Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siteye çok giremiyorim kızlar inşallah herkes iyidir :) hamile arkadaşlara çok sevindim 35 haftaya giriyorum cuma günü dr sezeryan için gün verecek heyecanla bekliyoruz rabbim herkese nasip etsin :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir ömür sağlıkla birlikte olun inşallah

Kızlar bi bakar mısınız. Bugün adetin 9.günü. Sağ kasıkta ufak batmalar var. Servikal mukus henüz yumurta akı gibi değil. Vücut ısısında da ölçümlerime göre herhangi bi düşme yaşamadım. Sizce bu kadar erken çatlama ya da yumurtlama olur mu

Benimyumurtam catladiginda bariz yumurta aki gibi akinti gelmisti canim seffaf o zaman anlamistim ben ates zaten 1 gun sonra falan cekiyo cizgiyi

Ad
Canim amin insaallah. Evet Allah nasip ederse Zeynep hanımı bekliyoruz insaallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur
adıyla yaşadın inşallah
Siteye çok giremiyorim kızlar inşallah herkes iyidir :) hamile arkadaşlara çok sevindim 35 haftaya giriyorum cuma günü dr sezeryan için gün verecek heyecanla bekliyoruz rabbim herkese nasip etsin :)
tatlı heyecanlar:))

Yumurta gelişirken de oluyor bazen o batmalar bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…