Bugün daha yapmam.yaparsam yarın sabah yaparım belki canım.doktor bile 12.gun kan testi istedigine göre belki o zaman bile cikmaz idrar testindehilallll üzülmeyeceksen yap daha çıkmaz çünkü
36.4 dil 7 temmuz adetin 8. Gunu iliskiİlişkiler güzel yerleşme düşüşü oluyor ateşde ama her gebelikte olmuyor o yüzden o kısma takılma
Amin kuzum inşlh...Allah razı olsun ablacım...İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ablacım Allah size bağışlasın. Çok bekledin inşallah sonu da güzel olur
Dpo11 desin ateş güzel gidiyor biraz daha sabır inşallah 9 ay düşmez:)36.4 dil 7 temmuz adetin 8. Gunu iliski
36.1 8 temmuz adetin 9. Gunu
36.00 9 temmuz adetin 10. Gunu iliski
36.3 10 temmuz adetin 11. Gunu
36.2 11temmuz adetin 12 gunu iliski
36.0 12 temmuz adetin 13 gunu iliski
36.4 13 temmuz adetin 14. Gunu iliski
36.5 14 temmuz adetin 15. Gunu
36.5 15 temmuz adetin 16.gunu iliski
36.4 16 temmuz adetin 17 gunu
36.6 17 temmuz adetin 18.gunu
36.5 18 temmuz adetin 19.gunu
36.5 19 temmuz adetin 20.Gunu iliski
36.5 20 temmuz adetin 21.Gunu
36.7 21 temmuz adetin 22.Gunu
36.4 22 temmuz adetin 23.Gunu iliski
36.7 23 temmuz adetin 24.Gunu
Tatlim ben hala tablo yapamadim sence nasil hala atesim
Hiç koyulaşmadı testlerim. Yumurta akıntısı vardı 2 gündür. Dün de çok sancım oldu.Bugün ateş de yükseldi. AMA Eşim 2 gündür rahatsız ondan değerlendiremiyorumZamansiz yolcu bugünü mutlaka değerlendir test fotoların var mı üç gündür pozitif mi çıkıyor?
Çok geçmiş olsun canımHiç koyulaşmadı testlerim. Yumurta akıntısı vardı 2 gündür. Dün de çok sancım oldu.Bugün ateş de yükseldi. AMA Eşim 2 gündür rahatsız ondan değerlendiremiyorum. Akşam tekrar ovu testi yaparım. Değerlendirmeye çalışırım. Sanırım bu ay kaçırdım. Neyse sağlık olsun
Polip aldırmak yaradı galiba hem erken çatladı hem ateş iyi gidiyor.Bu ne ateş kızlar yanıyor topik maşallahh maşallahhhCordelia hilallll @Catlakkurabiyee P Psikolazzz Remicik U Uyesennur Gizmo89
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
cok gecmis olsun canim sikma canını.Hiç koyulaşmadı testlerim. Yumurta akıntısı vardı 2 gündür. Dün de çok sancım oldu.Bugün ateş de yükseldi. AMA Eşim 2 gündür rahatsız ondan değerlendiremiyorum. Akşam tekrar ovu testi yaparım. Değerlendirmeye çalışırım. Sanırım bu ay kaçırdım. Neyse sağlık olsun
İnsallah hep atesli kalırızda,şu topik iyicene yeşillenirBu ne ateş kızlar yanıyor topik maşallahh maşallahhhCordelia hilallll @Catlakkurabiyee P Psikolazzz Remicik U Uyesennur Gizmo89
Polip aldırmak yaradı galiba hem erken çatladı hem ateş iyi gidiyor.
İnsallah hep atesli kalırızda,şu topik iyicene yeşillenir
Hiç koyulaşmadı testlerim. Yumurta akıntısı vardı 2 gündür. Dün de çok sancım oldu.Bugün ateş de yükseldi. AMA Eşim 2 gündür rahatsız ondan değerlendiremiyorum. Akşam tekrar ovu testi yaparım. Değerlendirmeye çalışırım. Sanırım bu ay kaçırdım. Neyse sağlık olsun
Test yaptın mı tatlımİnsallah hep atesli kalırızda,şu topik iyicene yeşillenir
yok kuzum ya yapmadım.içimden yapmak gelmedi nedenseTest yaptın mı tatlım
ohhhh çok şükür o zamanValla kızlar sabahı iple çekip ateşlerinize bakıyorum günüm kocaman bir ohhh'la başlıyor
36.2 den kurtuldum şükür derecede furulmaktanBu ne ateş kızlar yanıyor topik maşallahh maşallahhhCordelia hilallll @Catlakkurabiyee P Psikolazzz Remicik U Uyesennur Gizmo89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?