Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak yaa saymış bide
adamı saydırmaya mecbur ediyürlerrrrrrrrrr
ben örnek alsam ne olur abla?
bu kör olası iş tek başına olmuyor ki.
ah be kuzum ona çare yok ....tek şey mesir macunu....
Kizlar biliyorum ovulasyon testine güven olmaz ama heyecan yapim genede.adetime 5 gün var.idrara değer degmez t cizgisi c çizgisinden bile önce çıktı.saniyede direk o koyulasti
Eki Görüntüle 2162906
hadi inşallah canım...güzel haberini bekliyoruz...

adamı saydırmaya mecbur ediyürlerrrrrrrrrr

ah be kuzum ona çare yok ....tek şey mesir macunu....

hadi inşallah canım...güzel haberini bekliyoruz...
sabah test yaptim negatifti.adete de 4 gun var.bekleyecem artık.zaten benim meşhur adet oncesi lekelenmelerim var ya.onlar baslarsa adetide beklemeden umutlar çöpe

E2 yüksek canım. Olgun Yumurta başına 200_250 olmalı. Kistler yüzünden de yükseliyor. Hayırlısı bugün ne diyecekler acaba

Devlette zormuş özelde de stresli gerçi. Neyse sen takma bir başlasan gerisi gelecekte kafalarına göre ilaç veriyorlar dengen bozuluyor vücut ne yapsın.

Aminn canım Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah

Devlette zormuş özelde de stresli gerçi. Neyse sen takma bir başlasan gerisi gelecekte kafalarına göre ilaç veriyorlar dengen bozuluyor vücut ne yapsın.

Aynen öyle valla.. dün o kadar yorgundumki akşam işten çıkıp eve gittim akşam 7 den sabah 7 e kadar deliksiz uyumuşum düşün..uyku iyi geldi daha iyiyim şimdi ne derlerse takmayacagim artik vardır bir hayır bunlarda diyerek yoluma devam edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…