Tablo ışıl ışıl çok güzel :) maşallahNasil sizce kizlar
Teşekkür ederim canım. Hayırlısı neyse o olsun.Cordelia canım bende senin gibi diyordum icimden Allah vermiyosa bi bildigi var diye ama insallah duzelir sorunlariniz. Sen kendini yipratma yeter...
Tablo direk hamile tablosuNasil sizce kizlar
Adet için şuan çok erken. Umarım bebeğin yerleşiyordur da onun sancılarıdırCordelia benim ates dusecek gibi ve karnimda kramp gibi agri basladi bugun
Canım ilk sayfada uzun uzun anlatılmış tablonu nasıl paylaşacağın. Ayrıca tablon çok güzel görünüyorKizlar merhaba ben ff tlfona yukledim ve tabloyu olusturdum ama siz nasil birbirinizin tablosunu goruyosunuz ve nasil ekliyosunuz anlamadim
Benim tabloyu yukluyorumEki Görüntüle 2172418 Eki Görüntüle 2172418
Umarim canim ama 2 ay once 24 gunde oldum o yuzden adette olabilirAdet için şuan çok erken. Umarım bebeğin yerleşiyordur da onun sancılarıdır
Ama yumurtlama zamanına göre daha dpo 11 desin. Ortalama yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir. Geçen ay da Yumurtlamadan 15 gün sonra lekelenmen başlamış. Bu yüzden adet için erken dedim. 24 gün de adet olduğun ay, yumurtlaman erken olmuştur ondan adet erken gelmiştir.Umarim canim ama 2 ay once 24 gunde oldum o yuzden adette olabilir
Umarim dedigin gibi olur canimAma yumurtlama zamanına göre daha dpo 11 desin. Ortalama yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir. Geçen ay da Yumurtlamadan 15 gün sonra lekelenmen başlamış. Bu yüzden adet için erken dedim. 24 gün de adet olduğun ay, yumurtlaman erken olmuştur ondan adet erken gelmiştir.
BUgün farklı saatte mi ölçtün? Tablo linkini şu şekilde yollaKizlar merhaba ben ff tlfona yukledim ve tabloyu olusturdum ama siz nasil birbirinizin tablosunu goruyosunuz ve nasil ekliyosunuz anlamadim
Hokus pokusss yapıp görüyoruz.ilk sayfadaki nicklerin altındaki linkleri tıkla sihre katıl.Kizlar merhaba ben ff tlfona yukledim ve tabloyu olusturdum ama siz nasil birbirinizin tablosunu goruyosunuz ve nasil ekliyosunuz anlamadim
SenleHokus pokusss yapıp görüyoruz.ilk sayfadaki nicklerin altındaki linkleri tıkla sihre katıl.
Bir hamile gördüm sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?