Teşekkür ederim canım. ALlah razı olsun. darısı hepinizin başına inşallah.hayırlı olsun canım..gözün aydın...darısı başımıza inşalah...bizlerede dua et...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. ALlah razı olsun. darısı hepinizin başına inşallah.hayırlı olsun canım..gözün aydın...darısı başımıza inşalah...bizlerede dua et...
Amin canım inşallah...Teşekkür ederim canım. ALlah razı olsun. darısı hepinizin başına inşallah.
Kan bakınca idrarın önemi kalmıyor kanı girDün verdim ama dün idrarda da pozitif görünce ertesi güne gireyim dedim. Aynı gün iki test girilmiyor. Ne yapsam idrarı silip kan testi mi gireyim ki bilemedim.
Ben de anlamadım gerçekten dediğine göre bu foto attığı gün 15. Günmüş yanlış hatırlamıyorsam 31. Günde de kan testi negatiftiamin.
erken oldugu icin mi acaba, bilemedim canim.
Bazen düzenleme yapıyorum ilk sayfada aktif girip düzenli ölçüm yapanları üste almaya çalışıyorum ama o zamanda dikkat etmiyorum kim kimin altına gelmiş rastgele yani.tevafuk işte kaçtır bu oluyor ama:))hıııımm torpil uygulamak işe yaramıyor anlaşılan sırayı bozmayalım o zaman
![]()
BenceYa dün yazıcaktım varya Efulimm bu ay hamile kalırsa kesin orda bişey var diye Leylayı üzerim diye vazgeçtimşimdi leyla yorum yapınca yazayım dedim
![]()
Hımmmçerez var ya cnm kıvrımlı fıstık gibi
Girdim valla
O da olur inşallhGirdim vallabirde kendime hayrım olsa...
Canım echomarda mı cektirdin?gercekten agrısız mı sonrasında da agrın olmadı mı
Ben 2015de özelde narkozlu cektirdim bir hafta agrım oldu.eski makinelerde rahimi asagı cekiyorlarmıs o yuzden agrı oluyormus.yeni c kollu makinede itme çekme olmadıgı için agrısız diye duydum.
Ben yarın tüp bebek merkezine gidiyorum ilk gorusme için.hayırlısıyla bu sefer olur inş.büyük ihtimal tekrar hsg cekilcem bende..
Anladım canım. Tamam değiştiriyorumKan bakınca idrarın önemi kalmıyor kanı gir
Kuruyemis canim...Kaju ne kız
Vallahi ilginc seyler goruyoruz. Belki de cok daha sonra ikinci bir yum atti...Ben de anlamadım gerçekten dediğine göre bu foto attığı gün 15. Günmüş yanlış hatırlamıyorsam 31. Günde de kan testi negatifti
http://fertilityfriend.com/home/6d7d36/
Ben de anlamadım gerçekten dediğine göre bu foto attığı gün 15. Günmüş yanlış hatırlamıyorsam 31. Günde de kan testi negatifti
http://fertilityfriend.com/home/6d7d36/
Bilmiyorum ki CNm rzg nin dediği gibi insan vücudu okyanus Derya.:) içerde neler oluyor sadece tahmin etmeye çalışıyoruz:))Yerleşme 32. gün olduğu için olabilir mi?
Bilmiyorum ki CNm rzg nin dediği gibi insan vücudu okyanus Derya.:) içerde neler oluyor sadece tahmin etmeye çalışıyoruz:))
Ya test sonucu 0, küsür çıkmıştı .yine de 3-5 en azından çıkmaz mıydı?Yani sonuçta yerleşme sonrası HCG salgılıyor vücut bence bu tablo tam olarak bunu kanıtlıyor![]()
kızlar bu tablo benım dimi. uyuyakalmısım hepsıni net okuyamadım da suan sersem gbiym birazcık:)Yerleşme 32. gün olduğu için olabilir mi?
Ya test sonucu 0, küsür çıkmıştı .yine de 3-5 en azından çıkmaz mıydı?
kızlar bu tablo benım dimi. uyuyakalmısım hepsıni net okuyamadım da suan sersem gbiym birazcık:)