Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim onu bende okudum deli gibi herseyi okuyup arastiriyoruz zaten.cogu yerdede eger t digerinden koyu olursa hamilelik oluyor yazıyor.bekleyip gorcez.olmadi dediğin gibi hep birlikte gene devam

XXYYXXYY inşallah bugün güzel haberler duyarsın

teşekkür ederim canım saol..evett bugün güzel haberler aldım dün için çok moralim bozulmuştu çok bekledim yine bugün hastanede ama değdi.
anlamanız için biraz detaylı yazacağım :))
bugün tekrar kan verdim ve e2 999 çıktı ben hemşirelere taa deneme transferi yaptırdığım günden beri söyleyip duruyorum bugünde aynı şeyi söyledim.ben normal adet oldum 5 gün sürdü dün adetimin 13.gününde bu testi verdim diye ama çok önemsemediler tekrar yakın zamanda adet olacağımı düşünerek..ve bunlarda ellerindeki kağıtlara göre doktora bilgi veriyorlardı... tüp bebeği yapacak doktorla nihayet bugün görüştüm.dedim ben doktorla görüşmek istiyorum ısrarlarıma dayanamayıp beni görüştürdüler.doktor ilk etap da hemşirelerin tutmuş olduğu dosyama göre konuşmaya başladı;senin 2 tane kistin var e2 yüksek sana doğum kontrol hapı vereceğim kullan kistten kurtulalım önümüzdeki aya tedavine başlarız dedi.Sonra baştan durumumu size anlatayım dedim doktora..ben tarlusalı kullandıktan 4-5 gün sonra adet oldum ve buda hemen hemen normal adet dönemime denk geldi hatta hemşireler bana ilacı bıraktıktan sonra tekrar adet olacağımı söylediler dedim.Ve o son adet dönemime göre benim bugün 14.günüm dedim..bugün 14.günüm olduğunu söyleyince doktor şöyle bir durdu önce hemşirelere sonra bana baktı..Çünkü onlar benim en son adet tarihimi 25 mayıs olarak not etmişlerdi.O zaman işler değişti dedi..Orda görünen kist değildi senin olgunlaşmış yumurtan dedi ve e2 nin yüksekliğini buna bağladı.Çünkü rahim kalınlığın şu anda 6,1 dedi.orda zaten bir tutarsızlık var dedi.Dün görünen kist değil kesinlikle yumurta dedi.Ve zaten bu durumda tüp bebek yapılamayacağını ve adet olduğunda gel tedavine başlayacağız dedi.Ayrıca bugün, yarın ve pazartesi günü kesinlikle ilişki olsun son kez değerlendirin biz buralarda ne mucizeler gördük dedi ve eğer adet olursan gel dedi ve gönderdi beni.
Ve düne tekrar gelmek istiyorum dün nasıl olurda yumurtayı kist olarak görüdüğüne..
tüp bebeğe başlayacak yaklaşık 7-8 kişi vardık ve sırayla ultrasona girdik.Ve hepside adet olmuşlardı.Ultrasona girenlerin rahim kalınlığı ve folikül sayılarına bakıldı.Herkesde doğal olarak folikül göründü ve tedavilerine başlandı. bende ise sadece iki tane kist.Ama atladıkları bişey vardı orda.Onlar adet olmuşlardı ben henüz olmamıştım çünkü daha yumurtlama evresindeydim ultrasona bakan doktorda folikül beklerken varolan iki tane yumurtamın boyutunu büyük görünce kist olarak değerlendirmiş.
Çok uzun yazdım kızlar usanmadan okursunuz inşallah.Nur topu gibi iki tane yumurtam varmış.Değerlendireceğim tabiki ama olmazsada sıkıntı yok adetle birlikte tüp bebeğe başlayacağım.Bugün ufak bir yanlıştan dönüldü hemşirelerin dikkatsizliği yüzünden iyikide ısrarcı olup doktorla görüşmüşüm diyorum.Ama sağolsun doktor içimi ferahlattı çok şükür.

