Hmm tamam bu bilgi iyi oldu ben Pazar çatladığını düşünüyorum çünkü çok saol canım sanki çok soru aoruyor gibiyim amaBence o gün çatlamadi. Ama girdiğin akıntı vs. Nedeniyle program o güne kesin çizgi çekmiş. Bekleyip göreceğiz.
Günaydın bu arada
Ateşin çok güzel. İnşallah en kısa sürede güzel haber alırız sendenAynen canim. Sabah ateş dusmeyince bi umut test yaptim tertemiz bi negatif. 10 dk basinda bekledim silik de olsa cikar mi ikinci cizgi diye ama yok.Cordelia
Hiç sorun değil. Bu aralar hiç işim yok.Hmm tamam bu bilgi iyi oldu ben Pazar çatladığını düşünüyorum çünkü çok saol canım sanki çok soru aoruyor gibiyim ama
Bu aydan cok umutluydum aslinda. Yarin evlilik yildonumumuz. Pozitif ciksaydi cok guzel denk gelecekti.Ateşin çok güzel. İnşallah en kısa sürede güzel haber alırız senden
Büyüklükleri neymiş
Çizgi kayacak gibi duruyor .bugünü De değerlendşrGünaydın arkadaşlar çizgiyi 12. Güne çekmiş şimdi bu net midir acaba
20 21 mmBüyüklükleri neymiş
CNm çok sevindim inşallah güzel güzel büyür çatlar.darla aşağıda anlatmış sağolsun değeri nasıl gireceğini
Canım gözün aydın.2 yumurta pkosun bir hediyesi mi yoksa klomifen sitrat falan mı kullandın?20 21 mm
Bugün çatlar dedi
20 21 mm
Bugün çatlar dedi
Belki@Cemre Yaman canım bir bardak ılık suya 1çay kaşığı toz zencefil koy karıştır,yudum yudum iç.hamileleikte mide bulantısına çok iyi geliyormuş.denersen bizi de haberdar et.belki bir gün bizim de gebelikten midemiz bulanır
Amin canım değeri giremedim sayi yazilmadi follicle size yazdim ekledim sadeceCNm çok sevindim inşallah güzel güzel büyür çatlar.darla aşağıda anlatmış sağolsun değeri nasıl gireceğini
Clomen kullandim canimCanım gözün aydın.2 yumurta pkosun bir hediyesi mi yoksa klomifen sitrat falan mı kullandın?
Sabah yaptim silikti ama yanlis olabilir 7 ydi saatmaşallah canım. Çalışmaları ihmal etme. Nasıl büyüttün yumoşları anlat. ovu testi yap merak ettim. Hadi hayırlısı.
Maşallah maşallah hadi hayırlısıClomen kullandim canim
Sabah yaptim silikti ama yanlis olabilir 7 ydi saat
Clomen kullandım
Dun PM vardi bugünde kondurmayi düşünüyorum:)
Follicle size seçeneğini ekledim ama tıklayınca sayı kutucuğu çıkmıyor
Evet bugünü değerlendircem ateşim çok dengesiz dimiÇizgi kayacak gibi duruyor .bugünü De değerlendşr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?