Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Folik asit vermeyen Dr. İlk defa duyuyorum. Hatta planlı gebeliklerde en az 3 ay önceden baslaman ve gebeliğin ilk 3 ayı da devam etmen gerekiyor canım.

Benim ilk kızda bulantı hiç olmadı ikincide 3 ay sonunda başladı :)) bence ilgisi yok ama anneler böyle bir istatistik yapmış galiba hep aynı şeyi söylüyorlar

Cinsiyet için de 25 ine gün aldım bakalım öğreniriz inşallah :)

Bizde seni seviyoruz. Bebeğine iyi bak kan sonucunuda programa yaz pls

Bazı dr lar doğallıktan yana ya da her ay kan tahlili istiyor ne eksik ise ona göre yönlendiriyor.tabi öyle dr bulmak zor.hepsi tahlil görmeden dayıyor ilacı

Bazı dr lar doğallıktan yana ya da her ay kan tahlili istiyor ne eksik ise ona göre yönlendiriyor.tabi öyle dr bulmak zor.hepsi tahlil görmeden dayıyor ilacı
Benimkide bir kez yaptı sonra 5 aydır aynı ilaçlara devam ediyoz.birde acayip pimpirikli bir dr.olmasına rağmen..dedim kan ilacı vermeyecekmisin bana tahlil yapıp şimdilik gerek yok dedi.ben şok..

Kizlar gunaydin.asilama günüyle birlikte bugun 5.gün.bu kadar erken yerlesme düşüşü olabilirmi acep aşılamada spermlerin yolu kısaltılıyor ya,gidecekleri yere normal zamandan önce gittikleri için erken yerleşme olma olasılığı varmıdır kafamda deli sorular

Günaydın şeker. Ekte bir tablo var. Herşey mümkün. Çok takılma canım ateşe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…