- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Yap artık çıkar varsa var yoksa yok.nasipten öte yol yok nasılsa.Sabredemez yaparım diye hiç almadım. En iyisi beklemek sanırım. Eczane bana 5 dk mesafede aslında. Ama gecen ay tam 4 test yapıp negatifi görünce, bu ay sabırlı ol diyorum kendime.
Bende hiçbişey bilmiyorum he Allah'tan öbür 3 ü karambole olmuş bana kaldıysa yandıydıkYumurta geliştirici ilaç verilecekse 2. Gün kist falan var mı diye çağırıyor onun dışında sadece yumurta takibi yapılacaksa 12.gün ideal
Valla benim de kalbimden geçti bugünYap artık çıkar varsa var yoksa yok.nasipten öte yol yok nasılsa.
Puff bi iki gün daha sadece. İnan bende sabırsızlanıyorumYap artık çıkar varsa var yoksa yok.nasipten öte yol yok nasılsa.
Kalbim durabilir bu bekleme heyecanından. En azından yarına kadar beklesek. Ay siz böyle söyleyince bekleyesim de gelmiyo.Valla benim de kalbimden geçti bugün
Baba göre hamileysen ki öylesin bugün çıkarKalbim durabilir bu bekleme heyecanından. En azından yarına kadar beklesek. Ay siz böyle söyleyince bekleyesim de gelmiyo.
Bir an gülesim geldi nedensetest yap baskıları başlamış çoktan
caglali9669 cnm ben biraz garanticiyim ama bizim kızlar tez canlıdır.dpo8 de falan test yapmaya başlayanlar var sen düşün artık
Testini al ateş iyi olursa yarın ilk idrarla yapİnanın gidip test almam an meselesi. Bu kadar baskıya dayanamicam sanırım. Yarını beklemeyelim mi yani. Ölücem şimdi ben heyecandan.
Evet en orta yol bu sanırım. TamamdırTestini al ateş iyi olursa yarın ilk idrarla yap
Testini al ateş iyi olursa yarın ilk idrarla yap
HehehehehYaa ne güzel bugün yapıcaktı testii
Hehehehehşunun şurasında yarına ne kaldı canımmmm
Yaa ne güzel bugün yapıcaktı testii
hiç belirtisiz başladığım gebeliğime yoğun kusmalarla devam ediyorum. Haftaya perşembe detaylı ultrason var. Bi yandan zaman geçmiyor bi yandan korkuyorum kötü bişey duymaktan.Nasıl gidiyor gebelik
Cnm bence de yap gitsin. Bana burda kızlar yapcanmı falan deyince hiç umut yokken (dpo8 de kanda negatif düşün) kahvaltıya giderken eczaneden aldım. Gittiğimiz yerde lavabo yerin dibinde saçma küçücük bi yerdi orda yapmıştım testiİnanın gidip test almam an meselesi. Bu kadar baskıya dayanamicam sanırım. Yarını beklemeyelim mi yani. Ölücem şimdi ben heyecandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?