Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar sogan kuru uygulayan var mi? adet bitiminden 2 gun sonra uyguladim, gunde 2 kez aç karina, uyguladigimdan 4 gun sonra lekelenmeler başladi bu normalmi? kistim yok dedi doktor ama minik minik polikistikler varmiş onlar mi duşuyo?
Soğan kürü yapıp lekelenme yaşayan çok kişi var içeriyi temizliyor aşırı kanama ya da ağrı yoksa devam et

Benim için bu ay son. ikinci bir Emre kadar takibi bırakmayı düşünüyorum:))hatta eşimle son zamanlar fazla tartıştık korunmak istediğimi söyledim ama yanaşmıyor kendileri

@Cemre Yaman
Bazen akışına bırakmak iyi geliyor. Veee sonnn dediğin bu ay gelmiştir belki bebişin

C Certo88 canım tablonu görünce içimden kesin hamile dedim ama yazmaya çekinmiştim.sadece ben değil kızlarında aynı şeyi düşündüğünü görünce bende yazayım dedim
Ay agzinizdan bal damliyor valla nasil seviniyorum insallah hepimizin bebisi olur her sorun biter mutlu haber gelsin size hediye yollicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…