitifi görmek ne demek bak bizim gibi lüteal fazı uzun olup bekle bekle yapanları da anla işte
alttaki pozituf. digeri degil.bu canım ilki 13.gün ikincisi 15.gündü. 16. gun de akşamı silikleşmeye baslamıstı. ama ondan sonrakı gun de daha bi pembeydı T kısmı anlam verememııstm pek acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?