- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
CAnım ben sonucunu göremiyorum,ektedir yazıyor.onu yolla.eğer testi 21.gün civarı yaptırdıysan 10 ve üstü çatlamış demektir.
Ektedir diyor ama çıkmıyo öteki ler ney acabaCAnım ben sonucunu göremiyorum,ektedir yazıyor.onu yolla.eğer testi 21.gün civarı yaptırdıysan 10 ve üstü çatlamış demektir.
Onlar senin testi verdiğin günlere göre normal sayılan referans aralıkları.Ektedir diyor ama çıkmıyo öteki ler ney acaba
Jeton yeni düştü zaten perşembe demişlerdi bende nasıl çıkmış diyorum meğer daha çıkmamış boşuna heyecan yaptım :) yardımın için sagol canımOnlar senin testi verdiğin günlere göre normal sayılan referans aralıkları.
Jeton yeni düştü zaten perşembe demişlerdi bende nasıl çıkmış diyorum meğer daha çıkmamış boşuna heyecan yaptım :) yardımın için sagol canım
Tıklamadıgım yer kalmadıki napsamki daha bilemedimBence sonuç çıkmış sen eki bul kuzum :)
Eki bulsana... Nerede bu ekEktedir diyor ama çıkmıyo öteki ler ney acaba
Çatladı biliyoruz. Boşver. Fareyi bozma :)))Tıklamadıgım yer kalmadıki napsamki daha bilemedim
Az kaldı konuda furacaktım :)Çatladı biliyoruz. Boşver. Fareyi bozma :)))
Geçen verdiğim testlere baktımda ek dediği aşağıya doğru uzayıp sonuç orada çıkıyo ama resmin aşağısı yok demek ki çıkmamış perşembe yazıyordu zaten barkottaEki bulsana... Nerede bu ek
Bir fos ateşin daha sonuna geldik iki saatlik uykuyla ölçtüm sıkıntı olurum bilmiyorum ama benim bu ayda yalan oldu galiba(((
Yarın ki ateş çok önemli. Yükselmezse umutlarımız azalır. Bugün neden düştüğünü bilmiyoruz. Umarım adet düşüşü değildir.Bir fos ateşin daha sonuna geldik iki saatlik uykuyla ölçtüm sıkıntı olurum bilmiyorum ama benim bu ayda yalan oldu galiba(((
Adetim 6 temmuz bilmiyorum düşürmemek elde değil canım ya10. gün erken gibi canım düşüş için, luteal fazın kaç gün hatırlamıyorum bekleyelim yarın ki ateşi bakalım hemen düşürme suratını
İnşallah canımYarın ki ateş çok önemli. Yükselmezse umutlarımız azalır. Bugün neden düştüğünü bilmiyoruz. Umarım adet düşüşü değildir.
Bence o gün çatlamadi. Ama girdiğin akıntı vs. Nedeniyle program o güne kesin çizgi çekmiş. Bekleyip göreceğiz.Günaydın arkadaşlar çizgiyi 12. Güne çekmiş şimdi bu net midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?