- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Canım eklediğin yerde checkpoint yerine numeric yapFollicle size seçeneğini ekledim ama tıklayınca sayı kutucuğu çıkmıyor
Evet öyle yaptım ama olmadıCanım eklediğin yerde checkpoint yerine numeric yap
ATEşde sıkıntı Yok ölçmeye devam et.daha da yükselecektir o durumda da çizgi kayar diye dülünüyorumEvet bugünü değerlendircem ateşim çok dengesiz dimi
İki kutucuk hazırla ikinciyi de gir tabloya.size ın s sini büyük S gir bir de tekrar kutucuk oluşturEvet öyle yaptım ama olmadı
Tekrar denrdim oldu şimdi sağol
İnşallah bata kadar da düşmez hiç. Kendimi kaptırmak istemiyorum ama nedense bu ay içimde farklı bir his var tutacakmış gibi geliyor bence o çizgi pazar gününe kayacakATEşde sıkıntı Yok ölçmeye devam et.daha da yükselecektir o durumda da çizgi kayar diye dülünüyorum
D vitamini uçmuş sorun olur muCanım şekerle ilgili çok bilgim yok ama çok yüksek değil değerler dr.un önemseyeceğini düşünmüyorum.
TSH ve T4 güzel.
Gebelikte 2,5 altı olması gerekiyor.
D vitamini uçmuş sorun olur mu
Teşekürler canım. Bakalım Dr ne diyecekiyi ki söyledin ben d vitaminini görmedim kuzum resim o kadar sanıp tıklamadım çünkü :))
İster günde 8-10 damla olarak devam et istersen 2 ay sonra bir ampul daha kullan sen bilirsin.
D vitamininin sen yüksek durduğuna bakma, benim mayısta 110 du Temmuzda 48 e düşmüştü.
Güneş alabiliyorsan bu seni 2-2,5 ay idare eder canım.
Tamam canımİki kutucuk hazırla ikinciyi de gir tabloya.size ın s sini büyük S gir bir de tekrar kutucuk oluştur
Bakalım yarın ateş söylerNormalde regll olucagım zaman sivilce falan çıkmaz bugün sivilce çıkmışyok yok geliyor galiba
36.7 bugünkü ateş nasılBakalım yarın ateş söyler
Gayet güzel. Bugün test yapacaktın tatlım36.7 bugünkü ateş nasıl
Heyecan bastı.
Bugün test sonucu için hastahaneye gidicem belki doktor kan testi diyiverir ona göre yaparım canımhem daha erken diyorsun ya haniGayet güzel. Bugün test yapacaktın tatlım
11. Gün çıkmayabilir. Sen merak ediyorsun diye bugün bakacaktık. Bekleyebiliyorsan en güzeli beklemek. Progesteron sonucu ne çıktı canım?Bugün test sonucu için hastahaneye gidicem belki doktor kan testi diyiverir ona göre yaparım canımhem daha erken diyorsun ya hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?