Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Buraya kadar herşeyi biliyormuşum aksine bu aşamadan sonrası hakkında hiç bi fikrim yok. Alttan muayene olurum o sıkıntı değil doktorun davranışına bağlı. Uyarılarınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden.

E Efulimm41 cnm kan testini düne girmelisin dün verdin sanırım değil mi??

Kuzlarr bu arada efulimm41 in tablosu LeYLa_21 in altındaydı dikkatinizi çekerim:))
Dün verdim ama dün idrarda da pozitif görünce ertesi güne gireyim dedim. Aynı gün iki test girilmiyor. Ne yapsam idrarı silip kan testi mi gireyim ki bilemedim.

Guzel bir implitasyon dususu olmus atesinde :)
Degerini simdilik dert etme canim. Onemli olan iki gunde katlamasi...
Ayy bende Ateş niye düştü ki diye korktum. Öyle bir düşüş mü varmış :) sevindim valla. Bugün tekrar yapcam %50 artması lazım. Sonrada pazartesi yaparım 4 kat çıkması gerekir. Haftasonu giriyor araya. İnşallah güzel yükselir.

amin.
Niye kan testi negatif çıktı ben de onu anlamadım?

erken oldugu icin mi acaba, bilemedim canim.

Yemezlerleylanın altında cibi vardı bir arkadaş özelden yazdı beni Leyla'nın altına al diye.aldım o hamile kalamadı cibi hamile kaldı o ay

Ya dün yazıcaktım varya Efulimm bu ay hamile kalırsa kesin orda bişey var diye Leylayı üzerim diye vazgeçtim şimdi leyla yorum yapınca yazayım dedim

Yemezlerleylanın altında cibi vardı bir arkadaş özelden yazdı beni Leyla'nın altına al diye.aldım o hamile kalamadı cibi hamile kaldı o ay

hıııımm torpil uygulamak işe yaramıyor anlaşılan sırayı bozmayalım o zaman

Dün verdim ama dün idrarda da pozitif görünce ertesi güne gireyim dedim. Aynı gün iki test girilmiyor. Ne yapsam idrarı silip kan testi mi gireyim ki bilemedim.
hayırlı olsun canım..gözün aydın...darısı başımıza inşalah...bizlerede dua et...

Bu işin altı üstü olmaz Leyloşum uğurluysa alta da üste de uğurludur.üstünde kim var o da en yakın zamanda hamile olur görün bak.AAAAA benmişim kız üstündeki yuppi en yakın zamanda hamile olmak dileğiyle
hepimiz hamile olalım inş :)

aminnnnnnnnn...bu ay hepimiz hamiş olalım inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…