Canim yumurta takibi icin devlete mi gidiyosun ozele miTamam canım 2 gün üst üste oldu bugün ara oldun de mi
Bi tane de 10 mm lik vardı o da büyür mü ki
Dr bunlar çatlayıncaya baskılar diğerlerini dedi
Aspiri boşver. Combi olan ile. KK da da var. Bende şimdi aldırıyorum. İnşallah reçetesiz satılıyordur.Hangisi ile hamile kalan var ? İnofolic combi ile mi yoksa aspir yagı ile mi ?
Evet reçetesiz satılıyor sabah eşime söyledim oda alcak. 50 lira civarı bi fiyatı varmsAspiri boşver. Combi olan ile. KK da da var. Bende şimdi aldırıyorum. İnşallah reçetesiz satılıyordur.
Ne tez canlıyım bende aradım eşimi. Çırağı gönderip aldıracak inşallah.Evet reçetesiz satılıyor sabah eşime söyledim oda alcak. 50 lira civarı bi fiyatı varms
Aspiri boşver. Combi olan ile. KK da da var. Bende şimdi aldırıyorum. İnşallah reçetesiz satılıyordur.
Bende de pco görünümü var. Yumurta geç büyüyor bazen. Folic asit kullanamıyorum. Çok acıktırıyor. İnşallah bu işe yarar.İnofolik bende kullandım canım. Genelde pkolulara veriliyor yum geliştirici olarak. Kullandığım aylar ovu daha erken oluyordu.
Teşekkürler. Vesile olur kavuşuruz bebeklerimize inşallahEvet reçetesiz satılıyor sabah eşime söyledim oda alcak. 50 lira civarı bi fiyatı varms
Eşimle barışmadım ama ilaç istedim. Oda e vitamini kullanıyor. :)İnofolik bende kullandım canım. Genelde pkolulara veriliyor yum geliştirici olarak. Kullandığım aylar ovu daha erken oluyordu.
Ayy heyecan yaptı bende de PCO yok ama görünüm varmış. İnşallah bende kalırım. Tekrar kullansana sende.Canım genelde pkolular kullanıyor. Ben de pko yok ama 2 farklı ay kullandım. 2 sinde de hamile kaldım
Bu nasil bir ilacmis canim :) bende mi alsam pco yok bende ama lh yuksek biraz ve ostrojen dusuk gunde kac tane iciliyorEşimle barışmadım ama ilaç istedim. Oda e vitamini kullanıyor. :)
Ayy heyecan yaptı bende de PCO yok ama görünüm varmış. İnşallah bende kalırım. Tekrar kullansana sende.
Bu nasil bir ilacmis canim :) bende mi alsam pco yok bende ama lh yuksek biraz ve ostrojen dusuk gunde kac tane iciliyor
Eşimle barışmadım ama ilaç istedim. Oda e vitamini kullanıyor. :)
Ayy heyecan yaptı bende de PCO yok ama görünüm varmış. İnşallah bende kalırım. Tekrar kullansana sende.
Bende mi alsam acaba doktor yazmadan olur mu illa pco tanisi mi konulmali kullanmak icin acabaGünde 1 tane yeterli oldu benim için canım.
Hadi bakalım birlikte baslayalım. Ama basıl kullanıcaz sabah akşam mı ??Ne tez canlıyım bende aradım eşimi. Çırağı gönderip aldıracak inşallah.
Bende mi alsam acaba doktor yazmadan olur mu illa pco tanisi mi konulmali kullanmak icin acaba
Bende alayim bakalim zararli degil mademBende pko yoktu canım tembellik vardı. Sadece folik asit kullanmaktansa yum geliştirici özelliği var diye bunu içmiştim. Reçeteye gerek yok, zaten zararlı bişey de yok.
Amiiin inşallahhTeşekkürler. Vesile olur kavuşuruz bebeklerimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?