Ateşin ucu aşağı yönelmiş ama ateş hala adet olmak için yüksek 2 gün daha ölç düşüş devam ederse adet geliyor olabilirHmm peki sen benim tablom hakkinda n3 dusunuyorsun
Ff de gebe olanlarin tablolarina baktim community bolumunden benim gibi hatta ateşi cizginin altina dusup hamile olanlar vardiAteşin ucu aşağı yönelmiş ama ateş hala adet olmak için yüksek 2 gün daha ölç düşüş devam ederse adet geliyor olabilir
Ben geçen yaz 3 -4ay ara verdim ama tam ara.korundum.ohhhh pek güzel geldi bana.hiç canım sıkılmamıştı...sen de nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım.@Zamansiz yolcu hoşgeldin canım inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine
Benim bu ay da olmadı ve kürtaj olalı bir yılı geçti. İçimden hiç doktora gitmek gelmiyor sıkıldım artık ara vermeyi düşünüyorum bende sonbahar aylarında başlayım doktora diyorum ne dersiniz?
Günaşırı takılsam hayatımdan bezerim ben,stres kaynağıııııDr a gitme korunma takip yapma günaşırı takıl hayatını yaşa:))
Evet o yüzden ''olabilir'' yazdım zaten :)) kan vermeden ateş kesin gebeliği bize bildirmez sadece tahminde bulunabilirizFf de gebe olanlarin tablolarina baktim community bolumunden benim gibi hatta ateşi cizginin altina dusup hamile olanlar vardi
Herkesi bizim gibi sanma kız.millet çalışıyor benim gibi 1-2 çalışma ile ayı kapatmıyor.Ben geçen yaz 3 -4ay ara verdim ama tam ara.korundum.ohhhh pek güzel geldi bana.hiç canım sıkılmamıştı...sen de nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım.
Günaşırı takılsam hayatımdan bezerim ben,stres kaynağııııı
Yarin sabah gidip kan vericem bugun kullandigim baska programa gore adet gunu ff 27si diyor kanda varsa cikar heralde yarınEvet o yüzden ''olabilir'' yazdım zaten :)) kan vermeden ateş kesin gebeliği bize bildirmez sadece tahminde bulunabiliriz
Çıkar hadi inşallah güzel haberlerle gelYarin sabah gidip kan vericem bugun kullandigim baska programa gore adet gunu ff 27si diyor kanda varsa cikar heralde yarın
Merhaba...Nasıl yardımcı olabiliriz1. Gün=19 haziran - - - Regl---36.1
2. Gün=20 haziran - - - Regl---36.2
3. Gün=21 haziran - - - Regl---36.2
4. Gün=22 haziran - - - Regl---36.1
5. Gün=23 haziran - - - Regl---35.9
6. Gün=24 haziran - - - - - - - - 36.2
7. Gün=25 haziran - - - - - - - - 36.1
8. Gün=26 haziran - - - - - - - - 36.1
Merhabalar. Ölçümlerimi hem unutmamak hem de bu süreci sizlerle peylaşmak adına değerlerimi gün gün buraya yazıyorum. Tabi ki şu an yorumlamak için erken. Ama ilerleyen zamanlarda konuyla alakalı tecrübe sahibi olanlardan yorum bekliyorum. Sevgiler..Merhaba...Nasıl yardımcı olabiliriz
Merhabalar. Ölçümlerimi hem unutmamak hem de bu süreci sizlerle peylaşmak adına değerlerimi gün gün buraya yazıyorum. Tabi ki şu an yorumlamak için erken. Ama ilerleyen zamanlarda konuyla alakalı tecrübe sahibi olanlardan yorum bekliyorum. Sevgiler..
Teşekkür ederim burası gerçekten insana çok iyi geliyo. Kimseyle paylaşamadıklarımızı buraya yazıyoruz. Berbaer sevinip, beraber üzülüyoruz
Günaydınnn herkese
Günaydınnn herkese
Canım şekerim çıktı diyete başladım. Bu ay polip operasyonu oldum biliyorsun. önümüzdeki ay transferi düşünmüyordum. Artık kesinleşti. Biraz kilo vereyim. Dahiliye diyetisyen hemşire ile görüştüm. Tüp bebek tedavim olduğu için iğne verdiler. Onlara da danışarak karar vereceğim. Özeldeki doktoruma da sorarım. Senin transfer ne zaman ben bile heyecanla bekliyorumGünaydın cnm nasılsın tedavin de son durum nedir?
Ateşin bu ay güzel gidiyor maşallahGünaydınlarrr
Canım şekerim çıktı diyete başladım. Bu ay polip operasyonu oldum biliyorsun. önümüzdeki ay transferi düşünmüyordum. Artık kesinleşti. Biraz kilo vereyim. Dahiliye diyetisyen hemşire ile görüştüm. Tüp bebek tedavim olduğu için iğne verdiler. Onlara da danışarak karar vereceğim. Özeldeki doktoruma da sorarım. Senin transfer ne zaman ben bile heyecanla bekliyorum
Çok devrik yazmışım. Evet şeker için iğne ve evet duruma göre karar vereceğim. Senin de haberlerini bekliyoruz o zamanŞeker için mi iğne verdiler canım durumuma göre mi transfere karar vereceksin
benim transfere daha var diye düşünüyorum henüz iğnelere bile başlamadım.Tarlusal pazar günü bitti tekrar adet olurum diye bekliyorum ama gelen giden olmadı henüz.yarında kontrol var planlama kağıdında ultrason ve kan tahlili için yazıyor.eğer adet olsaydım belki yarın iğnelere başlarlardı ama olmadım bakalım yarın ne diyecekler tahminimce adet olmamı bekleyecekler galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?