Evet hiç bırakmadan sürekli kullanıyoruz. Ben 3 ay deneyeceğim.Ovulasyona kadar mi kullaniyoruz 1 ay hic birakmadan mi
Benim adetim bugun bitti bu ay kullanmayayim mi o zaman
Hımm tskkürler canmEvet dr bana toz olanını al dedi ben kk da araştırıp combi olanına karar kılmıştım.ben netten botanik ecza dan almıştım pressed ile beraber daha uyguna gelmişti.bir ay ovu öncesi sabah akşam içtim sonraki ay da kalan 4 ilacı ovu öncesi hergün bir aldım sonra tekrar alıp kullanmak nasip olmadı.bazı maddi nedenlerden dolayı.o ara araştırmıştım hamile kalanlar çoktu kk da
sağol canım benim.pazartesi,salı ovu testinide alırım olmazsa.normal ovu zamanımı beklemeden test yapmaya başlarımBaşın sağolsun. Allah sabır versin. Dikkat et erken ovu olabilir. Herkes öyle diyor.
Ovulasyona kadar mi kullaniyoruz 1 ay hic birakmadan mi
Evet hiç bırakmadan sürekli kullanıyoruz. Ben 3 ay deneyeceğim.
Seni bekliyormuşuz :)))Maşallah bir yazdım benden önce herkes aldı
valla hemen aldım ama hiç bakmadım nedir nasıl kullanılır falanzaten aptal gibiyim.salı günü halamı kaybettik.normalde dün eşim d vitaminine baktırcaktı ama dünde cenaze vardı.benimde şu an hiçç onun peşinde koşturcak halim yok.ilacıda onada demem içerim ovu zamanına kadarda kafam yerine gelir.bide bunla deneyim bakayım.
kuzum hamile kalmak zor olunca duyduğumuza yapışıyoruz hemen :)Maşallah bir yazdım benden önce herkes aldı
Evet dr bana toz olanını al dedi ben kk da araştırıp combi olanına karar kılmıştım.ben netten botanik ecza dan almıştım pressed ile beraber daha uyguna gelmişti.bir ay ovu öncesi sabah akşam içtim sonraki ay da kalan 4 ilacı ovu öncesi hergün bir aldım sonra tekrar alıp kullanmak nasip olmadı.bazı maddi nedenlerden dolayı.o ara araştırmıştım hamile kalanlar çoktu kk da
Ben de ne pco var ne pco görüntüsü ne yumurta çatlamama gelişememe sorunu ne hormonlarımda bir sıkıntı dr a hikayemi anlattım zor hamile kaldığımı kalınca kaybettiğimi falan bana toz olanı önerdi.bu pco lular için değil mi dedim.sıkıntı Yok yumurta geliştirici özelliği de var kullanabilirsin sesi ben araştırıp combi olanını sipariş etmiştimBen şimdi internetten direk aldım.niye aldım onuda bilmmiyorum.bidecibi35 zararsız bişey yazınca 2 dk da aldım gitti.iyimi yaptım kötümü bilmiyorum.bide sonra ovu testi alıp takip yaparım
O zaman bende öyle yapayım.Hilal başın sağolsun canım. Allah sabır versin geride kalanlara..
Salı günü benimde halam kalp krizi geçirdi.. Daha bugün solunum cihazından ayırabildiler. Bizde hala eli yüreğinde bekliyoruz.
Peki 1 ay boyunca hergun mu ictin yoksa ovuya kadar mi ictinBen de ne pco var ne pco görüntüsü ne yumurta çatlamama gelişememe sorunu ne hormonlarımda bir sıkıntı dr a hikayemi anlattım zor hamile kaldığımı kalınca kaybettiğimi falan bana toz olanı önerdi.bu pco lular için değil mi dedim.sıkıntı Yok yumurta geliştirici özelliği de var kullanabilirsin sesi ben araştırıp combi olanını sipariş etmiştim
Hemen eline geçerse kullanmaya başlaBenim adetim bugun bitti bu ay kullanmayayim mi o zaman
Tok içmiştimSabah akşam aç dimi kızlar
İçinde kaç tane olduğunu hatırlamıyorum şimdi ama bir ay ovu ya kadar sabah akşam içtim 4 tablet kalmıştı onu Da diğer ay günde bir şekilde aldım.Peki 1 ay boyunca hergun mu ictin yoksa ovuya kadar mi ictin
Pco kılar hamile kalana kadar içiyor diye biliyorum.onun dışında ovulasyon kadarOvulasyona kadar mi kullaniyoruz 1 ay hic birakmadan mi
sağol canımmm .Allah sizin yardımcınız olsun.inşallah iyi olur çıkar hastanedenHilal başın sağolsun canım. Allah sabır versin geride kalanlara..
Salı günü benimde halam kalp krizi geçirdi.. Daha bugün solunum cihazından ayırabildiler. Bizde hala eli yüreğinde bekliyoruz.
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Hilal başın sağolsun canım. Allah sabır versin geride kalanlara..
Sıkıntın Yok kullan CNm bu ilaç folik asit ihtiyacı için alınıyor sonuçta.extra yumurta geliştirici özelliği varVeson ben bugun degilde yarin veya obur gun alabilirim sanırım alirsam yani adetten 2 gun falan gecmis olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?