bana igne degilde klomen hap yazmisti.3.gününde baslayip toplam 5 gun kullandim 2 gun ara verip 3.gün kontrole cagirdilar.beni iki aşılamamdada ikinci kez kontrole cagirmadilar hic.ilk kontrolde yumurtalarim yeteri kadar büyümüştü.o gun catlatma igenesi veriyorlardi.2 gun sonrada aşılama oluyordum.aşılama için adetin 3. günü gittin diyelim iğneleri yazdı her gün vurdum.kaç günde bir yumurtanın durumuna bakmak için çağırıyor.izin konusunu ayarlamam lazım da
Bu doktorlar insanı panikletmeyi nasıl başarıyorlar hayret yani...hepsi bir değil elbette panikletmeyenleri tenzih ediyorum :)) önemli olan sadece bir tanesi yeterli yani...kafana takma hiç..yumurta sağlam olduktan sonra spermdede hastalık falan olmadığı sürece tek tanesi yeterli canımcım...bizim doktor işleri cok yogun su aralar arkadaslar...
esimde sabah kan ve sperm analizi verdi. kan iyi ama sperm testine gore urolog "bu degerlerle hic beklemyin, esininde yasi geciyor tup bebek yapin" demis. son 1 aydir surekli bir şok yasiyoruz. Allah sonumuzu hayir etsin. 1 ay sonra sperm analizini tekrarlat net karar verelim demis.
hilalcim yaş kaç senin ?kaç senedir uğraşıyorsun..çocuğun varmı?bana igne degilde klomen hap yazmisti.3.gününde baslayip toplam 5 gun kullandim 2 gun ara verip 3.gün kontrole cagirdilar.beni iki aşılamamdada ikinci kez kontrole cagirmadilar hic.ilk kontrolde yumurtalarim yeteri kadar büyümüştü.o gun catlatma igenesi veriyorlardi.2 gun sonrada aşılama oluyordum.
Yok CNm yeterli artık ölçmeyi bırakabilirsin çok güzel bir örnek tablo oldu Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahKızlar artık ateş ölçmeme gerek var mı ? Ben devam ediyorum ama örnek tablolarda hiç görmedim devam eden.
İnşallah canım. Darısı hepinizin başına inşallahYok CNm yeterli artık ölçmeyi bırakabilirsin çok güzel bir örnek tablo oldu Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Öyle yaparsın CNm hep mi böyle günlerce lekelenme oluyor? Dr lar ne diyor normal miymiş bu durum?Veson sabah bildiğin peçetey sildiğimde normal kanama vardı yani çok affedersin peçeteye baya gelmişti.şimdi tuvalete gittim hiç bişey yok.çok çok açık kahve bişey oda silince.zaten normalde günüm yarın.eğer akşama kadar tekrar kanamaya dönmezse gene lekelenme olarak gireyim demi
Canım ben 35 yaşındayım.16 aydır uğraşıyorum.hic cocugum yok.esimdede bendede sorun yok görünüyor ama nasip olmadı simdiye kadarhilalcim yaş kaç senin ?kaç senedir uğraşıyorsun..çocuğun varmı?
Gözlerini kapat üzerine demlenmiş ılık çat koy poşet çay olabilirKızlar merhaba herkese. Gözlerimde kanlanma var ikisinde de. Kan oturması gibi degil de kılcal damarlar kırmızı kırmızı. Bu normal mi. çok aşırı uykusuz kalmadığım sürece olmazdı böyle. Hayatımda 1 yada 2 dir gözlerde kanlanma
Çok para ya.peki hangi hastalıklara bakılıyor pgt de bilgin var mı350 dolar embriyo başına....
bunu hic doktora sormadim ben.mesela gecen ayda hic akıntım olmadi.hatta sevindim.hamilemiyim acaba diye.günüm gelince şak diye oldum.bazende 1hafta önceden lekelenmem yada az kanamam olurdu.ama genelde adet öncesi lekelenmem olur.sadece böyle kanama başlar gibi olup kesildiği olmamıştı.Öyle yaparsın CNm hep mi böyle günlerce lekelenme oluyor? Dr lar ne diyor normal miymiş bu durum?
Hadi yA tüp mü dediler?bizim doktor işleri cok yogun su aralar arkadaslar...
esimde sabah kan ve sperm analizi verdi. kan iyi ama sperm testine gore urolog "bu degerlerle hic beklemyin, esininde yasi geciyor tup bebek yapin" demis. son 1 aydir surekli bir şok yasiyoruz. Allah sonumuzu hayir etsin. 1 ay sonra sperm analizini tekrarlat net karar verelim demis.
Sonucu bi atsana bakayım. Doktorların bu değerlerle olmaz dediği çoğu kişiden düşüktü eşimin değerleri, ama oldu. Ben çok inanmıyorum doktorların abartmalarına. Alıştım artık. Hele özel doktorları tüp bebek merkezleri falansa değerler güzel olsa bile bi bahane bulup tüp bebeğe yönlendirmeye çalışıyorlar. Kapitalizm sistem sağolsun.bizim doktor işleri cok yogun su aralar arkadaslar...
