aynen canim genelde 24.gun basliyor bugün henüz bisey yok.başlarsa yarın baslar.ama bugün belim cok agriyor.kasigima bacagima kadar vuruyor ağrı.Senin hep lekeler bugün yarın başlıyor ordan anlarız
Bebektir o bebek:)aynen canim genelde 24.gun basliyor bugün henüz bisey yok.başlarsa yarın baslar.ama bugün belim cok agriyor.kasigima bacagima kadar vuruyor ağrı.
inşallahhhhh inşallahhhBebektir o bebek:)
Başka herhangi bi belirti var mı canım herhangi bi hissiyatinşallahhhhh inşallahhhbunlarida not olarak yaziyorum ff e.olur ya hamileysem belirtiler ornek olsun burda diye
canim valla yalan yok hala lekelenmem olmadigiBaşka herhangi bi belirti var mı canım herhangi bi hissiyat
canım valla lekelenmem henüz başlamadığı için hissiyatım varBaşka herhangi bi belirti var mı canım herhangi bi hissiyat
Anladım kuzum bakalım önümüzdeki bir hafta içinde güzel haberler alırız umarımcanim valla yalan yok hala lekelenmem olmadigi
canım valla lekelenmem henüz başlamadığı için hissiyatım varbel ve kasık ağrım dışında göğüslerim içten içe ağrıyor,geçiyor geri başlıyor.bide bir iki gün çok anlık baş dönmelerim oldu ama bunu sıcaklarada bağladım.bide ablamın biraz sağlık problemleri var.röntgen çekilecekti.yardımcı olayım diye içerdeki bekleme yerine girecektim girmedim ayağım geri gri gitti.tabi kafada hep bu düşünce olduğu için psikolojikte olabilir
Ah yapmayı becersem yollayayım da beceremiyorum kiCNM ateş tablon yok mu yolla bir bakalım
Teşekkürler canım inşaallahGeçmiş olsun bebeğe vesile olsun inşallh
Hayır hayır düşmesinCok hafif bi pembelik geldi.ve bütün modumu aldıyarinki atesde düşerse beni onaylamış olur
insallah düşmez ama umudum azaldi biraz.bi taraftanda testte ilk saniyede niye ovu çizgisi hemen kop koyu oldu,sen hamilesin Hilal diyorumHayır hayır düşmesin
Tek tek yaz yollaAh yapmayı becersem yollayayım da beceremiyorum ki
Hadi yaaa inşallah devamı gelmez.hepimiz heyecan yaptıkCok hafif bi pembelik geldi.ve bütün modumu aldıyarinki atesde düşerse beni onaylamış olur
hele ben.dünku ovu testimden sonra baya heyecan yaptim.ama dedim ya cok agrim var belimde karnimda.10.gun ya belki yerlesmedir.Hadi yaaa inşallah devamı gelmez.hepimiz heyecan yaptık
İnşallahhele ben.dünku ovu testimden sonra baya heyecan yaptim.ama dedim ya cok agrim var belimde karnimda.10.gun ya belki yerlesmedir.
hele ben.dünku ovu testimden sonra baya heyecan yaptim.ama dedim ya cok agrim var belimde karnimda.10.gun ya belki yerlesmedir.
Adetin 15. Günü ölçmeye başlamışımTek tek yaz yolla
insallah canim. Cunku ben.daha öncede adete yakın ovu testi yaptim bi kac kez hic boyle olmadi.yumurtlama zamanimda bile c çizgisinden once t nin koyulastigini görmedim.bide dün ates düşüktü bugün yukseldi ya genede umudum varOvu testini gebelikte bende denedim aynı seninki gibi önce t koyulaştı. İnşallah yerleşmedir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?