sağlıkla ilerlesin inşallah çağlacım...Allahım tamamına erdirsin...Herkese meraba hanımlar. Bi süredir giremiyorum kusura bakmayın. Bi takım işlerden ötürü. Tekrar kan vermedim ama bakın size getirdimEki Görüntüle 2171630
Amin ablacım. Duamdasn güzel haberlerini bekliyorumsağlıkla ilerlesin inşallah çağlacım...Allahım tamamına erdirsin...
Amin kuzum sağolasın...Amin ablacım. Duamdasn güzel haberlerini bekliyorum
Specifick seç tap ile başlayan yazıyı tıkla add specifick tıkla sign yazan yere beta HCG yaz. Alt kısmı numeric yap kaydet.
beta değeri girince ne oluyorki ben hiç girmedim...bişeye etkisi varmı canım?Specifick seç tap ile başlayan yazıyı tıkla add specifick tıkla sign yazan yere beta HCG yaz. Alt kısmı numeric yap kaydet. Eki Görüntüle 2171656 Eki Görüntüle 2171655 Eki Görüntüle 2171654
Yok canım. Biz meraklılar forum okuyucuları görmüş bilmiş oluyor. Birde tabi siz kaç çıkmıştı unutursanız bakarsınız.beta değeri girince ne oluyorki ben hiç girmedim...bişeye etkisi varmı canım?
Maşallah bebişeSpecifics kısmını tıkla
En altta tap to add your own signs yazan kısma tıkla
Add specifics tıkla
Sign kutucuğuna follicle size yazıyorsun
Checkbox kutucuğundan numeric seçiyorsun
Add e basıyorsun bitti
Ateş girdiğin yere gir ordan specifics e bas orda folicül size çıkıyor altında kutucuk orda folükülün büyüklüğünü yazıp save yapıyorsun
Eki Görüntüle 2130765
Ateş ölçmeye ve çalışmalara devamBu ay kafam rahat açıkcası eşimin sperm testi çok iyi çıktı bende de sorun yok. Bugünden itibaren çalışmalara başlıcam. Gerisini de Allaha bırakıcam
Tamamdır hallettim teşekkür ederimSpecifick seç tap ile başlayan yazıyı tıkla add specifick tıkla sign yazan yere beta HCG yaz. Alt kısmı numeric yap kaydet. Eki Görüntüle 2171656 Eki Görüntüle 2171655 Eki Görüntüle 2171654
Çok teşekkür ederim hallettim. Çok duygulandım görünce. Sadece 4.8 mm. Ne kadar ufakMaşallah bebişecaglali9669 :) beta değerini darla anlatmış .bu mesajda da anlatıyor kısaca
Evet minicik şimdi annesiÇok teşekkür ederim hallettim. Çok duygulandım görünce. Sadece 4.8 mm. Ne kadar ufak
İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ablacım Allah size bağışlasın. Çok bekledin inşallah sonu da güzel olurAmin canım Allah razı olsun kuzum...valla 3 haftaya dediler ama bilemiyorum canım..sonucada artık güvenim falan kalmadı yani...stresten başka bişey değilmiş bu işler...hayat zehir oldu evde huzur kalmadı...o kadar çok hikaye okudum ve duydumki bizati yakınlarımdan..amniyosentezin bile güvenilirliği yokmuş yani...Rabbime dua ediyorum sadece...inşallah sağlıkla nasip etsin ...duanızı eksik etmeyin canım....
Ovu testim negatifleşti. Dün (13/07)sabahtan sonra 8 itibari ile akıntı bitti. Kuru dönem başladı. 13 temmuz saat 10:30 Dr. Yumurta yok dedi. Örnek olsun durumum ateş tablosunu da ekleyeceğim. Eki Görüntüle 2168761
Sen de tabloya progesteron değerini gir:)Progesteron testi 21. Gün 9.76 çıktı. ve Ateş tablom. Örnek olarak dursun. Buraya birde beta HCG pozitif eklemek nasip olur inşallah
Eki Görüntüle 2171683
koca adam olacak işte :)Çok teşekkür ederim hallettim. Çok duygulandım görünce. Sadece 4.8 mm. Ne kadar ufak
Sen de tabloya progesteron değerini gir:)
Annesi sevsin onu, bi de teyzeleri :))Sen de tabloya progesteron değerini gir:)
koca adam olacak işte :)
Tüp bebek tedavisi olduğum ay iğnenin 13. Gün negtif çıkmıştı. İğne etkisi gittiyse bile bence gebelik çıkmaz erken gibiBugün adet olurken yaşadığım gibi bacak agrim var.karnımda kasiklarimda ağrılar var.bide bel bosluguma tek taraflı ağrı giriyor ara ara..testler elime gecti ya bisey dürtüyoraşılama gunuyle yarin 10 gun oluyor.ignenin etkisi gecmismidir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?