HERşey zamanla yoluna girer inşallah.zaman herşeyin ilacı ilişkilerde iniş çıkışlar hep olur.rabbim can sağlığı versin inşallahMeryem ana değilim nasıl olcak ki
Rabbim hayırlı ömür versin inşallah çok sevindim:)Merhaba canım iyiyim sen nasilsin?
Doğum yaptım evet salı günü 14.11 de sezeryan ile kızımızı kucağınıza aldık isteyen herkese nasip olsun inşallah
O zaman ateş girdiğin yerden ölçüm saatlerini düzelt tempeeature time kısmından.son gün farklı saatte ölçülmüş gözüküyor.bugün ateş ne durumda?Yok her gun ayni saate bas ucumda duruyo oyle olctum sen sorunca boyle korktum bisimi yaptim dedim
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahMerhaba canım iyiyim sen nasilsin?
Doğum yaptım evet salı günü 14.11 de sezeryan ile kızımızı kucağınıza aldık isteyen herkese nasip olsun inşallah
Maşşş maşş Allah uzun ve hayırlı bir ömür versin.zaman ne çabuk geçiyor...Merhaba canım iyiyim sen nasilsin?
cibi35 ne inat çıktı bu bebiş yafff!neyse sağlık olsun.en iyisi baktırma sen cinsiyete,sürpriz olsun.zati Doğuma şurda ne kaldı
Saol canım isteyen herkese nasip olsun en kısa zamandaRabbim hayırlı ömür versin inşallah çok sevindim:)
Amin canım darısı isteyen herkese olsunGözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Bizler de iyiyiz çok şükür. Benim yerime de doya doya kokla,öp mis kokulu kızını .
Aynen canım zaman çabuk geçiyor teşekkür ederimMaşşş maşş Allah uzun ve hayırlı bir ömür versin.zaman ne çabuk geçiyor...
Çok sağol canım benim. Çörek otunuda öğüttüm 1 yemek kaşığı yiyorum ( bazen süte bazen yoğurda karıştırıp). Adetimden sonra biraz düzensiz içtim onu ama her gün onuda içmem gerekli.Hayıtın faydasını bende gördüm canım birde yanında çörekotu içmiştim. Hormonları düzenliyor. Çok iyi yapmışsın başlamakla
İnşallah sende göreceksin bu günleri canımAdet döngünü düzene sokmaya çalış.. Bu ay süpersin mesela
Saol canım isteyen herkese nasip olsun en kısa zamanda
Çok sağol canım benim. Çörek otunuda öğüttüm 1 yemek kaşığı yiyorum ( bazen süte bazen yoğurda karıştırıp). Adetimden sonra biraz düzensiz içtim onu ama her gün onuda içmem gerekli.
Hayıt tohumunuda öğüttüm (1 çay kaşığı) 15 dk çay demler gibi yapıp ılımadan içiyorum. Tadı çok kötü ama dayanmaya çalışıyorum. Bi de hayıt hormonları dengeye soktuğundan bana bi neşe geldi. Saçma sapan şeylere bile gülebiliyorum. Hep neşeliyim
Ölçmeye ve çalışmalara devam3.gün 35,9
4.gün 36,5
5.gün 35,9
6.gün 36,4
7.gün —
8.gün 35,8
9.gün 35,9
10.gün 35,9
11.gün 35,6
Kızlar günaydın bi bakar mısınız tabloma
Çok teşekkürler canım.Cordelia canım adetin başlamış ne deyim bilemedim.hayırlısı olsun.inşallah esinle sorunlar en kısa zamanda hallolur.
kuzum eşinle sorun var tamam ama bu hic duzelmeyecegi anlamına gelmiyorki.gün doğmadan neler doğar.su an icinde bulunduğun durum seNi olumsuz düşünmeye itiyor.insallah hersey yoluna girecek.Çok teşekkürler canım.
Dün fal baktırdım kadın ilk oğlun olacak dedi. Eşimle sorun var onun için geldim, oğlum nasıl olacak dedim.
Neyse boşver.
Ben, senin şuan büyük heyecanla beklediğini biliyorum. Dua ediyorum. İnşallah bebeğin seninledir.
Bazen bende eşimle sorun yaşıyorum o anlar diyorum ki iyiki olmamış bebeğim olmasın da istemiyorum gibi düşüncelere saplanıyorum. Sonra diyorum ki Rabbimin bi bildiği var demek ki o yüzden vermedi. Ama sorunları aştıktan sonra hemen çocuğum olsun istiyorumÇok teşekkürler canım.
Dün fal baktırdım kadın ilk oğlun olacak dedi. Eşimle sorun var onun için geldim, oğlum nasıl olacak dedim.
Neyse boşver.
Ben, senin şuan büyük heyecanla beklediğini biliyorum. Dua ediyorum. İnşallah bebeğin seninledir.
Sağol canım. Çok şükür bu ay iyi oldu. Hep böyle olsa keşke tablom. Adet olamamak çok büyük işkenceymiş valla. İlk defa geçen ay o sıkıntıyı yaşadım. Sürekli adet olucakmışım gibi karnım ağrımıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?