Yaa ne güzel bugün yapıcaktı testii
tam ikna olmuşken veson aklini celdi :))
Herşey yolunda inşallah hiç Çan'ını sıkma.güzel haberlerle gel inşallahhiç belirtisiz başladığım gebeliğime yoğun kusmalarla devam ediyorum. Haftaya perşembe detaylı ultrason var. Bi yandan zaman geçmiyor bi yandan korkuyorum kötü bişey duymaktan.
Dpo kaçta yaptın gebeliğini öğrendiğin testiCnm bence de yap gitsin. Bana burda kızlar yapcanmı falan deyince hiç umut yokken (dpo8 de kanda negatif düşün) kahvaltıya giderken eczaneden aldım. Gittiğimiz yerde lavabo yerin dibinde saçma küçücük bi yerdi orda yapmıştım testi
su en hepimiz
İlk sayfada gebelik tablosu varDpo kaçta yaptın gebeliğini öğrendiğin testi
Hiç deme tablo Da çok karizma amasu en hepimizcaglali9669 a kitlendik valla.benim sabah ilk isim onun atesine bakmak.bakiyorum gayet ateşli.ohh deyip isime gucume bakiyorum
Yaaa kuzucum ne tatlısın Allah iyiliğini versin. Bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip olsun iinşallahsu en hepimizcaglali9669 a kitlendik valla.benim sabah ilk isim onun atesine bakmak.bakiyorum gayet ateşli.ohh deyip isime gucume bakiyorum
Eğer hamileysem tablomu topiğin en afilli yerine sabitleyin pleaseeeeHiç deme tablo Da çok karizma amaumarım sonu yeşillenir.arkadan senle darla var dpo sayan başka kimse de Yok herkes harıl harıl çalışmalarda
aynen aynen masallah tablosunaHiç deme tablo Da çok karizma amaumarım sonu yeşillenir.arkadan senle darla var dpo sayan başka kimse de Yok herkes harıl harıl çalışmalarda
Bugün ya da yarın yapman sonucu değiştirmeyecek.yap da kurtulalım işteDpo kaçta yaptın gebeliğini öğrendiğin testi
o senin tatligin canım benimYaaa kuzucum ne tatlısın Allah iyiliğini versin. Bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip olsun iinşallah
utanarak söylüyorum dpo 16Dpo kaçta yaptın gebeliğini öğrendiğin testi
İnşallahaynen aynen masallah tablosunainsallah yesillenecek sonuda ben daha cok basimdayim.insallah boyle heyecanli bekleyis bizlerede nasip olsun
Bayağı geç yapmışsın. Yok yok ben o kadar beklemicem rahat olutanarak söylüyorum dpo 16ama dpo8de kanda negatifi gördüm ondan yane yoksa hiç acımam
15 gün içinde diyorlar canım...dua edin lütfen..sağlıkla doğsun yavrum...LeYLa_21 canım ne zaman açıklanacak tam sonuç?
15 gün içinde diyorlar canım...dua edin lütfen..sağlıkla doğsun yavrum...
soramadım canım ya...amniyosentezin ön tanısı 2 günde belli oldu ama bu kesin tanı değil dedi..analizi yapan bayan..hastaneyi aradım..sonucumda zaten cinsiyetimi falan erkek yazmışlar canım ya...sonuca nasıl güvenecez böyle olunca dedim...insanı deli ediyorlar..bu kadar önemli bişey bu ya yapılacak hatamı dedim...daha doktorumla görüşemedim...valla artık test yaptırmayıda düşünmüyorum bıktım yani...tevekkül edecem...inşallah sağlıklı doğar.Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah canım. Amniyo sonucu bu kadar uzun mu sürüyordu ki.. Başka bir test daha mı yaptılar yoksa? Şu kordon testini sorabildin mi dr.una?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?