Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hımm tskkürler canm

Ovulasyona kadar mi kullaniyoruz 1 ay hic birakmadan mi

Evet hiç bırakmadan sürekli kullanıyoruz. Ben 3 ay deneyeceğim.

Valla kızlar ben hem maliyetinden hemde içinde yum geliştirici olduğundan geriden gelen yumlara da etki eder kist oluşur mu acaba diye endişe ederek sadece ovuya kadar kullanıp ayın kalan yarısını normal folik asitle tamamladım :))
3 ay aralıksız kullananlar da var.

Hilal başın sağolsun canım. Allah sabır versin geride kalanlara..
Salı günü benimde halam kalp krizi geçirdi.. Daha bugün solunum cihazından ayırabildiler. Bizde hala eli yüreğinde bekliyoruz.

Ben şimdi internetten direk aldım.niye aldım onuda bilmmiyorum.bide cibi35 zararsız bişey yazınca 2 dk da aldım gitti.iyimi yaptım kötümü bilmiyorum.bide sonra ovu testi alıp takip yaparım
Ben de ne pco var ne pco görüntüsü ne yumurta çatlamama gelişememe sorunu ne hormonlarımda bir sıkıntı dr a hikayemi anlattım zor hamile kaldığımı kalınca kaybettiğimi falan bana toz olanı önerdi.bu pco lular için değil mi dedim.sıkıntı Yok yumurta geliştirici özelliği de var kullanabilirsin sesi ben araştırıp combi olanını sipariş etmiştim

Salı günü benimde halam kalp krizi geçirdi.. Daha bugün solunum cihazından ayırabildiler. Bizde hala eli yüreğinde bekliyoruz.
O zaman bende öyle yapayım. Zamansiz yolcu sen nasıl kullandın. Birde senin eşinin normal morfolojisi kaçtı

Peki 1 ay boyunca hergun mu ictin yoksa ovuya kadar mi ictin

sağol canımmm .Allah sizin yardımcınız olsun.inşallah iyi olur çıkar hastaneden benim halam 25 gündür yatıyordu teşhisde koyamadılar.ama mahfolduk ağlamaktan.ikiz torunları vardı.anne babaları onlar 2 yaşındayken boşandılar.anneleri öyle bırakıp gitti.çocuklar annelerini hiç bilmedi.şimdi 20 yaşındalar.halam büyüttü.halama hiç babaanne demediler o bizim annemiz deyip anne diyolardı.hilal abla bize annesizlik çektirmedi hiç bu çok acı daha hiç bişeyimizi görmedi annem diye diye nasıl ağladı kuzum.bide yıkanmadan önce yanına girmişler halamın.annem çok güzeldi.saçları yumuşacaktı çok güzeldi diyorlar.offff offfffff içimi yaktılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…