Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki CNm kist mi yapıyor o ilaç.dr bana da önerdi kullan diye henüz almadım

Bende hafif düzeyde pko var ya acaba yumurtaları şişirdi de benimkiler çatlayamadı mı?
ama nedense kist oldu bence diye düşünüyorum.
neyse bir dahaki aya kısmet artık.
zaten ömür geçiyor böyle böyle.
yarın tüm çocuklar annesine çiçek alır yine.
hoş bende alacağım.
sanırım benim de kısmetim bu.
hiç alamadan hep vermek..

yumurtalarımın çatlamaması aşılamamı etkiler mi acaba?
çok merak ediyoum bilen var mı?
hem burası niye bu kadar sessiz :)

CNm sen yine de boş bırakma macunu da bulmuşken günaşırıya devam et.geçen ayın etkisidir belki

yumurtalarımın çatlamaması aşılamamı etkiler mi acaba?
çok merak ediyoum bilen var mı?
hem burası niye bu kadar sessiz :)

aynen vesona katılıyorum ..eğer var olan kist basit folikül kistiyse bir sıkıntı olmaz.Ama başka türlü bir kistse,aşılamayı olumsuz etkileyeceğinden aşılama yapılmaz.Kendimden biliyorum çünkü.İlk aşılamaya başlamadan önceki ay başka ilaç kullanımından dolayı geç adet olmuştum.Aşılama tedavisinde başlamak için doktor muayene ettiğinde kist gördü.ultrasonda basit kist olarak görünüyordu doktor emin olmak için esradiol hormon testi istedi.Onun sonucuda 26 falan çıkınca tamam göründüğü gibi basit(folikül) kist demişti.Adetle atılır demişti ve aşılama için iğnelere başlatmıştı.Ve akabinde ikinci kontrolümde kist kaybolmuştu yani adetle atmıştım

çok sağol cnm geçen ay adetin 3. günü bakıldı kist falan yoktu, döngünün 20. günlerinde yine bakıldı içerisi temiz çokça yumurta vardı ve hiçbiri çatlamadı.yani oluşmuşsa folükül kisti oluşmuştur. tam olarak anlatmak istediğimi yaşamışsın cnm çok sağol, aşılamayı etkilemiycek inş farklı bir sorun yoksa. Veson sen de çok sağol cnm yumurtalara tembel tembel derken bu ay iyice küstüler bana

Sen yine de arada pm kondur

rica ederim cnm ne demek aynen cnm folikül kisti direk adetle atılır merak etme bir sıkıntı çıkmaz inşallah

önceki aylarda kaçıncı çatlıyordu bilmiyorum cnm ama döngün uzunsa daha çatlayabilir.çatlamayıp kiste dönüşmüş bir grafik görmek istersen benim grafiğe bakabilirsin adet bekliyorum hala gelmedi
Canım sen test yaptın mı???

Ya merak ettim akşamlari acaba ateşim kac çıkar diye.ölçtüm sabahkinden daha düşük çıktı.bu normalmi yoksa ateşim sabahtami bu seyirlerde cikacak mi demek

CNm sen yine de boş bırakma macunu da bulmuşken günaşırıya devam et.geçen ayın etkisidir belki

Bu akşam da oldu ilişki ama hiç yatmadım hep dışarı geldi. Adam yapmayınca yapmıyor yapacağı zamanda durmuyor. Çay koydum dizi var yatarken yaparız dedim dinlemedi ee bende hemen kalktım kendini dışarı attı spermcikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…