o zaman tekrar mı yumurtluyorsun. İnşallah hamilelik işaretidir. Bekleyelim bakalımKizlar testi yaptim ama maalesef negatifbugun adetime 4 gun kaldı.olsaydi silikte olsa bi cizgi cikardi demi
@Zamansiz yolcu canım negatif
aynen gelsinde insallah o kadar zamandir bekliyorum 5 gün daha beklerimO gelsinde biz bekleriz 5 gün bir hafta kuzumm
o zaman tekrar mı yumurtluyorsun. İnşallah hamilelik işaretidir. Bekleyelim bakalım
gelsinde ben butun ihtimalleri düşünmeye raziyim canımÜzülmek yok, geç döllenme, b-hcg idrara sonradan geçme vs. Bunları düşün. Rabbim hayırlı olanı versin Beklemeye ve ateş ölçmeye devam
Canım ateş tablon var mı. Her ihtimal mümkün tabi ama böyle yorum yapmak çok zorKızlar adete 3 güm kaldı bugün ateşim 36.7 sizce ihtimal var mı. Test yapmaya korkuyorum
adamı saydırmaya mecbur ediyürlerrrrrrrrrrBak yaa saymış bide
ben örnek alsam ne olur abla?
bu kör olası iş tek başına olmuyor ki.
hadi inşallah canım...güzel haberini bekliyoruz...Kizlar biliyorum ovulasyon testine güven olmaz ama heyecan yapim genede.adetime 5 gün var.idrara değer degmez t cizgisi c çizgisinden bile önce çıktı.saniyede direk o koyulasti
Eki Görüntüle 2162906
sabah test yaptim negatifti.adete de 4 gun var.bekleyecem artık.zaten benim meşhur adet oncesi lekelenmelerim var ya.onlar baslarsa adetide beklemeden umutlar çöpeadamı saydırmaya mecbur ediyürlerrrrrrrrrr
ah be kuzum ona çare yok ....tek şey mesir macunu....
hadi inşallah canım...güzel haberini bekliyoruz...
sabah test yaptim negatifti.adete de 4 gun var.bekleyecem artık.zaten benim meşhur adet oncesi lekelenmelerim var ya.onlar baslarsa adetide beklemeden umutlar çöpe
E2 yüksek canım. Olgun Yumurta başına 200_250 olmalı. Kistler yüzünden de yükseliyor. Hayırlısı bugün ne diyecekler acabaGittim bugün hastaneye daha adet olmadığımı söyledim kan tahlili verdim ultrasona girdim.
Ultrasonda 2 tane solda kist göründü basit kistmi normal kistmi bilemiyorum.birde rahim ölçüsüyle alakalı bir şey dediler de pek anlamadım ince miymiş kalınmıymış neymiş bilemedim.Yarın tekrar çağırdılar kan sonucuna ve ultrason görüntüsüne göre tekrar değerlendirme yapacaklar.Kan tahliline şimdi baktım sistemlerinden e2 çıkmış sonuç 1070 adetin 13.gününe göre normalmi acaba bu değer.
çok moralim bozuldu benle birlikte 7-8 hasta daha vardı tüp bebek için onları ultrasondan sonra görüşmeye aldılar bir tek beni gönderdiler yarın gel diye şimdi işin yoksa kara kara düşün dur yarına kadar
Devlette zormuş özelde de stresli gerçi. Neyse sen takma bir başlasan gerisi gelecekte kafalarına göre ilaç veriyorlar dengen bozuluyor vücut ne yapsın.canım yorumun için teşekkür ederim.İnanki çok motiveyim bu tüp bebek konusunda ama ne zaman hastaneye gitsem kafam bir milyon olarak geri dönüyorum bu da enerjimi herşeyimi alıp götürüyor.Biraz tez canlı birisiyim galiba herşey sorunsuz bir şekilde olsun bitsin istiyorum çünkü gerçekten çok yoruldum şu hastanelere gidip gelmekten..bir başlayamadım gitti çok prosedürü var bu devlet hastanesinin..anestezi raporu almıştım 20 martta süresi dolmuş bunun deyip elime verdiler yenileyeceksin dediler bugün ekstradan onun için koşturup durdum hastanede.
Evet haklısın hayırlısı olduktan sonra ha şimdi ha sonra ama bu gidip gelmeler beni yoruyor belirsizliğe tahammül edemiyorum.Her gidişimde tamam şimdi iğnelere başlayacağım diyorum ama hop karşıma başka şeyler çıkıyor.Şu iğnelere hayırlısıyla başlasam biraz olsun rahatlayacağım.
Bazen pes edesim geliyor bırakayım bu hastaneyi diyorum ama bunca emeğime acıyıp vazgeçiyorum...Aslında vakti zamanı olan çalışmayanlar için hastane gerçekten çok iyi.Ama çalışanlar için pek öyle olmuyor.Bu tüp bebek tedavimi burda göreyimde eğer olmazsa zaten bu hastane ile ilişkimi keseceğim.
İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim çok sağol canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Aminn canım Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallahtedavinin hangi aşamasındasın bilmiyorum canım.
ama tüp bebek her aşamasında çok büyük sabır ve emek istiyor.
mesela ben tedavideyken kendi kendime yapıyordum tüm iğneleri.
herkes biz asla yapamayız diyorlardı.
Allah dağına göre kar veriyor işte diyordum.
sonu güzel olsun da stresi de koşturması da olsun varsın.
ben özel hastanede tedavi oldum o yüzden devlet hastanesi şartlarını hiç bilmiyorum.
bende çalıştığım için çok zorlanıyordum ama çok şükür 3 transferimde de ayarladım kendimi.
sonucunu alamadım tabi ama Allah büyük, olsun.
ben ameliyat bile oldum ama nasip olmadı.
dilerim sonunda yaptığın her şeye değecek bir mucizen olur.
Rabbim hiçbir emeği karşılıksız bırakmasın.
E2 yüksek canım. Olgun Yumurta başına 200_250 olmalı. Kistler yüzünden de yükseliyor. Hayırlısı bugün ne diyecekler acaba
Devlette zormuş özelde de stresli gerçi. Neyse sen takma bir başlasan gerisi gelecekte kafalarına göre ilaç veriyorlar dengen bozuluyor vücut ne yapsın.
Hsg iyi çektirdim canım sağ tüpten 3 denemeden sonra geçti ilaç vajinal muayenede de hiç1 sıkıntı çıkmadı çocuğunun olmaması için hiç1 sıkıntı yok diyor bakalım hsg den sonra olur inşallahP Psikolazzz nerdesin nasıl gidiyor tedavin
Sevindim canım. Hayırlısı olsun inşaallahHsg iyi çektirdim canım sağ tüpten 3 denemeden sonra geçti ilaç vajinal muayenede de hiç1 sıkıntı çıkmadı çocuğunun olmaması için hiç1 sıkıntı yok diyor bakalım hsg den sonra olur inşallah
CNM ateş tablon yok mu yolla bir bakalımKızlar adete 3 güm kaldı bugün ateşim 36.7 sizce ihtimal var mı. Test yapmaya korkuyorum
Senin hep lekeler bugün yarın başlıyor ordan anlarızaynen gelsinde insallah o kadar zamandir bekliyorum 5 gün daha beklerim
Geçmiş olsun bebeğe vesile olsun inşallhHsg iyi çektirdim canım sağ tüpten 3 denemeden sonra geçti ilaç vajinal muayenede de hiç1 sıkıntı çıkmadı çocuğunun olmaması için hiç1 sıkıntı yok diyor bakalım hsg den sonra olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?