Kız ben seni küçük birşey sanıyordumCanım ben 35 yaşındayım.16 aydır uğraşıyorum.hic cocugum yok.esimdede bendede sorun yok görünüyor ama nasip olmadı simdiye kadar
Yumurtlamanın kaçıncı gününde oldu canım lekelenmen. Bi de tarif edebilir misin? Sadece kahverengi ve 1-2 damla şeklinde miydi. Bi de yerleşme kanaması peçeteye silince gelir sadece iç çamaşırına bulaşmaz. Ama adet lekelenmesinde çamaşıra bulaşır kirletir. Bi de akıntıyla karışık oluyor genelde. Ve bir süre oluyor bazen saatlerce olmuyor. Ben baya belirgin bi şekilde yerleşme kanamasını yaşadığım için ustalaştım. Adetten mi yerleşme mi tarif edersen anlayabilirim.bunu hic doktora sormadim ben.mesela gecen ayda hic akıntım olmadi.hatta sevindim.hamilemiyim acaba diye.günüm gelince şak diye oldum.bazende 1hafta önceden lekelenmem yada az kanamam olurdu.ama genelde adet öncesi lekelenmem olur.sadece böyle kanama başlar gibi olup kesildiği olmamıştı.
yok ben kocamanımKız ben seni küçük birşey sanıyordum
olur inşallah canım...doktorlar zaten hemen yaşı öne sürüyor artık bu yaş meselesi sendrom yarattı valla bende..bende 39 yaşındayım..tüp yapmayı düşünmedin mi?Canım ben 35 yaşındayım.16 aydır uğraşıyorum.hic cocugum yok.esimdede bendede sorun yok görünüyor ama nasip olmadı simdiye kadar
canım ben açıkçası yumurtlamamın ne zaman olduğunu bilmiyorum.tabloya göre 18.gün olarak görülüyor.28 günde bir adet oluyorum.lekelenmem 24.günümden beri var.ilk iki gün sadece peçeteye silince gelen sütlü kahve koyu kahve arası bişeydi.sonra akıntıyla karışık içimde damar damar kan olarak geldi.dün gece kahverengi kırmızı karışıktı.bu sabah hiç bişey yoktu.öğlen tuvalete gittiğimde peçeteye silince direk kanama şeklinde geldi.ama kanamam hani temiz kan olurya pasparlak öyleydi.sonra gittim gene giç bişey gelmedi.şu an ne durumdayım bilmiyorumYumurtlamanın kaçıncı gününde oldu canım lekelenmen. Bi de tarif edebilir misin? Sadece kahverengi ve 1-2 damla şeklinde miydi. Bi de yerleşme kanaması peçeteye silince gelir sadece iç çamaşırına bulaşmaz. Ama adet lekelenmesinde çamaşıra bulaşır kirletir. Bi de akıntıyla karışık oluyor genelde. Ve bir süre oluyor bazen saatlerce olmuyor. Ben baya belirgin bi şekilde yerleşme kanamasını yaşadığım için ustalaştım. Adetten mi yerleşme mi tarif edersen anlayabilirim.
valla bahçeci yurt dışına yolluyormuş ..o yüzden o kadar pahalı dedi doktor..ne var ne yok hepsine 10 kat fazlasıyla derinlemesine bakılıyormuş...bizde down sendromu çıktığı söylemiş eşim..o yüzden tüm hastalıklara bakarız derinlemesine demiş..ayrıntı yok yani..yüzyüze görüşmeyince..benden bazı tahliller istemiş..oraya zaten yaptırmayı düşünmüyorum..tek embriyo şuanın fiyatıyla 1300 tl. ...5 embriyo oluşsa en kötü ihtimal 6500 tl yapar..nerdeyse tüp fiyatı ya..ne uçuk rakam arkadaş...amerikayı yeniden keşfediyorlar sanki...resmen simsarlık ya...para tuzağı başka bişey değil yani...Çok para ya.peki hangi hastalıklara bakılıyor pgt de bilgin var mı
hastaya başından atmanın en kolay yolu..burdaki doktor bana aşılama yapıp tutmayınca yaşın ilerliyor hemen tüp yap dedi..1 ay sonra hamile kaldım ben..kaybettik o ayrı ama..genç hastalarla daha çok ilgileniyorlar ya..nüfusta yaşımızımı küçültsek acabaHadi yA tüp mü dediler?
sizindemi hiç yok çocuğunuz ? Tüp için maddi imkanlar kısıtlı maalesef.bende yaşımdan dolayı bi an için olsun diye uğraşıyorum ama bakalım hayırlısıolur inşallah canım...doktorlar zaten hemen yaşı öne sürüyor artık bu yaş meselesi sendrom yarattı valla bende..bende 39 yaşındayım..tüp yapmayı düşünmedin mi?
7 yaşında bir kızım var canım Allah şükür...Rabbim tüm isyenlere versin..bizde kardeş için uğraşıyoruz veson gibi...sizindemi hiç yok çocuğunuz ? Tüp için maddi imkanlar kısıtlı maalesef.bende yaşımdan dolayı bi an için olsun diye uğraşıyorum ama bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?