Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım bence de sen kararını verdiysen hiç başka testlere streslere gerek yok. Ayrıntılı usg zamanın geldi zaten senin dimi git gebelik rutinine devam et.

Canım bence de sen kararını verdiysen hiç başka testlere streslere gerek yok. Ayrıntılı usg zamanın geldi zaten senin dimi git gebelik rutinine devam et.
sonuç çıkana kadar gitmeyecem canım..sonuç gelsin giderim...24 haftalık olunca bakılıyor sanırım..

Specifics kısmını tıkla
En altta tap to add your own signs yazan kısma tıkla
Add specifics tıkla
Sign kutucuğuna follicle size yazıyorsun
Checkbox kutucuğundan numeric seçiyorsun
Add e basıyorsun bitti

Ateş girdiğin yere gir ordan specifics e bas orda folicül size çıkıyor altında kutucuk orda folükülün büyüklüğünü yazıp save yapıyorsun
Eki Görüntüle 2130765 [/QUOTE]
P Psikolazzz cnm folükül büyüklüğünü bu şekilde girebilirsin takıldığın yerde Khaleesi21 sana yardımcı olur
Bozulma ya takılıyoruz şurdabüyüklüğü tabloya giremeden de büyük bir eksiklik değil yani çok takılma o kısma

P Psikolazzz cnm folükül büyüklüğünü bu şekilde girebilirsin takıldığın yerde Khaleesi21 sana yardımcı olur
Bozulma ya takılıyoruz şurdabüyüklüğü tabloya giremeden de büyük bir eksiklik değil yani çok takılma o kısma[/QUOTE]
Yok ya bozulmadım takılıyorum onlar gibi bende yardımın için sağ ol canım

Oynak beyimiz emreder de ben seni yapmaz mıyım?
Ad spesifics yerine adı meds i tıklayıp popüler choices i tıklarsan follicle size direkt çıkar yazmana gerek kalmaz

Eklentiler

• D4ED6A53-3E11-4FC6-9F84-25EFC4381E33.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 48
İnş canım tek temennimiz bu.inan hep aklımdasın,çok zor bir süreç.hamileliğin de zehir oldu.gerçi yeterki sağlıklı doğsun bu günler unutulur.
Amin cnm inşlh..Rabbim büyük inşlh sağlıklı doğacak. .çok zor bir durum..Rabbim inşlh aldığım karardan dolayı mükakafatımızı verecek ve bu imtihanıda kazanmama izin verecek ...duanızı eksik etmeyin canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…