- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
BirAsilAnnesi canım bir bardak ılık suya 1çay kaşığı toz zencefil koy karıştır,yudum yudum iç.hamileleikte mide bulantısına çok iyi geliyormuş.denersen bizi de haberdar et.belki bir gün bizim de gebelikten midemiz bulanır
Hımmm internet onunla çalkalanıyor ya. Peki inofolic combi kullandınız mı hiç
Evet dr bana toz olanını al dedi ben kk da araştırıp combi olanına karar kılmıştım.ben netten botanik ecza dan almıştım pressed ile beraber daha uyguna gelmişti.bir ay ovu öncesi sabah akşam içtim sonraki ay da kalan 4 ilacı ovu öncesi hergün bir aldım sonra tekrar alıp kullanmak nasip olmadı.bazı maddi nedenlerden dolayı.o ara araştırmıştım hamile kalanlar çoktu kk daNe tez canlıyım bende aradım eşimi. Çırağı gönderip aldıracak inşallah.
Ben şimdi internetten direk aldım.niye aldım onuda bilmmiyorum.bideEvet dr bana toz olanını al dedi ben kk da araştırıp combi olanına karar kılmıştım.ben netten botanik ecza dan almıştım pressed ile beraber daha uyguna gelmişti.bir ay ovu öncesi sabah akşam içtim sonraki ay da kalan 4 ilacı ovu öncesi hergün bir aldım sonra tekrar alıp kullanmak nasip olmadı.bazı maddi nedenlerden dolayı.o ara araştırmıştım hamile kalanlar çoktu kk da
Hangi siteden aldin bende arastirdim en uygun 43 liraydi kargo dahilBen şimdi internetten direk aldım.niye aldım onuda bilmmiyorum.bidecibi35 zararsız bişey yazınca 2 dk da aldım gitti.iyimi yaptım kötümü bilmiyorum.bide sonra ovu testi alıp takip yaparım
Ben de sana al diyecektim.Ben şimdi internetten direk aldım.niye aldım onuda bilmmiyorum.bidecibi35 zararsız bişey yazınca 2 dk da aldım gitti.iyimi yaptım kötümü bilmiyorum.bide sonra ovu testi alıp takip yaparım
ben N11 den 50 tl ye aldım canım. başarılı satıcı ve hızlı gönderi olanlara baktım ben direkHangi siteden aldin bende arastirdim en uygun 43 liraydi kargo dahil
Ben şimdi internetten direk aldım.niye aldım onuda bilmmiyorum.bidecibi35 zararsız bişey yazınca 2 dk da aldım gitti.iyimi yaptım kötümü bilmiyorum.bide sonra ovu testi alıp takip yaparım
Kargo dahil miben N11 den 50 tl ye aldım canım. başarılı satıcı ve hızlı gönderi olanlara baktım ben direk
Dr lar öneriyor. Araştırdım ben.Bende alayim bakalim zararli degil madem
Sabah akşam aç dimi kızlarHadi bakalım birlikte baslayalım. Ama basıl kullanıcaz sabah akşam mı ??
Ne zaman icmeye baslaniliyo adet bitiminde miSabah akşam aç dimi kızlar
Ben kullanamıyorum. Diyetteyim. Deli gibi acıktırıyor. Şekeri düşürmek zorundayım. Folk asitle başaramam.Folik asite başlamış olman gerekiyor zaten senin. Planlı gebeliklerde 3 ay önce başlatıyorlar canım.
Sabah akşam aç dimi kızlar
Ne zaman icmeye baslaniliyo adet bitiminde mi
Ben kullanamıyorum. Diyetteyim. Deli gibi acıktırıyor. Şekeri düşürmek zorundayım. Folk asitle başaramam.
Benim adetim bugun bitti bu ay kullanmayayim mi o zamanSabah 1 tok kullandım ben.
Adetle birlikte başla canım.
Ne zaman istersen. Hamile kalınca bırakıyorsun.Ne zaman icmeye baslaniliyo adet bitiminde mi
Ovulasyona kadar mi kullaniyoruz 1 ay hic birakmadan miNe zaman istersen. Hamile kalınca bırakıyorsun.
valla hemen aldım ama hiç bakmadım nedir nasıl kullanılır falanBen de sana al diyecektim.
Başın sağolsun. Allah sabır versin. Dikkat et erken ovu olabilir. Herkes öyle diyor.valla hemen aldım ama hiç bakmadım nedir nasıl kullanılır falanzaten aptal gibiyim.salı günü halamı kaybettik.normalde dün eşim d vitaminine baktırcaktı ama dünde cenaze vardı.benimde şu an hiçç onun peşinde koşturcak halim yok.ilacıda onada demem içerim ovu zamanına kadarda kafam yerine gelir.bide bunla deneyim bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?