- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Daha gitmedim canım 10 buçuk gibi orda olurum inşallah. Şimdi ateşe göre umut varmı yani11. Gün çıkmayabilir. Sen merak ediyorsun diye bugün bakacaktık. Bekleyebiliyorsan en güzeli beklemek. Progesteron sonucu ne çıktı canım?
Bugün test sonucu için hastahaneye gidicem belki doktor kan testi diyiverir ona göre yaparım canımhem daha erken diyorsun ya hani
Heyecan bastı.
Remicik için kesin gelmiş. Ateşli hatun nerede acaba.. P Psikolazzz 11. Gün bilemedim. Ama yapsın bakalım
Baktım orda çıkmamış canımProgesteron sonucu nasıl çıkmadı ki online bakamadın mi?
Baktım orda çıkmamış canım
Ohhhh maşş maşşş!36.7 bugünkü ateş nasıl
kendi doktorum da onaylarsa cok güzel olacak, meraktan devlette bı doktora gıttım yarım ağız erkek gıbı dedı gectıPapatyamaviss cinsiyeti öğrendi sıra bende inşallahhh :))
kendi doktorum da onaylarsa cok güzel olacak, meraktan devlette bı doktora gıttım yarım ağız erkek gıbı dedı gectıen azından kendı doktoruma gıdene kadar merakımı gecıstırdım
11 ağustos , kendı doktorum da soylesın ıcım rahat edecek o zaman :)) pek ilgilenmedı zaten 1 dk bıle bakmamıstır ultrasonda su guzel bebek ıyı kalbı atıyo erkek gıbı gordum dedı kaldırdıBen kesin sanmıştım :)) Ne zaman kontrolün?
İnşallah canımYumurta çatladı ateşe göre zaten onu biliyoruz canım dediğin gibi Dr da HCG isterse güzel olur
Ohhhh maşş maşşş!
11 ağustos , kendı doktorum da soylesın ıcım rahat edecek o zaman :)) pek ilgilenmedı zaten 1 dk bıle bakmamıstır ultrasonda su guzel bebek ıyı kalbı atıyo erkek gıbı gordum dedı kaldırdıfotoğrafını da ekrandan telefonla cekebılrsın dedı ay cok sagol dıcektım
o kafaları anlamak imkansız zatenSen ilk o milyonuncu kez görüyorBizim o kafaya erişmemiz mümkün değil yani anlamaya çalışma boşuna
Progesteron 8.2 çatlamamışmı yani((((
Ama 10dan aşası negatif diilmiydiÇatlamış canım :)
Ama 10dan aşası negatif diilmiydi
Daha sıra bekliyorum sonucunu aldımda ben çatlamamış sandım çok moralim bozulmuştu cansın sagolasın5 üstü çatlamış oluyor canım endişe etme dedim ya ateş de destekliyor zaten çatladığını.. HCG istemedi mi noldu?
Daha sıra bekliyorum sonucunu aldımda ben çatlamamış sandım çok moralim bozulmuştu cansın sagolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?