Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiki yaptırmış testi.boşa kürek çekecektiniz belki de.hadi hayırlısı

cnm yaptıran arkadaşlar vardı raporla iğnenin şart olduğu söylenmişti hayalci almina vardı adı değişti ne olmuştu ki Veson cnm senin bilgin var mı rapor konusunda?

İyiki yaptırmış testi.boşa kürek çekecektiniz belki de.hadi hayırlısı
aynen cnm. gecen ay bosa kullandim o kadar hormonu. suan kotuyuz tabiki. yeni vurdu bize durum. kismet ote yol yok canim. buyuk konusmayim ama tup bebegi denemem sanirim. oldugu gibi birakirim. asilama derse bana bakan dr belki bir ihtimal ama tup bebek istemiyorum.

cnm yaptıran arkadaşlar vardı raporla iğnenin şart olduğu söylenmişti hayalci almina vardı adı değişti ne olmuştu ki Veson cnm senin bilgin var mı rapor konusunda?
Evet CNm doğru biliyorsun aşılaması iğneli olmalı tüp raporu çıkartmak için ShinSeGi ve Tgbptn aşılamalarını iğneli yaptırdı tüp raporu için diye biliyorum tgbptn 3. Aşılamada hamile kaldı

Çok ilginç sperm sonucuna bakmadan nasıl yum geliştirici verir ki dr? Biz ilk gittik hemen sperm istedi ne bileyim boş yere hormon kullanmadığımızı dedi eşime.peki bu durumda tüp raporu falan veriyorlar mı? Normalde bir çocuk varsa tüp raporu verilmiyor.

o zaman doğrudur canım.bide öyle deneriz napayım.artık 40 yaşında anne olurum bu gidişle.iyice moralim bozuldu

hicbir fikrim yok canim rapor hakkinda. daha benim sonuclardan sonra sanirim konusulur. suan beklemedeyiz. neye gore veriyorlar raporu bilemiyorum da. ama cocuk varsa sanirim rapor vermiyorlar. o yuzden 7bin tl dediler sanirim. bir arkadas dedi orada da fiyati ondan biliyorum. devlette bu 7 bin tl....

Devlette buysa özeli düşünemiyorum.benim de bildiğim çocuk varsa rapor vermiyorlar.ama spermlerin de bir oranı vardı sanki o oranın altında ise rapor verebiliyorlar diye hatırlıyorum.herşeyin hayırlısı bakalım ne diyecekler

aynen canim hayirlisi.
bakalim gun dogmadan neler dogar...

Bozma morelini senin eşinin sperm durumu nasıl
işten çıkmadan ağladım öyle çıktım iki uc doktora gosterdik normal dediler.50 milyonun uzerindeydi spermi.ama son asilamada ileri hızlı sıfırdı.ileri yavas hareketli %98 di.ilk aşılamada %27 falan ileri hızlıda vardı.

Tüp bebek uzmani geldiiii.. Buyruuuun sorun neydi

evet rapor icin 2 iğneli aşılama olma şartı var, ayrica hic cocuk olmamasi ve bayanin 40 yaşından gün almamasi gerekiyor. bazi özel durumlarda aşılama şartı kalkiyor, erkeğin sperm değeri çok düşükse bayan 36 yaşından büyükse vs gibi

konuşmayi yarida yakalim ama malesef erkeklerde de her ay değerler farklilik gösterebiliyor hatta bazen merkezden merkeze bile fark oluyor. benim esime de 4-5 kere spermiyogram yapıldı hep harikaydi son sefer morfoloji ve ileri hareketli sayısı coook düşük çıktı. bazen stres filan da etkiliyor

eminim bir cok sey etkiliyordur..peki 36 yasi geçince de aşılama şartı kalkiyormu.insallah 36 olmadan gelir bebegimiz ama her ihtimalide düşünmem lazım.

Bahçeci 6500 yapıyo.birde ilk muayede para alıyo 500 tl sanırım...

toplam sperm sayısının 5milyonun altında olması gerekiyordu cnm biz ilk zamanlar baya soruşturmustuk.

Cnm benim :-( moralin bozulsun istemem sadece eksik bilgilerimizi tamamlayalim istedim.insallah hiçbirine gerek kalmadan rabbim mucizeni nasip eder.
yok kuzum biliyorum.benim moralim zaten adet olacagimi hissettigim anda bozudu.benim her ayki rutinim.adet olur,morali bozar,ağlarım..insallahh.Allahim isteyen,bekleyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…