Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun CNm gelecekse aşılama ile gelsin inşallah

Kahve lekeleri spotting giriyorsun lekeler kanamaya dönünce light gir

Listeyi görmedim cnm ama bakayım.şuan cakşır kökü suyu içiyor birde macun yiyor.
karı koca bize otlar fayda etmiyor sanırım
Cemrenin geçmiş mesajlarına bak görürsün eşi fayda görmüş belki siz de görürsünüz.bayanlar için olanı varsa ben de istiyorum

Cemrenin geçmiş mesajlarına bak görürsün eşi fayda görmüş belki siz de görürsünüz.bayanlar için olanı varsa ben de istiyorum
sizin işinizde zor ya canın istemeyince eziyet olur, kocan anlamasın diye çabalarsın.Allah yardımcınız olsun.
bizim ki ayrı dert sizinki ayrı dert

Kızlar artık ateş ölçmeme gerek var mı ? Ben devam ediyorum ama örnek tablolarda hiç görmedim devam eden.

Veson sabah bildiğin peçetey sildiğimde normal kanama vardı yani çok affedersin peçeteye baya gelmişti.şimdi tuvalete gittim hiç bişey yok.çok çok açık kahve bişey oda silince.zaten normalde günüm yarın.eğer akşama kadar tekrar kanamaya dönmezse gene lekelenme olarak gireyim demi

Hayırlısı olsun cnm.inşlh tedavin sana bebişini getirsin haticem...
Amin inşallah ablacım
pgt için ne kadar ücret istediler ablacım

bugün acayip sıkışıyorum ya..öğlen namazını zor kıldım..içtiğim bir bardak çay sadece...

Kızlar merhaba herkese. Gözlerimde kanlanma var ikisinde de. Kan oturması gibi degil de kılcal damarlar kırmızı kırmızı. Bu normal mi. çok aşırı uykusuz kalmadığım sürece olmazdı böyle. Hayatımda 1 yada 2 dir gözlerde kanlanma

bizim doktor işleri cok yogun su aralar arkadaslar...
esimde sabah kan ve sperm analizi verdi. kan iyi ama sperm testine gore urolog "bu degerlerle hic beklemyin, esininde yasi geciyor tup bebek yapin" demis. son 1 aydir surekli bir şok yasiyoruz. Allah sonumuzu hayir etsin. 1 ay sonra sperm analizini tekrarlat net karar verelim demis.

Allah yardimciniz olsun.hastane işleri cok yorucu oluyor.bende iki kez asilama yaptirdim.ilaclar,igneler,git geller yordu.üçüncüyü askıya aldim.insallah 1 ay sonra degerleriniz yükselir

kaç çıkmış ki değerler sayı? hareketlilik?morfoloji?

Allah yardimciniz olsun.hastane işleri cok yorucu oluyor.bende iki kez asilama yaptirdim.ilaclar,igneler,git geller yordu.üçüncüyü askıya aldim.insallah 1 ay sonra degerleriniz yükselir
aşılama için adetin 3. günü gittin diyelim iğneleri yazdı her gün vurdum.kaç günde bir yumurtanın durumuna bakmak için çağırıyor.izin konusunu ayarlamam lazım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…