Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç belirtisiz başladığım gebeliğime yoğun kusmalarla devam ediyorum. Haftaya perşembe detaylı ultrason var. Bi yandan zaman geçmiyor bi yandan korkuyorum kötü bişey duymaktan.
Herşey yolunda inşallah hiç Çan'ını sıkma.güzel haberlerle gel inşallah

Dpo kaçta yaptın gebeliğini öğrendiğin testi

su en hepimiz caglali9669 a kitlendik valla.benim sabah ilk isim onun atesine bakmak.bakiyorum gayet ateşli.ohh deyip isime gucume bakiyorum
Hiç deme tablo Da çok karizma amaumarım sonu yeşillenir.arkadan senle darla var dpo sayan başka kimse de Yok herkes harıl harıl çalışmalarda

Hiç deme tablo Da çok karizma amaumarım sonu yeşillenir.arkadan senle darla var dpo sayan başka kimse de Yok herkes harıl harıl çalışmalarda
aynen aynen masallah tablosuna insallah yesillenecek sonuda ben daha cok basimdayim.insallah boyle heyecanli bekleyis bizlerede nasip olsun

Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah canım. Amniyo sonucu bu kadar uzun mu sürüyordu ki.. Başka bir test daha mı yaptılar yoksa? Şu kordon testini sorabildin mi dr.una?
soramadım canım ya...amniyosentezin ön tanısı 2 günde belli oldu ama bu kesin tanı değil dedi..analizi yapan bayan..hastaneyi aradım..sonucumda zaten cinsiyetimi falan erkek yazmışlar canım ya...sonuca nasıl güvenecez böyle olunca dedim...insanı deli ediyorlar..bu kadar önemli bişey bu ya yapılacak hatamı dedim...daha doktorumla görüşemedim...valla artık test yaptırmayıda düşünmüyorum bıktım yani...tevekkül edecem...inşallah sağlıklı doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…