İyiki yaptırmış testi.boşa kürek çekecektiniz belki de.hadi hayırlısıCanim bize de ilk kez tup dendi. O da erkek kaynakli diye. İleri hareketli %10 yaziyor... Ondan sanirim. %6 da yerinde hareketli yaziyor. %84 hareketsiz yaziyor.
İlk kez yaptirdi testi.
Kismet ne diyim.
Ben de seni 25ler filan saniyordum :) yasitmisiz...
cnm yaptıran arkadaşlar vardı raporla iğnenin şart olduğu söylenmişti hayalci almina vardı adı değişti ne olmuştu kidaha önce çok sayfa gezdimde öyle bir şart okumadım.yaş şartı vardı,3 yıl evli olma şartı vardı bide 3 kez aşılama olması gerekiyor yazıyordu.zaten 3 yıl olmadanda yapmıyorlar bildiğim kadarıyla hayırlısı yapacak bişey yok.rica ederim ne demek
aynen cnm. gecen ay bosa kullandim o kadar hormonu. suan kotuyuz tabiki. yeni vurdu bize durum. kismet ote yol yok canim. buyuk konusmayim ama tup bebegi denemem sanirim. oldugu gibi birakirim. asilama derse bana bakan dr belki bir ihtimal ama tup bebek istemiyorum.İyiki yaptırmış testi.boşa kürek çekecektiniz belki de.hadi hayırlısı
Evet CNm doğru biliyorsun aşılaması iğneli olmalı tüp raporu çıkartmak içincnm yaptıran arkadaşlar vardı raporla iğnenin şart olduğu söylenmişti hayalci almina vardı adı değişti ne olmuştu kiVeson cnm senin bilgin var mı rapor konusunda?
Çok ilginç sperm sonucuna bakmadan nasıl yum geliştirici verir ki dr? Biz ilk gittik hemen sperm istedi ne bileyim boş yere hormon kullanmadığımızı dedi eşime.peki bu durumda tüp raporu falan veriyorlar mı? Normalde bir çocuk varsa tüp raporu verilmiyor.aynen cnm. gecen ay bosa kullandim o kadar hormonu. suan kotuyuz tabiki. yeni vurdu bize durum. kismet ote yol yok canim. buyuk konusmayim ama tup bebegi denemem sanirim. oldugu gibi birakirim. asilama derse bana bakan dr belki bir ihtimal ama tup bebek istemiyorum.
o zaman doğrudur canım.bide öyle deneriz napayım.artık 40 yaşında anne olurum bu gidişle.iyice moralim bozulducnm yaptıran arkadaşlar vardı raporla iğnenin şart olduğu söylenmişti hayalci almina vardı adı değişti ne olmuştu kiVeson cnm senin bilgin var mı rapor konusunda?
Bozma morelini senin eşinin sperm durumu nasılo zaman doğrudur canım.bide öyle deneriz napayım.artık 40 yaşında anne olurum bu gidişle.iyice moralim bozuldu
hicbir fikrim yok canim rapor hakkinda. daha benim sonuclardan sonra sanirim konusulur. suan beklemedeyiz. neye gore veriyorlar raporu bilemiyorum da. ama cocuk varsa sanirim rapor vermiyorlar. o yuzden 7bin tl dediler sanirim. bir arkadas dedi orada da fiyati ondan biliyorum. devlette bu 7 bin tl....Çok ilginç sperm sonucuna bakmadan nasıl yum geliştirici verir ki dr? Biz ilk gittik hemen sperm istedi ne bileyim boş yere hormon kullanmadığımızı dedi eşime.peki bu durumda tüp raporu falan veriyorlar mı? Normalde bir çocuk varsa tüp raporu verilmiyor.
