Hayırlısı olsun CNm gelecekse aşılama ile gelsin inşallahcnm bu ara bizden hiç pm beklemiyorum eşim baya rahatsız bu konudan ereksiyon olamıyor.23 ünde ultrasonda bakılacak bakalım ne diycek doktor.
yumurtam çatlasa da biz bir şey yapamayız bu ay cnm adet gelse de tedaviye başlasak modundayım
Sen de yapsana macundan listeyi atmıştı cemre yamaninşallah cnm benim hepimizin yüzü gülsün inş.adam çok mutlu ediyor beni hediyeler ev işlerinde yardımlar aileme ilgisi, bebeğimizde olsun ilişki derdine düşmücem hiç
Kahve lekeleri spotting giriyorsun lekeler kanamaya dönünce light girKızlar bugun 27.günüm,atesimde 36.4 e düştü ve kanamam hafiften başladı.bu ayda nasip degilmisbide kızlar lekelenme olan günleri zaten saymıyoruzda,kanamanin ilk geldigini günümü yoksa yogun olarak geldigi gunumü adetin birinci günü olarak sayıyorsunuz
Listeyi görmedim cnm ama bakayım.şuan cakşır kökü suyu içiyor birde macun yiyor.Sen de yapsana macundan listeyi atmıştı cemre yaman
Cemrenin geçmiş mesajlarına bak görürsün eşi fayda görmüş belki siz de görürsünüz.bayanlar için olanı varsa ben de istiyorumListeyi görmedim cnm ama bakayım.şuan cakşır kökü suyu içiyor birde macun yiyor.
karı koca bize otlar fayda etmiyor sanırım
sizin işinizde zor ya canın istemeyince eziyet olur, kocan anlamasın diye çabalarsın.Allah yardımcınız olsun.Cemrenin geçmiş mesajlarına bak görürsün eşi fayda görmüş belki siz de görürsünüz.bayanlar için olanı varsa ben de istiyorum
bugun normal kan geldi light olarak girdim.program yeni tablo olusturdu.eskisi görünmüyor.onu nasil gorebilirimKahve lekeleri spotting giriyorsun lekeler kanamaya dönünce light gir
EN atta soldan ikinci charts yazıyor oraya tıklayınca geçmiş tabloları görebilirsinbugun normal kan geldi light olarak girdim.program yeni tablo olusturdu.eskisi görünmüyor.onu nasil gorebilirim
tamamEN atta soldan ikinci charts yazıyor oraya tıklayınca geçmiş tabloları görebilirsin
Sağol cnm benim...Allah razı olsun ablacığım çok sağ ol inşallah hepimizin olur hayırlısıyla. Ankarada pek merkez bilmiyorum ama araştırırım senin için.
Sağol cnm ya içime su serptin valla..Ateş iyi gidiyor illa 37 lere çıkması gerekmez merak etme
Amin inşallah ablacımHayırlısı olsun cnm.inşlh tedavin sana bebişini getirsin haticem...
pgt için ne kadar ücret istediler ablacımValla canım sabah beri sanki adet olcakmışım gibi bir akıntı var..birde tuvaletten çıkamaz oldum..işe geldiğimden beri kaç kez gittim..şuan yine sıkışık haldeyim..valla bişey anlamadım bu işten...valla peçete koydum korkudan..daha erken yani adet için...bugün 28 gün yani...bahçeçi ile görüştük ....oradada pgt uçuk halde...pgt bize şart oldu...tekrar yumurta hastalıklı çıkar diye korkuyoruz açıkçası...yapmıycam orda tüpü...başka hastane araştırıyorum...oralarda da hemen hemen aynı fiyat ama daha iyi gibi olanları var...bakalım inşallah gerek kalmaz ama kalırsada prof. olan hastanede yaptırcam...
350 dolar embriyo başına....Amin inşallah ablacım
pgt için ne kadar ücret istediler ablacım
Allah yardimciniz olsun.hastane işleri cok yorucu oluyor.bende iki kez asilama yaptirdim.ilaclar,igneler,git geller yordu.üçüncüyü askıya aldim.insallah 1 ay sonra degerleriniz yükselirbizim doktor işleri cok yogun su aralar arkadaslar...
esimde sabah kan ve sperm analizi verdi. kan iyi ama sperm testine gore urolog "bu degerlerle hic beklemyin, esininde yasi geciyor tup bebek yapin" demis. son 1 aydir surekli bir şok yasiyoruz. Allah sonumuzu hayir etsin. 1 ay sonra sperm analizini tekrarlat net karar verelim demis.
kaç çıkmış ki değerler sayı? hareketlilik?morfoloji?bizim doktor işleri cok yogun su aralar arkadaslar...
esimde sabah kan ve sperm analizi verdi. kan iyi ama sperm testine gore urolog "bu degerlerle hic beklemyin, esininde yasi geciyor tup bebek yapin" demis. son 1 aydir surekli bir şok yasiyoruz. Allah sonumuzu hayir etsin. 1 ay sonra sperm analizini tekrarlat net karar verelim demis.
aşılama için adetin 3. günü gittin diyelim iğneleri yazdı her gün vurdum.kaç günde bir yumurtanın durumuna bakmak için çağırıyor.izin konusunu ayarlamam lazım daAllah yardimciniz olsun.hastane işleri cok yorucu oluyor.bende iki kez asilama yaptirdim.ilaclar,igneler,git geller yordu.üçüncüyü askıya aldim.insallah 1 ay sonra degerleriniz yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?