Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım iyiyim sen nasilsin?
Doğum yaptım evet salı günü 14.11 de sezeryan ile kızımızı kucağınıza aldık isteyen herkese nasip olsun inşallah
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Bizler de iyiyiz çok şükür. Benim yerime de doya doya kokla,öp mis kokulu kızını.

Merhaba canım iyiyim sen nasilsin?
Doğum yaptım evet salı günü 14.11 de sezeryan ile kızımızı kucağınıza aldık isteyen herkese nasip olsun inşallah
Maşşş maşş Allah uzun ve hayırlı bir ömür versin.zaman ne çabuk geçiyor...

cibi35 ne inat çıktı bu bebiş yafff!neyse sağlık olsun.en iyisi baktırma sen cinsiyete,sürpriz olsun.zati Doğuma şurda ne kaldı

Ahh ahh sadece beni değil bütün aileyi oynatmış bizimki :))
Hem doğum günü hem cinsiyet öğrenme partisi mi ne var ya ondan yapmak için hazırlanmış bizimkiler
Dr görse de bana söylemeyecekmiş zaten ama inatla açmadı yaa kürdan bacaklarını

Kapıdan bir girdim her şey pembe mavi.. Kardeşim pasta yapmış üstünde bebekler falan :)
Göstermese de heyecanı yetti valla

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Bizler de iyiyiz çok şükür. Benim yerime de doya doya kokla,öp mis kokulu kızını.
Amin canım darısı isteyen herkese olsun öperim teyzesi

3.gün 35,9

4.gün 36,5

5.gün 35,9

6.gün 36,4

7.gün —

8.gün 35,8

9.gün 35,9

10.gün 35,9

11.gün 35,6
Kızlar günaydın bi bakar mısınız tabloma

Çok sağol canım benim. Çörek otunuda öğüttüm 1 yemek kaşığı yiyorum ( bazen süte bazen yoğurda karıştırıp). Adetimden sonra biraz düzensiz içtim onu ama her gün onuda içmem gerekli.
Hayıt tohumunuda öğüttüm (1 çay kaşığı) 15 dk çay demler gibi yapıp ılımadan içiyorum. Tadı çok kötü ama dayanmaya çalışıyorum. Bi de hayıt hormonları dengeye soktuğundan bana bi neşe geldi. Saçma sapan şeylere bile gülebiliyorum. Hep neşeliyim

Aman Allah bozmasın neşeni her şeyin ilacı mutluluk Hayıt tohumundan bıkarsan Agnucaston tablet iç o da bitkisel

Cordelia canım adetin başlamış ne deyim bilemedim.hayırlısı olsun.inşallah esinle sorunlar en kısa zamanda hallolur.
Çok teşekkürler canım.
Dün fal baktırdım kadın ilk oğlun olacak dedi. Eşimle sorun var onun için geldim, oğlum nasıl olacak dedim.
Neyse boşver.
Ben, senin şuan büyük heyecanla beklediğini biliyorum. Dua ediyorum. İnşallah bebeğin seninledir.

kuzum eşinle sorun var tamam ama bu hic duzelmeyecegi anlamına gelmiyorki.gün doğmadan neler doğar.su an icinde bulunduğun durum seNi olumsuz düşünmeye itiyor.insallah hersey yoluna girecek.
Evet canim heyecanla bekliyorum.ama yarından da cok korkuyorum.ateşimin düşmesinden,ateşim düşmese bile kan testinde negatif çıkmasından korkuyorum.ilk kez bu kadar umutluyum.eşimede yarın kan vermeye gitcegimi demedim.beni sabahlari metroya birakiyor.o gidince ben metrodan çıkıp hastaneye gececem.Allahım hayırlısını nasip etsin

Bazen bende eşimle sorun yaşıyorum o anlar diyorum ki iyiki olmamış bebeğim olmasın da istemiyorum gibi düşüncelere saplanıyorum. Sonra diyorum ki Rabbimin bi bildiği var demek ki o yüzden vermedi. Ama sorunları aştıktan sonra hemen çocuğum olsun istiyorum

Sağol canım. Çok şükür bu ay iyi oldu. Hep böyle olsa keşke tablom. Adet olamamak çok büyük işkenceymiş valla. İlk defa geçen ay o sıkıntıyı yaşadım. Sürekli adet olucakmışım gibi karnım ağrımıştı.
@cibi35 Evlatlarınla sağlıkla nice senelere inşallah. Bebişinin cinsiyeti ne olursa olsun inşallah hep sağlıklı olsun, mutluluğunuza hep mutluluk katsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…