Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi bişey olduğuna sevindim bugün 14. Günüm inşallah gelişmiştir sağ ol canım
güzel haberler gelsin peşpeşe inşallah...çağla açılışı yaptı sizde arkasından ilerleyin inşallah..en sonda benim temiz amniyosentez raporum gelsin inşallah....

sagol canim.Aynen bu tabloda asilama tablosu inisler çıkışlar olmus.tamamen benim atesin oynakligida olabilir
test günün ne zaman hilalcim..hadi güzel haber gelsin şu topicin üzerinde ki kara bulutlar artık dağılsın ya...Rabbim hepimizi mutlu etsin...

test günün ne zaman hilalcim..hadi güzel haber gelsin şu topicin üzerinde ki kara bulutlar artık dağılsın ya...Rabbim hepimizi mutlu etsin...
Leyloşum 12.günü kan tahlili yaptır dediler.Bugün işte aşılama günüyle birlikte 5.gün.önce şu senin karabulutlarını dağıtalım inşallah,sonra bizde ard arda mücdeli haberlerle yeşillendireceğiz topiğimizi

Amin kuzum inşallah...dualarınız için Allah razı olsun...cümlemizin dualarını kabul eylesin Rabbim...kızımın yoldaşını sağlıklı yollasın bize inşallah...senden de güzel haber gelecek inşallah...olumlu düşün hep...

güzel haberler gelsin peşpeşe inşallah...çağla açılışı yaptı sizde arkasından ilerleyin inşallah..en sonda benim temiz amniyosentez raporum gelsin inşallah....
Amin canım inşallah senden iyi haberi 8 gözle bekliyorum ben o güzel haber buraya gelecek:) inşaallah

aminnnn inşallah Allah senden de razı olsun canım

Amin canım inşallah senden iyi haberi 8 gözle bekliyorum ben o güzel haber buraya gelecek:) inşaallah
Amin gülüm inşallah.Allah razı olsun...ettiğimiz duaları Mevlam kabul etsin yavrum sağlıkla doğsun inşallah... Allah herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah...
aminnnn inşallah Allah senden de razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…