• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun bence bebekten başka bir şeyin yok :))
burda bunu dıyen cok kişi var canım sıkmadım dimi sizi. ınsallah hepımızın istegi gercek olsun br anonce. senınde hislern dogru çıksa keske ama benim yapmam gereken kotuye alıstırmaktı onu da yaptım. bekliyorum :)

Bazen düzenleme yapıyorum ilk sayfada aktif girip düzenli ölçüm yapanları üste almaya çalışıyorum ama o zamanda dikkat etmiyorum kim kimin altına gelmiş rastgele yani.tevafuk işte kaçtır bu oluyor ama:))
Yaaa şu an ben varmışım Leyla'nın altında. Teşekkür ederimmm :KK45:Bundan sonrası kısmet artık :)
Bu ay ben boş çıkarsam sıramı başkasına verin =)

bu sıra ne sırası tablo mu:)
Bİr sıra yok CNm ilk sayfaya baktıysan herkesin tablosu var.en üsttekiler ateşini düzenli ölçen arkadaşlar.birkaç ayda bir düzenleme yapıyorum.çünkü ölçmeyi bırakan arkadaşlar falan oluyor onları aşağı taşıyorum.düzenleme yaparken de kim nerde çok dikkat etmiyorum.rastgele yani.geçmişte tablosu Leyla'nın altına gelen birkaç arkadaş hamile kalmıştı.topikte de bu espiri konusu olmuştu.en son efulim de hamile kalınca konu yeniden gündeme geldi olan bu :))

Bİr sıra yok CNm ilk sayfaya baktıysan herkesin tablosu var.en üsttekiler ateşini düzenli ölçen arkadaşlar.birkaç ayda bir düzenleme yapıyorum.çünkü ölçmeyi bırakan arkadaşlar falan oluyor onları aşağı taşıyorum.düzenleme yaparken de kim nerde çok dikkat etmiyorum.rastgele yani.geçmişte tablosu Leyla'nın altına gelen birkaç arkadaş hamile kalmıştı.topikte de bu espiri konusu olmuştu.en son efulim de hamile kalınca konu yeniden gündeme geldi olan bu :))
şimdi anladım canımm :)

simdi.... benim cidden umidim yok. yarinki kan testini de sirf dr istedi diye negatifi goreyim de progestani birakayim diye yaptiracagim...
olayimiz su. cidden progestan atesin gidisatini etkilemiyormus. ff den buldugum grafikler oyle. hamile grafikleri. hcg ignesi de olmuslar. progestanda kullanmislar. ama inisleri cikislari var hep... demekki kizlarin dedigi gibi benim ates grafigi progestan kaynakli degilmis.

ff teki bazi grafikler. belki birinin sonra isine yarar...

Screenshot_2018-02-07-18-04-20.webp
Screenshot_2018-02-07-18-02-51.webp
Screenshot_2018-02-07-18-02-37.webp
Screenshot_2018-02-07-18-02-24.webp
Screenshot_2018-02-07-18-01-49.webp

aynen canım echomar'da çektirdim.
sağ olsun doktorda çok halden anlayan bir kadındı.
ben muayanede de sorun yaşadığımı söyleyince ona göre daha hafif bir alet kullandı sanırım.
hiç çekilirken de sonrasında da bir sorun yaşamadım.
şaşırmıştım hatta böyle olunca.
son teknoloji cihazla çekiyorlar öyle rahimi aşağı çekme falan asla yok.
tavsiye ederim sana.
filmimden de memnun kaldım.
tüp tedavisi için nereyle görüşüyorsun?
hayırlısı olsun şimdiden.
Eski merkezim umut tüp bebek..bugun gorusmeye gittim pek olımlu gecmedi.adı gibi umut aşılamadılar bana.
Hem kadın hem erkek faktoru var zor gibi konustu.önce 5. Gün e gidecek embriyo sonra cgh genetige gidecek.temiz gelirse ertesi ay histeroskopi yapılacak çizik atılacak.diğer ayda transfer..
Eşimin sperm testine dogru duzgun bakmadı bile yeni yaptırdık.önceden 1 di morfoloji şimdi 4 cıktı.bu sonuc dogru degil onlar 100 kat buyutuyor biz 7000 kat büyütüyoruz dolayısıyla daha agır morfolojik sorunlarla karsılasıyoruz dedi.
Benimde yumurtalar granül yapıdaymıs yani tam olgun degil.
Hal böyle olunca iyi bir tablo cıkmıyo hersey nasip kısmet.bu son denemem olacak o yuzden iyi bir secim yapmalıyım.
Bülent tırasa gidecegim birde..
Allah yardımcımız olsun.

Eski merkezim umut tüp bebek..bugun gorusmeye gittim pek olımlu gecmedi.adı gibi umut aşılamadılar bana.
Hem kadın hem erkek faktoru var zor gibi konustu.önce 5. Gün e gidecek embriyo sonra cgh genetige gidecek.temiz gelirse ertesi ay histeroskopi yapılacak çizik atılacak.diğer ayda transfer..
Eşimin sperm testine dogru duzgun bakmadı bile yeni yaptırdık.önceden 1 di morfoloji şimdi 4 cıktı.bu sonuc dogru degil onlar 100 kat buyutuyor biz 7000 kat büyütüyoruz dolayısıyla daha agır morfolojik sorunlarla karsılasıyoruz dedi.
Benimde yumurtalar granül yapıdaymıs yani tam olgun degil.
Hal böyle olunca iyi bir tablo cıkmıyo hersey nasip kısmet.bu son denemem olacak o yuzden iyi bir secim yapmalıyım.
Bülent tırasa gidecegim birde..
Allah yardımcımız olsun.

Hiç enerjini düşürüp moralini bozma canım. İyice araştır kafana yatana git kalbin rahat etsin gerisi zaten Rabbime kalmış. Sonuçta 1 yumurta 1 sperm değil mi? Ben inanıyorum hep de inandım biliyorsun.

Back
X