Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım benim inşallah hamile kalın da aman mideniz bulanmasın
zencefili hiç sevmem ama mutlaka denerim.
çünkü kusmalara ve bulantılara tam gaz devam

Hımmm internet onunla çalkalanıyor ya. Peki inofolic combi kullandınız mı hiç
Ne tez canlıyım bende aradım eşimi. Çırağı gönderip aldıracak inşallah.
Evet dr bana toz olanını al dedi ben kk da araştırıp combi olanına karar kılmıştım.ben netten botanik ecza dan almıştım pressed ile beraber daha uyguna gelmişti.bir ay ovu öncesi sabah akşam içtim sonraki ay da kalan 4 ilacı ovu öncesi hergün bir aldım sonra tekrar alıp kullanmak nasip olmadı.bazı maddi nedenlerden dolayı.o ara araştırmıştım hamile kalanlar çoktu kk da

Ben şimdi internetten direk aldım.niye aldım onuda bilmmiyorum.bide cibi35 zararsız bişey yazınca 2 dk da aldım gitti.iyimi yaptım kötümü bilmiyorum.bide sonra ovu testi alıp takip yaparım

Ben şimdi internetten direk aldım.niye aldım onuda bilmmiyorum.bide cibi35 zararsız bişey yazınca 2 dk da aldım gitti.iyimi yaptım kötümü bilmiyorum.bide sonra ovu testi alıp takip yaparım

Folik asite başlamış olman gerekiyor zaten senin. Planlı gebeliklerde 3 ay önce başlatıyorlar canım.

Kızlar yalnız Veson un da dediği gibi ovu öncesi kullanın sonrasında folik asite devam edin ama inofolic olanı kesin.
Sabah akşam çok ağır pkolu vakaalarda kullanılıyor diye biliyorum siz sadece günde 1 alsanız yeterli

Ben de sana al diyecektim.
valla hemen aldım ama hiç bakmadım nedir nasıl kullanılır falan zaten aptal gibiyim.salı günü halamı kaybettik.normalde dün eşim d vitaminine baktırcaktı ama dünde cenaze vardı.benimde şu an hiçç onun peşinde koşturcak halim yok.ilacıda onada demem içerim ovu zamanına kadarda kafam yerine gelir.bide bunla deneyim bakayım.

Başın sağolsun. Allah sabır versin. Dikkat et erken ovu olabilir. Herkes öyle diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…