- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Niyekine sen arandın sen dicen anlat bakemSakın birisi psikolazzza yumurta boyutunu ff e gir falan demesin
Ahahahaha bu çok iyiydi yaaaaaaSakın birisi psikolazzza yumurta boyutunu ff e gir falan demesin
Aşkolsun ya öğrenmeye çalışıyoz şurda sanki hepiniz ananızın karnından ff le çıktınız heeAhahahaha bu çok iyiydi yaaaaaa
Takılıyorum yaa sevimli geldi atışmanızAşkolsun ya öğrenmeye çalışıyoz şurda sanki hepiniz ananızın karnından ff le çıktınız hee
soramadım canım ya...amniyosentezin ön tanısı 2 günde belli oldu ama bu kesin tanı değil dedi..analizi yapan bayan..hastaneyi aradım..sonucumda zaten cinsiyetimi falan erkek yazmışlar canım ya...sonuca nasıl güvenecez böyle olunca dedim...insanı deli ediyorlar..bu kadar önemli bişey bu ya yapılacak hatamı dedim...daha doktorumla görüşemedim...valla artık test yaptırmayıda düşünmüyorum bıktım yani...tevekkül edecem...inşallah sağlıklı doğar.
sonuç çıkana kadar gitmeyecem canım..sonuç gelsin giderim...24 haftalık olunca bakılıyor sanırım..Canım bence de sen kararını verdiysen hiç başka testlere streslere gerek yok. Ayrıntılı usg zamanın geldi zaten senin dimi git gebelik rutinine devam et.
MucukkkkkNiyekine sen arandın sen dicen anlat bakem
24.haftada bebeğin son olarak kalbi de tamamlanıyor veee o artık bir bireysonuç çıkana kadar gitmeyecem canım..sonuç gelsin giderim...24 haftalık olunca bakılıyor sanırım..
P Psikolazzz cnm folükül büyüklüğünü bu şekilde girebilirsin takıldığın yerdeSpecifics kısmını tıkla
En altta tap to add your own signs yazan kısma tıkla
Add specifics tıkla
Sign kutucuğuna follicle size yazıyorsun
Checkbox kutucuğundan numeric seçiyorsun
Add e basıyorsun bitti
Ateş girdiğin yere gir ordan specifics e bas orda folicül size çıkıyor altında kutucuk orda folükülün büyüklüğünü yazıp save yapıyorsun
Eki Görüntüle 2130765
İnşlh sağlıklı bir birey olur yavrum...Mucukkkkk
24.haftada bebeğin son olarak kalbi de tamamlanıyor veee o artık bir birey
İnş canım tek temennimiz bu.inan hep aklımdasın,çok zor bir süreç.hamileliğin de zehir oldu.gerçi yeterki sağlıklı doğsun bu günler unutulur.İnşlh sağlıklı bir birey olur yavrum...
Vayy süper buldim oniiOynak beyimiz emreder de ben seni yapmaz mıyım?
Ad spesifics yerine adı meds i tıklayıp popüler choices i tıklarsan follicle size direkt çıkar yazmana gerek kalmaz
Amin cnm inşlh..Rabbim büyük inşlh sağlıklı doğacak. .çok zor bir durum..Rabbim inşlh aldığım karardan dolayı mükakafatımızı verecek ve bu imtihanıda kazanmama izin verecek ...duanızı eksik etmeyin canlarım..İnş canım tek temennimiz bu.inan hep aklımdasın,çok zor bir süreç.hamileliğin de zehir oldu.gerçi yeterki sağlıklı doğsun bu günler unutulur.
Yapamadim ki onuHadi hayırlı olsun ilk sayfadan yardım alarak ff yükle daha çok yardımcı oluruz
Dpo 14 ü bekleyeceğizcaglali9669 test yatın mı
Dün ve bugün kaç çıktı ateşJ
Yapamadim ki onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?