Heyecandan olsa gerek özür. Hepiniz iyi ki varsınız takibinizdeyim güzel haberlerin devamı gelsinBeni unuttun ama dua et trip günümde diilim
Senin çizgi yeni koyulaşıyor çalışmalar yapmalısın bu gün yarın Dr yumurta yok demişti cumaydı di miCordelia yukleyebildim sonunda. Persembe gununden itibaren. En alttan son iki bugun sabah ve aksam yaptim.
Senin cuma ovu testin pozitif değilmişCordelia yukleyebildim sonunda. Persembe gununden itibaren. En alttan son iki bugun sabah ve aksam yaptim.
Evet gittikce koyulasiyor. Ama gelismis yumurta olmasa hergeçen gun koyulasmazdi dimi.Senin cuma ovu testin pozitif değilmiş
İki çizgi aynı hatta t çizgisi koyu olursa pozitif olur ovu testleri. Gebelik testi gibi değil yani.
Onu gerçekten bilmiyorum. Dr a tekrar ne zaman gideceksinEvet gittikce koyulasiyor. Ama gelismis yumurta olmasa hergeçen gun koyulasmazdi dimi.
folik asit almıyorum ben.
doktor ilaca gerek yok yiyeceklerden alırsın dedi.
Allah ın asla gücüne gitmesin şikayetçi değilim hamd olsun.
ama bu gün başladım kusmaya.
inşallah benim de kısa sürede geçer.
çünkü hiçbir şey yiyemiyorum.
grissini ve çubuk kraker yiyorum.
senin cinsiyet belli oldu mu?
annem diyor ki çok midesi bulanıp kusanın kızı olurmuş.
Tecahül-ü Arif yaptım kendi çapımdaSen discard bilmiyor musun kız hiç beklemezdim senden
Bizde seni seviyoruz. Bebeğine iyi bak kan sonucunuda programa yaz plsKhaleesi21 şu mesajların beni çok güldürüyor rabbim de seni güldürsün inşallah
İyi dileklerde bulunan arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
@Veson @Darla @hilallll @cibi35 @LeYLa_21 @Khaleesi21 @Catlakkurabiyee @XXYYXXYY unuttuğum varsa affola. İlk günden beri desteğinizi sevginizi yardımınızı hiç esirgemediniz. İyi ki varsınız. Sizleri seviyorum.
Pazartesi gunu gidicem progesteron testi icin bakalim ne cikacakOnu gerçekten bilmiyorum. Dr a tekrar ne zaman gideceksin
Henüz pozitif olmamış bir de testleri böyle bekletme testi yaptıktan 10 dakika sonra foto çek o fotoları birleştir bekleyince yanıltır
Boşuna verme bence çatlamadı ki daha düşük çıkacaktır progesteronPazartesi gunu gidicem progesteron testi icin bakalim ne cikacak
Tecahül-ü Arif yaptım kendi çapımdabende senden bunu beklemezdim
Bazı dr lar doğallıktan yana ya da her ay kan tahlili istiyor ne eksik ise ona göre yönlendiriyor.tabi öyle dr bulmak zor.hepsi tahlil görmeden dayıyor ilacıFolik asit vermeyen Dr. İlk defa duyuyorum. Hatta planlı gebeliklerde en az 3 ay önceden baslaman ve gebeliğin ilk 3 ayı da devam etmen gerekiyor canım.
Benim ilk kızda bulantı hiç olmadı ikincide 3 ay sonunda başladı :)) bence ilgisi yok ama anneler böyle bir istatistik yapmış galiba hep aynı şeyi söylüyorlar
Cinsiyet için de 25 ine gün aldım bakalım öğreniriz inşallah :)
Benimkide bir kez yaptı sonra 5 aydır aynı ilaçlara devam ediyoz.birde acayip pimpirikli bir dr.olmasına rağmen..dedim kan ilacı vermeyecekmisin bana tahlil yapıp şimdilik gerek yok dedi.ben şok..Bazı dr lar doğallıktan yana ya da her ay kan tahlili istiyor ne eksik ise ona göre yönlendiriyor.tabi öyle dr bulmak zor.hepsi tahlil görmeden dayıyor ilacı
Günaydın herkese. Sabit ateşler iyidir. Bugün Dr yumurtalar kaç mm oldu söyler bence 18. Güne kadar gidebilir. Bekliyoruz haberleriniHayırlı sabahlar benin bu tablodaki uzuuuun çizgi nereye kadar gider acep 36.2 de takıldık kaldık he
Kizlar gunaydin.asilama günüyle birlikte bugun 5.gün.bu kadar erken yerlesme düşüşü olabilirmi acepaşılamada spermlerin yolu kısaltılıyor ya,gidecekleri yere normal zamandan önce gittikleri için erken yerleşme olma olasılığı varmıdır kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?