ay valla oturur ağlarım dur.Allahım ağzından duysun inşallah..topiğimiz hamişlerle dolsun inşallah
Kizlar biliyorum ovulasyon testine güven olmaz ama heyecan yapim genede.adetime 5 gün var.idrara değer degmez t cizgisi c çizgisinden bile önce çıktı.saniyede direk o koyulasti
Eki Görüntüle 2162906
oy kuzum iyi ki varsınız hepinizAllah ımmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhh
Ateşin bu ay güzel gidiyor maşallah
Haziran bitmek üzere inşallah bir gebelik haberi alırız. Bu ay boş geçmesin.
Bnce biz bunu hakediyoruzzzzsabah 7buçukta kalkıyorum canım.ilk işim olacakeğer o çift çizgiyi görmek nasip olursada ilk sizlerle paylaşcam kocamla bile değil
tabikide en çok siz hakkediyorsunuz.herşeyimi paylaştım ben burdaBnce biz bunu hakediyoruzzzz
İnşallah güzel haberler verirsin bize, dört gözle bekliyoruztabikide en çok siz hakkediyorsunuz.herşeyimi paylaştım ben burda
var bitane ama sabah yapmsam daha iyi galiba.testin üstüne bir sürü su içtim hem :) kalbim hala nasıl atıyor anlatamam.bugün belim çok ağrıdı.evde de bi ovu.testi kaldıydı,gözüme batıp duruyordu hadi şunu yapayım dedim yani hemen ilk saniyede t koyulaştı.Allahım inşallah
Ben 7 de uyanıyorum nasıl beklicem 7 bucugu :)))
Üzülme nasip bu ay değilmiş. İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsın...Kizlar bugun kan testi yaptirdim 2 gun gecikmisti 0.13 negatif cikti
Amin canım inşaallah sizlerede zaman çabuk geçiyorAyy oldu mu o kadarAllahım sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin canım benimm
Canım adete daha varmış. Üzülme.Hem ateşine baktım bugün tekrar yükselişe geçmiş. Umarım hep böyle yüksek devam eder.. Umut her daim varKizlar testi yaptim ama maalesef negatifbugun adetime 4 gun kaldı.olsaydi silikte olsa bi cizgi cikardi demi
Zamansiz yolcu canım negatif
Dpo10 erken olabilir biraz daha bekleyrlimKizlar testi yaptim ama maalesef negatifbugun adetime 4 gun kaldı.olsaydi silikte olsa bi cizgi cikardi demi
Zamansiz yolcu canım negatif
Hayırlısı Rabbim çok bekletmesinKizlar bugun kan testi yaptirdim 2 gun gecikmisti 0.13 negatif cikti
Üzülmek yok, geç döllenme, b-hcg idrara sonradan geçme vs. Bunları düşün. Rabbim hayırlı olanı versin Beklemeye ve ateş ölçmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?