Düşmez sakin. Yorma kendini. Kanama yok dimiCordelia benim ates dusecek gibi ve karnimda kramp gibi agri basladi bugun
Kanama yok hatta oldu dediklerimden de suphelendim sonradan camasirin renginden yanlis mi anladim acaba normal akinti miydi diye cunku hic gelmedi peceteye falanDüşmez sakin. Yorma kendini. Kanama yok dimi
Benim için bu ay son. ikinci bir Emre kadar takibi bırakmayı düşünüyorum:))hatta eşimle son zamanlar fazla tartıştık korunmak istediğimi söyledim ama yanaşmıyor kendileri
Soğan kürü yapıp lekelenme yaşayan çok kişi var içeriyi temizliyor aşırı kanama ya da ağrı yoksa devam etkizlar sogan kuru uygulayan var mi? adet bitiminden 2 gun sonra uyguladim, gunde 2 kez aç karina, uyguladigimdan 4 gun sonra lekelenmeler başladi bu normalmi? kistim yok dedi doktor ama minik minik polikistikler varmiş onlar mi duşuyo?
Bazen akışına bırakmak iyi geliyor. Veee sonnn dediğin bu ay gelmiştir belki bebişinBenim için bu ay son. ikinci bir Emre kadar takibi bırakmayı düşünüyorum:))hatta eşimle son zamanlar fazla tartıştık korunmak istediğimi söyledim ama yanaşmıyor kendileri
@Cemre Yaman
Evet haklısın biraz akışına bırakmak iyi gelebilir.Bazen akışına bırakmak iyi geliyor. Veee sonnn dediğin bu ay gelmiştir belki bebişin
Soğan kürü yapıp lekelenme yaşayan çok kişi var içeriyi temizliyor aşırı kanama ya da ağrı yoksa devam et
Senin bebeğin olacak. Ben biliyorumEvet haklısın biraz akışına bırakmak iyi gelebilir.
Senin de olacak ben inanıyorumSenin bebeğin olacak. Ben biliyorum
Onu kullanırken lekelenme yaşayan birinin mesajını da okumuştum ama soğan küründe lekelenme yaşayan çoksaol cnm cvbin icin, agri yok kanamada yok lekelenme sadece bide ayni anda inofolic combi kullaniyorum
Hadi insallah 26. Gunum bitti suan itibariyle ama hicbisi yok Allah aratmadan hepimize versin insallahTablo direk hamile tablosu
Tamam en yakin zamanda ogrenip yuklicem. Insallah gelmistir ne diyim heyecanla bekliyorum. Ilk defa ates olctum bu ayCanım ilk sayfada uzun uzun anlatılmış tablonu nasıl paylaşacağın. Ayrıca tablon çok güzel görünüyor. İnşallah gelmiştir bebişin
Yok her gun ayni saate bas ucumda duruyo oyle olctum sen sorunca boyle korktum bisimi yaptim dedimBUgün farklı saatte mi ölçtün? Tablo linkini şu şekilde yollaEki Görüntüle 2172443
InsallahhhHokus pokusss yapıp görüyoruz.ilk sayfadaki nicklerin altındaki linkleri tıkla sihre katıl.
Bir hamile gördüm sanki
Meryem ana değilim nasıl olcak kiSenin de olacak ben inanıyorum
Bebek haberi bize en güzel hediye yüzüm ancak öyle gülüyor. Bu hafta bitmeden 3 kişiden haber bekliyorumAy agzinizdan bal damliyor valla nasil seviniyorum insallah hepimizin bebisi olur her sorun biter mutlu haber gelsin size hediye yollicam
Merhaba canım iyiyim sen nasilsin?Tgbptn canım nasılsın? Doğum yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?