Tamam ennyakin zamanfa halledicem onuİşte orası belli olmuyor kiminde ateşten 2-3 gün önce düşşe başlıyor kiminle adet günü tepetaklak oluyor Nadire'n de olsa adet söküldükten sonra düşen ateşler de oldu.ilk sayfadan yardım alarak ff yükle daha iyi yardımcı oluruz
Evet ama artik benimde yeni bir derecem var. Dun ve bugun dil altindan olctumSen koltukaltından ölçen arkadaştın değil mi
Cuma gunu 21. Gun testi istedi doktor onuda vereyimde. Peki bu bahsettigim kasikta ani batma nedir? 3 4 sn hareket edemiyorim bazenHerkesin değişiklik göstermekle birlikte çatlama sonrası 10-18 gün. Bir kaç tabloda anlaşılıyor
Size kesinlikle haber veririm. Yuzumu guldurdunuz :)Hepimiz bu güzel haberlere çook mutlu oluyoruz mutlaka haber ver hatta buralarda kal
Nasıl da anlaşılıyor oynak ateş:)Evet ama artik benimde yeni bir derecem var. Dun ve bugun dil altindan olctum
İnşallah bebişin yerleşme işaretleridir. Bilmek çok zor.Cuma gunu 21. Gun testi istedi doktor onuda vereyimde. Peki bu bahsettigim kasikta ani batma nedir? 3 4 sn hareket edemiyorim bazen
Discard ne demek bilsek edeceğiz de HocamNasıl da anlaşılıyor oynak ateş:)
17 ve 18 i discard etmişsin bilerek mi yaptın bilmeden mi? Ateş ölçtüğün yerde küçük bir kutucuk var temperature discarded diye o kutucuğu işaretlemiş olmalısın
Buradayım hayatım:) 12. Günde kız yarın bidaha gidicem inşallah bu ay alırız güzel haberlerimizi
Hadi inşaallah2 yumurta iyidir şans iki kat:)
İnşallah iyidir yarın bakıım ne dicek çok heyecanlıyımIyi gibi duruyor ama konuya hakim birileri faha iyi bilir tabii.kizlar nerdesiniz
İşaretleri kaldır.discad demek o ateşi es geç demek yani ff o günlerin ateşlerini değerlendirmeye almıyorYanlislikla isaretlemis olabilirim. Ne demek ki o
Sen discard bilmiyor musun kız hiç beklemezdim sendenDiscard ne demek bilsek edeceğiz de Hocamişte onu bi deyiversen.
Sen discard bilmiyor musun kız hiç beklemezdim senden
hamişler mide bulantısına ve kusmaya çare bulmuş olan?
Yumurtanın 13te çatladığını tahmin etsek bile hamile olup olmadığını ancak Oynak beyimizVeson bilir dicem ama bunu bilse bilse müneccim bilir o da caglali9669 da mevcut,onun teyzesine danışalım.
Yok dilimin sağı şu derece solu şu derece,kafamızı karıştırma.ortadan ölç hep olsun bitsin.
Beni unuttun ama dua et trip günümde diilimKhaleesi21 şu mesajların beni çok güldürüyor rabbim de seni güldürsün inşallah
İyi dileklerde bulunan arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
@Veson @Darla @hilallll @cibi35 @LeYLa_21 @Khaleesi21 @Catlakkurabiyee @XXYYXXYY unuttuğum varsa affola. İlk günden beri desteğinizi sevginizi yardımınızı hiç esirgemediniz. İyi ki varsınız. Sizleri seviyorum.
Folik asit tetikliyor canım zencefilli olanını al. Birde beyaz leblebi tuzlu şeyler yiyordu kizlar. Benim 1 hafta kadar sürdü.. folik asit içtiğimde başladığını farkedip degistirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?