Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Buraya kadar herşeyi biliyormuşum aksine bu aşamadan sonrası hakkında hiç bi fikrim yok. Alttan muayene olurum o sıkıntı değil doktorun davranışına bağlı. Uyarılarınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden.Değerin iyi CNm önemli olan ikiye katlaması.2 gün sonra tekrarla inşallah sağlıkla ilerler.lekelenme için dikkat et kendini yorma zaten dr randevunu da almışsın gerekirse ilaç yazacaktır.genellikle bu durumda progestan veriyorlar.folik asitini iç ihmal etme.alttan muayeneden çekinme bir sıkıntı olmaz.düşecek bebek ne yapsan da düşecektir bunu 6 kayıp yaşamış biri olarak söylüyorum.ama sen istemedikçe kimse seni zorla alttan da muayene edemez.genelde alttan muayeneyi kese görülme vakti gelmesine rağmen göremezlerse yapıyorlar.daha net görebilmek için.alttan baktırmak istemezsen idrara sıkışık git dr a da üstten bakarsınız diye idrara sıkışık gelmiştim dersin üstten bakar.yeniden tebrikler
aynen. giyin suslen.ciddiyim bak. kaju al... erkeklerin spermi icin 10 numaraR Rzg14XXYYXXYY @Khaleesi21 ben ilk defa yaşadığım için bilemedim kızlar çok sağolun akşama mutlaka çalışmam lazım o zaman.hiç bahsetmeden sinsice yanaşmalıyım kocişe
Dün verdim ama dün idrarda da pozitif görünce ertesi güne gireyim dedim. Aynı gün iki test girilmiyor. Ne yapsam idrarı silip kan testi mi gireyim ki bilemedim.
Olabilir CNm bazen olurmuş.ateş de düşmüş belki çatlayacaktır.bir ilişki daha olsa bu aralar :)akşam bir iki damla kahve akıntı geldi.bu neyin belirtisi acaba adet mi geliyor?yumurta çatlarken kahve leke olmaz dimi?
kafam çok karıştı
Ayy bende Ateş niye düştü ki diye korktum. Öyle bir düşüş mü varmış :) sevindim valla. Bugün tekrar yapcam %50 artması lazım. Sonrada pazartesi yaparım 4 kat çıkması gerekir. Haftasonu giriyor araya. İnşallah güzel yükselir.Guzel bir implitasyon dususu olmus atesinde :)
Degerini simdilik dert etme canim. Onemli olan iki gunde katlamasi...
Niye kan testi negatif çıktı ben de onu anlamadım?alttaki pozituf. digeri degil.
YemezlerVeson canım benide Leylanın altına koyarmısın bu ay bir totem yapayım benvar Leyla da bir hikmet
amin.Ayy bende Ateş niye düştü ki diye korktum. Öyle bir düşüş mü varmış :) sevindim valla. Bugün tekrar yapcam %50 artması lazım. Sonrada pazartesi yaparım 4 kat çıkması gerekir. Haftasonu giriyor araya. İnşallah güzel yükselir.
Niye kan testi negatif çıktı ben de onu anlamadım?
Yemezlerleylanın altında cibi vardı bir arkadaş özelden yazdı beni Leyla'nın altına al diye.aldım o hamile kalamadı cibi hamile kaldı o ay
bak şimdi bide buna kafayi takarim.ben de dereceyi telefonla yanyana koyarım hep :) simdi düşünür dururum.acabaaaa yanlismi ölçtü
Yemezlerleylanın altında cibi vardı bir arkadaş özelden yazdı beni Leyla'nın altına al diye.aldım o hamile kalamadı cibi hamile kaldı o ay
tamam cnm olsun inş :)Olabilir CNm bazen olurmuş.ateş de düşmüş belki çatlayacaktır.bir ilişki daha olsa bu aralar :)
hayırlı olsun canım..gözün aydın...darısı başımıza inşalah...bizlerede dua et...Dün verdim ama dün idrarda da pozitif görünce ertesi güne gireyim dedim. Aynı gün iki test girilmiyor. Ne yapsam idrarı silip kan testi mi gireyim ki bilemedim.
tamam cnmaynen. giyin suslen.ciddiyim bak. kaju al... erkeklerin spermi icin 10 numara
vay beeee..dualıyım ben galiba....havaya girdim heheheheYemezlerleylanın altında cibi vardı bir arkadaş özelden yazdı beni Leyla'nın altına al diye.aldım o hamile kalamadı cibi hamile kaldı o ay
Kaju ne kızaynen. giyin suslen.ciddiyim bak. kaju al... erkeklerin spermi icin 10 numara
çerez var ya cnm kıvrımlı fıstık gibiKaju ne kız
dualıyım ben canım dualı...Veson canım benide Leylanın altına koyarmısın bu ay bir totem yapayım benvar Leyla da bir hikmet
aminnnnnnnnn...bu ay hepimiz hamiş olalım inşallah....Bu işin altı üstü olmaz Leyloşum uğurluysa alta da üste de uğurludur.üstünde kim var o da en yakın zamanda hamile olur görün bak.AAAAA benmişim kız üstündekiyuppi en yakın zamanda hamile olmak dileğiyle
hepimiz hamile olalım inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?