Hadi inşallahUmarim guzel haberle gelirim bu sabah kaset test yaptim negatif cikti gerci idrara gec geciyor hormon ama
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir ömür sağlıkla birlikte olun inşallahSiteye çok giremiyorim kızlar inşallah herkes iyidir :) hamile arkadaşlara çok sevindim 35 haftaya giriyorum cuma günü dr sezeryan için gün verecek heyecanla bekliyoruz rabbim herkese nasip etsin :)
En sağlamı kan testi, diğerleri sadece can sıkıyoUmarim guzel haberle gelirim bu sabah kaset test yaptim negatif cikti gerci idrara gec geciyor hormon ama
Aynen bazilarinda erken dollenme oldugu icin adetten once cikiyo bazende adetten cok sonra sonuc veriyoEn sağlamı kan testi, diğerleri sadece can sıkıyo
Canim amin insaallah. Evet Allah nasip ederse Zeynep hanımı bekliyoruz insaallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur@idolya @eflatunpisi @Gamzee0 cinsiyerler belli mi
SaskinAnne senin de kız sanırım :) Rabbim kucağına aldırsın inşallah bu sene kızlar çok:)
Benimyumurtam catladiginda bariz yumurta aki gibi akinti gelmisti canim seffaf o zaman anlamistim ben ates zaten 1 gun sonra falan cekiyo cizgiyiKızlar bi bakar mısınız. Bugün adetin 9.günü. Sağ kasıkta ufak batmalar var. Servikal mukus henüz yumurta akı gibi değil. Vücut ısısında da ölçümlerime göre herhangi bi düşme yaşamadım. Sizce bu kadar erken çatlama ya da yumurtlama olur mu
Şu an şeffaflık yok. Bu ateş yumurtlama gününde mi bariz bi düşüş yaşıyoBenimyumurtam catladiginda bariz yumurta aki gibi akinti gelmisti canim seffaf o zaman anlamistim ben ates zaten 1 gun sonra falan cekiyo cizgiyi
Şu an şeffaflık yok. Bu ateş yumurtlama gününde mi bariz bi düşüş yaşıyo
adıyla yaşadın inşallahCanim amin insaallah. Evet Allah nasip ederse Zeynep hanımı bekliyoruz insaallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur
tatlı heyecanlar:))Siteye çok giremiyorim kızlar inşallah herkes iyidir :) hamile arkadaşlara çok sevindim 35 haftaya giriyorum cuma günü dr sezeryan için gün verecek heyecanla bekliyoruz rabbim herkese nasip etsin :)
Evet seninkinde 16. Gün düşüş olmuş sonra tekrar yükselmiş. O günü değerlendirmişsinizEki Görüntüle 2162480 benimki boyle oldu
Yumurta gelişirken de oluyor bazen o batmalar bendeKızlar bi bakar mısınız. Bugün adetin 9.günü. Sağ kasıkta ufak batmalar var. Servikal mukus henüz yumurta akı gibi değil. Vücut ısısında da ölçümlerime göre herhangi bi düşme yaşamadım. Sizce bu kadar erken çatlama ya da yumurtlama olur mu
Genelde oluyor ama her zaman değilŞu an şeffaflık yok. Bu ateş yumurtlama gününde mi bariz bi düşüş yaşıyo
Ateş tablolarımız benziyor. Benim ki de 36.2 ile 35.9 arası gelip gidiyo şimdilikEki Görüntüle 2162480 benimki boyle oldu
Evet oyledir umarım. Çatlama falan olur da boş geçmeyeyim aman.Yumurta gelişirken de oluyor bazen o batmalar bende
Evet baktim seninkine umarim ikimiz de hamile kaliriz bu ayAteş tablolarımız benziyor. Benim ki de 36.2 ile 35.9 arası gelip gidiyo şimdilik
İnşallah :) önce sen hadi bakalımEvet baktim seninkine umarim ikimiz de hamile kaliriz bu ay
Dun gece olmus hala spermler vardir muhtemelen icerde ama garantiye almak istiyosan degerlendirebilirsiniz
Normal de bi dolu bi boş gideyim diyodm ama kasıklarda batma var ve ateş de 0.2 derece düşünce acabaadiyorumDun gece olmus hala spermler vardir muhtemelen icerde ama garantiye almak istiyosan degerlendirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?