Size hiç korun demiyorlar,zira senin koca doğuştan korunmalı
Nerde hava ben ve şeyim orda.göreceğiz bakalım içime hava mı kaçmış polip mi
Sağol canım anladım bunda da canımız acıyacak.varsa yoksa bayanlar acı çeksin ,adamlar ...
Aaaa siz hala zevkime mikmik yapanlardan mısınızBiz de mikmikler ne kadar ticari sen anla.bebek işi yoksa mikmik de yok,direkt korunma yani.
Günaydın herkese. Hadi hayırlara vesile olsun inşallahGunaufin kizlar. Derecemi aldim ve dil altindan ilk olcumu yaptim:)
Kesintisiz 3 saat uyuduysan kaçta kalktığının pek önemi yokDün gece baya geç uyudum 3,30du sabah 7,30 da ölçtüm dyorum acaba uyku düzenine bağlı olabilir mi?
Niye korunma verdi ki? Duyduklarım hiç korunmuyorKızlar mrb.bugün hsg çektirdim.tüpler açık ama polipe benzer bişeyler çıktı.polip mi hava kabarcığımı anlayamamışlar.gelecek ay ofishis le bakacaklar.polip aldıran var mı?nasıl bir operasyon,gerekli mi?
Ayrıca hsg den sonra 7gün korunmamı söylediler.eee bıgün reglin 8.günü,7 gün daha korunsam bizim yımırta çöpe gidecek
Nasıl gidiyor gebelikNiye 7 gün dediler acaba. Ben hsg çekindiğimde 1-2 gün hafif kanama olmuştu bir de mikrop kapmayım diye 3 günlük bir antibiyotik vermişti dr. Toplamda hsgden 4 gün sonra ilişki oldu ve hamile kaldım.inş senin de hamile kalmana vesile olur.
Vatana millete hayırlı olsun,hadi rast gele.Gunaufin kizlar. Derecemi aldim ve dil altindan ilk olcumu yaptim:)
İlişki yok dedi canım,yanlışlıkla korunma yazmışım.enfeksiyon kapmasın diyedir herhalde.zaten kanamam var.normal mi acaba?Niye korunma verdi ki? Duyduklarım hiç korunmuyor
Temiz olmasına sevindim.artık tedavi başlasın :))Kızlar bende iş çıkışı doktora gittim.ne yumurta çatladı nede regl geldi.döngü daha fazla uzamasın diye gideyim kontrol olayım dedim.devlete başlamadan önce özelde sürekli gittiğim doktora gittim.anlattım durumumu.adet dönemim geçtiği için her ihtimale karşı gebelik testi yaptı eee tabi negatif çıktı :)
Kist olmasından korkuyorum o sebeple geldim dedim.baktı ultrasonla temizmis kist falan yokmuş.sıkıntı yok tatlusal yaziyorum sana kullan adet olacaksın zaten rahimde kalınlaşmış dedi.bende adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacağım bir sorun olmaz değil mi tarlusal kullanmam dedim yok yok sıkıntı olmaz dedi.
Tarlusali akşam içtim bende.
Hadi hayırlı olsun ilk sayfadan yardım alarak ff yükle daha çok yardımcı oluruzGunaufin kizlar. Derecemi aldim ve dil altindan ilk olcumu yaptim:)
Günaydın test günü ne zaman ?Günaydın herkese. Hadi hayırlara vesile olsun inşallah
Lekelenme normal.genelde bu tarz işlemler sonrası yumurtlamam gecikiyor benim.belki senin yumurtalar da bekler.:)Vatana millete hayırlı olsun,hadi rast gele.
Derecenle bi selfie bekliyoruz artık.
İlişki yok dedi canım,yanlışlıkla korunma yazmışım.enfeksiyon kapmasın diyedir herhalde.zaten kanamam var.normal mi acaba?
Yarın yapmayı düşünüyorum. Aslında yarın Bat günü. Sence bir gün gecikmeyi beklemeli miyimGünaydın test günü ne zaman ?
Elinde test çoksa yarın sabah ateşe göre şansını dene.testin azsa dpo14 ü bekleYarın yapmayı düşünüyorum. Aslında yarın Bat günü. Sence bir gün gecikmeyi beklemeli miyim
Sabredemez yaparım diye hiç almadım. En iyisi beklemek sanırım. Eczane bana 5 dk mesafede aslında. Ama gecen ay tam 4 test yapıp negatifi görünce, bu ay sabırlı ol diyorum kendime.Elinde test çoksa yarın sabah ateşe göre şansını dene.testin azsa dpo14 ü bekle
İlk olarak aferin ikinci günü çagırıyo dedin ya ondanTam zamanında çağırmış niye kafan karisti ki?
Yumurta geliştirici ilaç verilecekse 2. Gün kist falan var mı diye çağırıyor onun dışında sadece yumurta takibi yapılacaksa 12.gün idealİlk olarak aferin ikinci günü çagırıyo dedin ya ondan
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinSabredemez yaparım diye hiç almadım. En iyisi beklemek sanırım. Eczane bana 5 dk mesafede aslında. Ama gecen ay tam 4 test yapıp negatifi görünce, bu ay sabırlı ol diyorum kendime.
Temiz olmasına sevindim.artık tedavi başlasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?