Gunasiri olunca sperm kalitesi daha iyi oluyor aslinda ama catlayacak gibi hissediyorsan deneyin yatmadan onve turk kahvesi icir :) spermleri hareketlendiriyomusNormal de bi dolu bi boş gideyim diyodm ama kasıklarda batma var ve ateş de 0.2 derece düşünce acabaadiyorum
Evet bende gün aşırı fikrinden yanayım ama bi batma var anlam veremedim. Dediğin gibi bi Türk kahvesi içirelim bakalımGunasiri olunca sperm kalitesi daha iyi oluyor aslinda ama catlayacak gibi hissediyorsan deneyin yatmadan onve turk kahvesi icir :) spermleri hareketlendiriyomus
CNm mesajını Yen'i gördüm.çalışma oldu mu bilmiyorum ama ben de günaşırıdan yanayım.sadece ovulasyon testi pozitif çıkınca üstüste olsun diyorum yoksa günaşırı.ama ne kadar çok çalışma o kadar çok sperm tezini savunan arkadaşlar da var.Evet bende gün aşırı fikrinden yanayım ama bi batma var anlam veremedim. Dediğin gibi bi Türk kahvesi içirelim bakalımkocişler duymasın aman
Normalde 29 günde bir. Amaa geçen ay 26 ya düştü birden, erken oldu. Bana da çatlama için erken gibi geldi ama ısı da düşünce hadi deneyeyim bari dedim. Çalışma oldu dün gece.CNm mesajını Yen'i gördüm.çalışma oldu mu bilmiyorum ama ben de günaşırıdan yanayım.sadece ovulasyon testi pozitif çıkınca üstüste olsun diyorum yoksa günaşırı.ama ne kadar çok çalışma o kadar çok sperm tezini savunan arkadaşlar da var.
Kaç günde bir oluyorsun bu arada ? Bana çatlama için biraz erken geldi.
Inşaallah canim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder insaallahAd
adıyla yaşadın inşallah
tatlı heyecanlar:))
Amin teşekkür ederim isteyen herkese inşallah:)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir ömür sağlıkla birlikte olun inşallah
Amin teşekkür ederim isteyen herkese inşallah:)
evet canım kız...seninde mi kız?bu sene kız senesi oldu valla..sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla...LeYLa_21 sende 18 haftalık olmuşsun canim masaallah kız bebek mi senin de
Kız canım Allah nasip ederse senin ilk çocukta kız dimievet canım kız...seninde mi kız?bu sene kız senesi oldu valla..sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla...
evet canım...kızım kız olmasını çok istiyordu..eşimle bende oğlan olsun dedik ama Rabbim kızımın duasını kabul etmiş...sağlıklı olsun da hiç önemli değil evlat evlattır..özelliklede bu kadar uğraştıktan sonra...Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin hepimize..bekleyen kızlarımızıda daha fazla bekletmesin...Kız canım Allah nasip ederse senin ilk çocukta kız dimi
Bence yumurta gelişiyor o yüzden kasıklarda hareketlenme oluyor.tabi siz yine garantiye alın işi daha iyi.ne kadar çok sperm o kadar çok şansNormalde 29 günde bir. Amaa geçen ay 26 ya düştü birden, erken oldu. Bana da çatlama için erken gibi geldi ama ısı da düşünce hadi deneyeyim bari dedim. Çalışma oldu dün gece.dün sabah ateş 35.9 du, bu sabah ki ölçümüm 36.1
Evet CNm benimki de kız:) baldan tatlı olurlar hele babaya da bir düşkün:))Kız canım Allah nasip ederse senin ilk çocukta kız dimi
İlk sayfaya kaydettim sürekli göndermene gerek Yok takip etmek isteyen ordan takip yapar:)
Aynen oyle. :) ölçümlere devam son gazBence yumurta gelişiyor o yüzden kasıklarda hareketlenme oluyor.tabi siz yine garantiye alın işi daha iyi.ne kadar çok sperm o kadar çok şans
Gittim bugün hastaneye daha adet olmadığımı söyledim kan tahlili verdim ultrasona girdim.
Ultrasonda 2 tane solda kist göründü basit kistmi normal kistmi bilemiyorum.birde rahim ölçüsüyle alakalı bir şey dediler de pek anlamadım ince miymiş kalınmıymış neymiş bilemedim.Yarın tekrar çağırdılar kan sonucuna ve ultrason görüntüsüne göre tekrar değerlendirme yapacaklar.Kan tahliline şimdi baktım sistemlerinden e2 çıkmış sonuç 1070 adetin 13.gününe göre normalmi acaba bu değer.
çok moralim bozuldu benle birlikte 7-8 hasta daha vardı tüp bebek için onları ultrasondan sonra görüşmeye aldılar bir tek beni gönderdiler yarın gel diye şimdi işin yoksa kara kara düşün dur yarına kadar
E2 yüksek çıkmış canım ama diğer sonuçlarla birlikte değerlendirmek de gerekiyor. Onun için yarına ertelemişlerdir stres yapma. Basit kistlerde değerleri değiştiriyor adetle birlikte düzene girer merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?