ohh valla içim ferahladı :)) Haydi o zaman iş başına kuzumm inşallah bu ay hamile kalırsın da o hemşireleri bir daha görmek zorunda kalmazsın

Ovu 20 yada 22 olabilir gibi geldi bana.bu durumda gebelik için konuşmak biraz erken adet gününe daha var.hadi hayırlısı

ohh valla içim ferahladı :)) Haydi o zaman iş başına kuzumm inşallah bu ay hamile kalırsın da o hemşireleri bir daha görmek zorunda kalmazsın

çok saolll canımm..
Ya inşallah dediğin olurda rahat nefes alırım ama bende bu şans olduktan sonra pek sanmıyorum ama yine de Allah'tan umut kesilmez tabi..Burası iyi ki var hepiniz ayrı ayrı destek oluyorsunuz bana hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim buraya yazdıkça çok rahatlıyorum gerçekten

Ben zaten tarlusal bitince nasıl hemen tektrar adet olacaksın ki diye düşünüp duruyordum da kafan zaten karışıktı daha da karıştırmak istemedim.:))) iyiki de konuşmuşsun valla dr la.yoksa dayayacaklardı Doğum kontrolü iyice denge şaşacaktı.hadi inşallah bir mucize olur.iyiki takip yapıyoruz yani

hadi insallah kendiliginden gelir bebişiniz canım

Bundan ala şans mı olur canım kist dedikleri mis gibi 2 yumurta çıkmış :)) Hafta sonu misafir falan kabul etmiyorsun

Kizlar merhaba hala adet olmadim bende pazartesiye randevu aldim adet olursam da hormonlarima yumurtaliklara falan baktiririm dedim ama denemeye baslayali 1 yil oldu dicem mecburen yoksa devlette bakmıyorlar
Ateş düşmeye başlamış sanırım yarın daha da düşecektir.adet de gelir stres yapma.kaç aydır deniyorsunuz.biz de ilk ay gidince bir senedir deniyoruz demiştik.ama önce de ciddi bir korunmamız yoktu takvim hesabı yapıyordum:))

Kizlar merhaba hala adet olmadim bende pazartesiye randevu aldim adet olursam da hormonlarima yumurtaliklara falan baktiririm dedim ama denemeye baslayali 1 yil oldu dicem mecburen yoksa devlette bakmıyorlar

Tam olarak neler yaşadığını bilmiyorum canım ama gidersen önce adet olman için ilaç verecektir. Sonrasında da testlerini yapar. 1 yıl oldu dersen ardından klomen verip ve takip yapar.

İnşallah canımmm..
Haklısın canım,hatırlarsan zaten hep soruyordum hemşirelere hep adet olacaksın diyorlardı ama bende hissediyordum adet olmayacağımı çünkü adet belirtilerinin b si yoktu bende.evet canım iyiki konuşmuşum gerçekten :))
Kesinlikle takip şart yavaş yavaş akıntılarım da başladı zaten çalışmalara başlayayım ben :))

Bu 4. Denememiz yalan soylemeye mecbur birakiyolar napalim

Tam olarak neler yaşadığını bilmiyorum canım ama gidersen önce adet olman için ilaç verecektir. Sonrasında da testlerini yapar. 1 yıl oldu dersen ardından klomen verip ve takip yapar.
Bu 4.denememizdi bizim her turlu yolu denedik takvim ates akinti ama olmuyor rahmim ters benim birde

Bu 4.denememizdi bizim her turlu yolu denedik takvim ates akinti ama olmuyor rahmim ters benim birde

Bence biraz acele ediyorsun. Bir iki ay daha ateş takibiyle deneyip öyle git dr.a.. Boşuna hormon ilaçları alıp iyice dengeni bozma. Tabii yine de senin kararın canım nasıl rahat edeceksen öyle yap..

Bence biraz acele ediyorsun. Bir iki ay daha ateş takibiyle deneyip öyle git dr.a.. Boşuna hormon ilaçları alıp iyice dengeni bozma. Tabii yine de senin kararın canım nasıl rahat edeceksen öyle yap..
En azindan kist acisindan bi muayene olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…