Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateşin ucu aşağı yönelmiş ama ateş hala adet olmak için yüksek 2 gün daha ölç düşüş devam ederse adet geliyor olabilir
Ff de gebe olanlarin tablolarina baktim community bolumunden benim gibi hatta ateşi cizginin altina dusup hamile olanlar vardi

Ben geçen yaz 3 -4ay ara verdim ama tam ara.korundum.ohhhh pek güzel geldi bana.hiç canım sıkılmamıştı...sen de nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım.
Dr a gitme korunma takip yapma günaşırı takıl hayatını yaşa:))
Günaşırı takılsam hayatımdan bezerim ben,stres kaynağııııı

Herkesi bizim gibi sanma kız.millet çalışıyor benim gibi 1-2 çalışma ile ayı kapatmıyor.

Merhaba...Nasıl yardımcı olabiliriz

Merhaba...Nasıl yardımcı olabiliriz
Merhabalar. Ölçümlerimi hem unutmamak hem de bu süreci sizlerle peylaşmak adına değerlerimi gün gün buraya yazıyorum. Tabi ki şu an yorumlamak için erken. Ama ilerleyen zamanlarda konuyla alakalı tecrübe sahibi olanlardan yorum bekliyorum. Sevgiler..

caglali9669 un günlüğü gibi ne zaman yorum istersen buradayız.

Günaydın cnm nasılsın tedavin de son durum nedir?
Canım şekerim çıktı diyete başladım. Bu ay polip operasyonu oldum biliyorsun. önümüzdeki ay transferi düşünmüyordum. Artık kesinleşti. Biraz kilo vereyim. Dahiliye diyetisyen hemşire ile görüştüm. Tüp bebek tedavim olduğu için iğne verdiler. Onlara da danışarak karar vereceğim. Özeldeki doktoruma da sorarım. Senin transfer ne zaman ben bile heyecanla bekliyorum

Şeker için mi iğne verdiler canım durumuma göre mi transfere karar vereceksin
benim transfere daha var diye düşünüyorum henüz iğnelere bile başlamadım.Tarlusal pazar günü bitti tekrar adet olurum diye bekliyorum ama gelen giden olmadı henüz.yarında kontrol var planlama kağıdında ultrason ve kan tahlili için yazıyor.eğer adet olsaydım belki yarın iğnelere başlarlardı ama olmadım bakalım yarın ne diyecekler tahminimce adet olmamı bekleyecekler galiba

Çok devrik yazmışım. Evet şeker için iğne ve evet duruma göre karar vereceğim. Senin de haberlerini bekliyoruz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…