valla canım simdilik iyi ama adet yaklasinca tak diye düşüse başlıyor biliyorsun.insallah bu ay düşüşe gecmezAteşin bu ay güzel gidiyor maşallah
Çok devrik yazmışım. Evet şeker için iğne ve evet duruma göre karar vereceğim. Senin de haberlerini bekliyoruz o zaman
1. Gün=19 haziran - - - Regl---36.1
2. Gün=20 haziran - - - Regl---36.2
3. Gün=21 haziran - - - Regl---36.2
4. Gün=22 haziran - - - Regl---36.1
5. Gün=23 haziran - - - Regl---35.9
6. Gün=24 haziran - - - - - - - - 36.2
7. Gün=25 haziran - - - - - - - - 36.1
8. Gün=26 haziran - - - - - - - - 36.1
9. Gün=27 haziran - - - - - - - - 35.9
Herkese günaydınlar
FF yükle:))1. Gün=19 haziran - - - Regl---36.1
Herkese günaydınlar
Bu kadar kısa sürede tek soru dahi sormadanHemde tek seferde
Gerekn açıklama ilk sayfada gayet net yapılmışBu kadar kısa sürede tek soru dahi sormadan
Çok heyecanlıyım senin adına.senin süreç değişik ilerliyor.inş sonu bebiş olur yüzün güler...Şeker için mi iğne verdiler canım durumuma göre mi transfere karar vereceksin
benim transfere daha var diye düşünüyorum henüz iğnelere bile başlamadım.Tarlusal pazar günü bitti tekrar adet olurum diye bekliyorum ama gelen giden olmadı henüz.yarında kontrol var planlama kağıdında ultrason ve kan tahlili için yazıyor.eğer adet olsaydım belki yarın iğnelere başlarlardı ama olmadım bakalım yarın ne diyecekler tahminimce adet olmamı bekleyecekler galiba
Keşkeeeee....Haziran bitmek üzere inşallah bir gebelik haberi alırız. Bu ay boş geçmesin.
Günaydın canım.hoş geldin.senin Ateş topiğinde hayırlı olsun bu arada.1. Gün=19 haziran - - - Regl---36.1
Herkese günaydınlar
Çok heyecanlıyım senin adına.senin süreç değişik ilerliyor.inş sonu bebiş olur yüzün güler...
Keşkeeeee....
Günaydın canım.hoş geldin.senin Ateş topiğinde hayırlı olsun bu arada.
Hadi hayırlısıMerhaba kizlar bugun adet gunum gelen giden yok umarim gelmez yarin test yaptiricam
Siteye çok giremiyorim kızlar inşallah herkes iyidir :) hamile arkadaşlara çok sevindim 35 haftaya giriyorum cuma günü dr sezeryan için gün verecek heyecanla bekliyoruz rabbim herkese nasip etsin :)N NARGIZA_DOVLET CNm Allah analı babalı büyütsün inşallah.doğum olmuş:))
Listede doğumlar başladı bakalım:) yavaş yavaş liste eriyecektir Yen'i hamişler bekliyoruz herkes elini çabuk tutsun
Sıra sendeTgbptn :)
Tşkr ederimmmm çoookÇok heyecanlıyım senin adına.senin süreç değişik ilerliyor.inş sonu bebiş olur yüzün güler...
Keşkeeeee....
Günaydın canım.hoş geldin.senin Ateş topiğinde hayırlı olsun bu arada.
Güzel haberlerini bekliyorummmMerhaba kizlar bugun adet gunum gelen giden yok umarim gelmez yarin test yaptiricam
Umarim guzel haberle gelirim bu sabah kaset test yaptim negatif cikti gerci idrara gec geciyor hormon amaGüzel haberlerini bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?