Derece kurtilduuuu36.2 den kurtuldum şükür derecede furulmaktan
Masallah ama benim ki kesin yarin dusucekBu ne ateş kızlar yanıyor topik maşallahh maşallahhhCordelia @hilallll Naberr P Psikolazzz @Remicik @Uyesennur Gizmo89
Benimde normalde düşmeliydi çoktan. Hiç belli olmaz. Bakarsın yükselirMasallah ama benim ki kesin yarin dusucek
Tedavin hayırlı olsunMerhaba herkese,
bu ay tüp bebek tedavisine başladım..Allah herkesin gönlüne göre hayrlısını versin inşallah
hepinize sağlıklı gebelikler diliyor bu forumdan ayrılıyorum artık
sevgilerimle
Derecenin gözü aydın her ne kadar olmasa da :))Derece kurtilduuuuhadi gözün aydın
Isallah canim yaBenimde normalde düşmeliydi çoktan. Hiç belli olmaz. Bakarsın yükselir
İnşallah düşmez bu ayı hepimiz bebişle kapatırız. Çok amiiiin çooookkkkkkBenimde normalde düşmeliydi çoktan. Hiç belli olmaz. Bakarsın yükselir
Masallah ama benim ki kesin yarin dusucek
Bana her an dusecekmis gibi geliyorBu ne ateş kızlar yanıyor topik maşallahh maşallahhhCordelia @hilallll Naberr P Psikolazzz @Remicik @Uyesennur Gizmo89
Olumsuzluk yokBana her an dusecekmis gibi geliyor
Isallah canim benimO kısmı belli olmaz canım inşallah daha da artar :))
Bana da oyle geliyorBana her an dusecekmis gibi geliyor
Oluruna bırakın yahu Allah ne derse o olur stres yoooooooooookkkkkkkBana da oyle geliyorolcerken surekli hadi bi derece daha cik bi derece daha diye dua ediyorum
Oyle canim dua edip elimizden geleni yapip bekliyoruz gerisi kismetOluruna bırakın yahu Allah ne derse o olur stres yoooooooooookkkkkkk
Oyle canim dua edip elimizden geleni yapip bekliyoruz gerisi kismet
Sana yanlış geliyor :)Bana her an dusecekmis gibi geliyor
Geçmiş olsun çalışma var olacağı varsa tutar inşallah.sen bugünü De değerlendirmeye çalış.ateş de henüz sınırı aşmamış bakalım yarın kaç çıkacakHiç koyulaşmadı testlerim. Yumurta akıntısı vardı 2 gündür. Dün de çok sancım oldu.Bugün ateş de yükseldi. AMA Eşim 2 gündür rahatsız ondan değerlendiremiyorum. Akşam tekrar ovu testi yaparım. Değerlendirmeye çalışırım. Sanırım bu ay kaçırdım. Neyse sağlık olsun
Bugün ölçtüm sabah 35,9 çıktı :) galiba hergün bir derece yükseliyorBana güven çatlamadı. Sen yine de çalışmaları ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?