Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka herhangi bi belirti var mı canım herhangi bi hissiyat
canim valla yalan yok hala lekelenmem olmadigi
Başka herhangi bi belirti var mı canım herhangi bi hissiyat
canım valla lekelenmem henüz başlamadığı için hissiyatım var bel ve kasık ağrım dışında göğüslerim içten içe ağrıyor,geçiyor geri başlıyor.bide bir iki gün çok anlık baş dönmelerim oldu ama bunu sıcaklarada bağladım.bide ablamın biraz sağlık problemleri var.röntgen çekilecekti.yardımcı olayım diye içerdeki bekleme yerine girecektim girmedim ayağım geri gri gitti.tabi kafada hep bu düşünce olduğu için psikolojikte olabilir

Anladım kuzum bakalım önümüzdeki bir hafta içinde güzel haberler alırız umarım

Cok hafif bi pembelik geldi.ve bütün modumu aldı yarinki atesde düşerse beni onaylamış olur

Tek tek yaz yolla
Adetin 15. Günü ölçmeye başlamışım
15. Gün 36.2
16. Gün 36.2
17. Gün 36.1 ilişki
18. Gün 36.1
19. Gün 36.0 ovulasyon testi pozitif ilişki
20. Gün 36.0 ilişki
21. Gün 36.3
22. Gün 36.2 ilişki
23. Gün 36.3
24. Gün 36.4
25. Gün 36.4
26. Gün 36.4
27. Gün 36.5
28. Gün 36.5
29. Gün 36.7

Şubat ayında dış gebelik geçirdim ateşim aynı bu şekildeydi inşallah yine vardır

Ovu testini gebelikte bende denedim aynı seninki gibi önce t koyulaştı. İnşallah yerleşmedir canım.
insallah canim. Cunku ben.daha öncede adete yakın ovu testi yaptim bi kac kez hic boyle olmadi.yumurtlama zamanimda bile c çizgisinden once t nin koyulastigini görmedim.bide dün ates düşüktü bugün yukseldi ya genede umudum var

hilallll ovu testlerinin adete yakın koyu çıkabildiğini duymuştum.
seninki baya koyu geldiği için bana ben inşallah hamilesin diye düşündüm.
eğer adet olursan bu tez haklı çıkacak demektir.
her şey yanıltıcı
umarım hamilesindir değilsen de bende başlıyorum bu ay.
beraber mücadele ederiz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…