Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah benimde yükselir.peki senin akıntın oldumu hic? Yani sanki adetin gelecek gibi pembemsi,sütlü kahve rengi gibi falan
Pembe değil ama beyazla sarı arası bi akıntım var hatta test yapana kadar adet oldum sanıp tuvalete gidiyodum resmen aktığını hissediyorum.. insallah senin de yukselir canim

Pembe değil ama beyazla sarı arası bi akıntım var hatta test yapana kadar adet oldum sanıp tuvalete gidiyodum resmen aktığını hissediyorum.. insallah senin de yukselir canim
insallah ama benimki pembemsi.bu ara ara bende adet öncesi oluyor.pek ümidim yok ama hayırlısı olsun

günaydın canlar.
acaba aranızda yumurtamın çatlamayıp kist olduğunu düşünen var mı?
yoksa ben mi yanılıyorum?

günaydın canlar.
acaba aranızda yumurtamın çatlamayıp kist olduğunu düşünen var mı?
yoksa ben mi yanılıyorum?
önceki aylarda kaçıncı çatlıyordu bilmiyorum cnm ama döngün uzunsa daha çatlayabilir.çatlamayıp kiste dönüşmüş bir grafik görmek istersen benim grafiğe bakabilirsin adet bekliyorum hala gelmedi

Veson cnm sen devam ediyomusun soğan kürüne. Benim 5.günüm ovulasyon da yakşaşıyor. Devam edip etmemekte kararsız kaldım. Araştırdım düşük yapar mı diye fakat net bir cevap bulamadım

Bugünde ateşim 36,5.ama akıntım peceteye silince bazen hafif kanlı geliyor genelde adet öncesi yaşadığım şeyler bunlar.hamile olsam aynısı olmazdı bence.zaten adetimin 3.günü ateş ölçmeye başlamıştım 36.4 tü.benim regli olma sıcaklagim bu seviyeler galiba.

Veson cnm sen devam ediyomusun soğan kürüne. Benim 5.günüm ovulasyon da yakşaşıyor. Devam edip etmemekte kararsız kaldım. Araştırdım düşük yapar mı diye fakat net bir cevap bulamadım
CNm ben soğan kürünü 15 güne tamamladım.yarım bırakmanın bir faydası Yok.benim biliyorsun düşük sonrasıydı ama korunamadık tabi.4. Gün falan başladım 15 gün sabah akşam devam ettim bir süre sonra bıkkınlık geliyor tabi ama sabrettim.sürekli lekelenme oldu kür bitene kadar.sonra bir ara temiz oldu sonra lekelenme tekrar devam etti.

Şimdi sana şöyle söyleyeyim aslında soğan kürünü kisti olanlar için öneriyorlar.daha çok pcolar için.çikolata kisti falan olur onlar için.benim düşük sonrası içeriyi temizlesin diye kullandım gerçekten iyi geldiğine inanıyorum.dr temiz dediği halde küçük küçük et parçaları geldi.
Bir de enfeksiyon falan olduğunu düşünüyorsan ona da çok iyi gelecektir.akıntını çoğaltır ara ara lekelenmem olabilir.koku kaşıntı yanma peynir kesiği akıntı gibi şikayetler varsa bunlara da iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…