Devlette buysa özeli düşünemiyorum.benim de bildiğim çocuk varsa rapor vermiyorlar.ama spermlerin de bir oranı vardı sanki o oranın altında ise rapor verebiliyorlar diye hatırlıyorum.herşeyin hayırlısı bakalım ne diyeceklerhicbir fikrim yok canim rapor hakkinda. daha benim sonuclardan sonra sanirim konusulur. suan beklemedeyiz. neye gore veriyorlar raporu bilemiyorum da. ama cocuk varsa sanirim rapor vermiyorlar. o yuzden 7bin tl dediler sanirim. bir arkadas dedi orada da fiyati ondan biliyorum. devlette bu 7 bin tl....
aynen canim hayirlisi.Devlette buysa özeli düşünemiyorum.benim de bildiğim çocuk varsa rapor vermiyorlar.ama spermlerin de bir oranı vardı sanki o oranın altında ise rapor verebiliyorlar diye hatırlıyorum.herşeyin hayırlısı bakalım ne diyecekler
işten çıkmadan ağladım öyle çıktımBozma morelini senin eşinin sperm durumu nasıl
Tüp bebek uzmani geldiiii.. Buyruuuun sorun neydi
konuşmayi yarida yakalim ama malesef erkeklerde de her ay değerler farklilik gösterebiliyor hatta bazen merkezden merkeze bile fark oluyor. benim esime de 4-5 kere spermiyogram yapıldı hep harikaydi son sefer morfoloji ve ileri hareketli sayısı coook düşük çıktı. bazen stres filan da etkiliyorişten çıkmadan ağladım öyle çıktımiki uc doktora gosterdik normal dediler.50 milyonun uzerindeydi spermi.ama son asilamada ileri hızlı sıfırdı.ileri yavas hareketli %98 di.ilk aşılamada %27 falan ileri hızlıda vardı.
eminim bir cok sey etkiliyordur..peki 36 yasi geçince de aşılama şartı kalkiyormu.insallah 36 olmadan gelir bebegimiz ama her ihtimalide düşünmem lazım.konuşmayi yarida yakalim ama malesef erkeklerde de her ay değerler farklilik gösterebiliyor hatta bazen merkezden merkeze bile fark oluyor. benim esime de 4-5 kere spermiyogram yapıldı hep harikaydi son sefer morfoloji ve ileri hareketli sayısı coook düşük çıktı. bazen stres filan da etkiliyor
Bahçeci 6500 yapıyo.birde ilk muayede para alıyo 500 tl sanırım...hicbir fikrim yok canim rapor hakkinda. daha benim sonuclardan sonra sanirim konusulur. suan beklemedeyiz. neye gore veriyorlar raporu bilemiyorum da. ama cocuk varsa sanirim rapor vermiyorlar. o yuzden 7bin tl dediler sanirim. bir arkadas dedi orada da fiyati ondan biliyorum. devlette bu 7 bin tl....
yaş konusunda tam emin olamadim ya 36 ya da 38 di bi araştır istersen cnmeminim bir cok sey etkiliyordur..peki 36 yasi geçince de aşılama şartı kalkiyormu.insallah 36 olmadan gelir bebegimiz ama her ihtimalide düşünmem lazım.
Cnm benim :-( moralin bozulsun istemem sadece eksik bilgilerimizi tamamlayalim istedim.insallah hiçbirine gerek kalmadan rabbim mucizeni nasip eder.o zaman doğrudur canım.bide öyle deneriz napayım.artık 40 yaşında anne olurum bu gidişle.iyice moralim bozuldu
38se zaten daha coook var.baktik olmuyor bi sekilde bulup buluşturup biriktirip yaptırırız napalim.her ay aglamaktan bi hal oldumyaş konusunda tam emin olamadim ya 36 ya da 38 di bi araştır istersen cnm
toplam sperm sayısının 5milyonun altında olması gerekiyordu cnm biz ilk zamanlar baya soruşturmustuk.Devlette buysa özeli düşünemiyorum.benim de bildiğim çocuk varsa rapor vermiyorlar.ama spermlerin de bir oranı vardı sanki o oranın altında ise rapor verebiliyorlar diye hatırlıyorum.herşeyin hayırlısı bakalım ne diyecekler
yok kuzum biliyorum.benim moralim zaten adet olacagimi hissettigim anda bozudu.benim her ayki rutinim.adet olur,morali bozar,ağlarım..insallahh.Allahim isteyen,bekleyen herkese nasip etsinCnm benim :-( moralin bozulsun istemem sadece eksik bilgilerimizi tamamlayalim istedim.insallah hiçbirine gerek kalmadan rabbim mucizeni nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?