Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sabır varsin başınız sağolsun

cibi35 CNm Rabbim sizin hastanıza da şifa versin inşallah

LeYLa_21 ve @Cemre Yaman da inofolic combi kullanan arkadaşlardı.

Bu arada Leyla CNm sonuç çıkmış sanırım.inşallah herşey çok farklı olur sağlıkla Doğum gerçekleşir inşallah
Amin canım...cumartesi kontrolum var..inşallah ultrasonda herşey yolunda olur..dua edin....ben yavrumun sağlıklı olduğuna inanıyorum..Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah...

Ahh en çok içimi geride kalan evlatlar acıtıyor canım. Allah dayanma güzü versin onlara çok zor..

Rabbim sabır varsin başınız sağolsun

cibi35 CNm Rabbim sizin hastanıza da şifa versin inşallah

Allah razı olsun canım. Bugün iyi bir haber aldık ok şükür. İnşallah sağlıcakla hastaneden de çıkar.

LeYLa_21 ve @Cemre Yaman da inofolic combi kullanan arkadaşlardı.

Bu arada Leyla CNm sonuç çıkmış sanırım.inşallah herşey çok farklı olur sağlıkla Doğum gerçekleşir inşallah

@LeYLa_21 nedir son durum?

Amin canım...cumartesi kontrolum var..inşallah ultrasonda herşey yolunda olur..dua edin....ben yavrumun sağlıklı olduğuna inanıyorum..Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah...
inşallah her şey yolunda gider canımmm.birazda olsa için rahatlar.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..aminn

valla profun sekreteri aradı..sonuç ilk sonuçla aynı dedi...yine cinsiyetimi erkek yazmışlar...hiç bu hastaneye güvenim yok...rapora baktım ..sadece down send. şüphesi yazıyor...inşallah sağlıkla doğar kuzum...

Aa gerçekten saçmalamışlar artık. Cinsiyette mi hata var komple rapor mu hatalı anlamadım gitti. Evladın sağlıkla doğsun inşallah canım

aminn bizide en çok üzen onlar oldu.

Aa gerçekten saçmalamışlar artık. Cinsiyette mi hata var komple rapor mu hatalı anlamadım gitti. Evladın sağlıkla doğsun inşallah canım
Bende bir anlasam canım ya...bunlar ne biçim iş yapıyor bilmem..o kadar para döktük boş yani...Allah bildiği gibi yapsın bunları....Amin canım inşallah...duanın açamayacağı hiç bir kapı yok...

aminn çok sağol canım...vesoncum ben nasıl kullanayım sence.bende muhtemelen adet bitimi başlayacağım.günde 1 mi 2 mi içeyim
Pco olan arkadaşlar maddi durumu zorlamayacaksa hergün sabah akşam 2-3 ay kullansın derim ama benim gibi hormonal sıkıntısı olmayan arkadaşlar adet ile yA da 3. Gün başlar ovu ya kadar devam eder şimdi baktım içerisinde 20 tablet varmış sonra da folik asite devam edebilirsin.günde 1 -2 konusunda da ben 2 almıştım o ay.ama o ay kullanmadığım şey kalmamıştı bir heves gelmişti arada oluyor:))

Eşimle barışmadım ama ilaç istedim. Oda e vitamini kullanıyor. :)

Ayy heyecan yaptı bende de PCO yok ama görünüm varmış. İnşallah bende kalırım. Tekrar kullansana sende.
Canım şuan eşimin ailesinin yanındayız. 1 haftaya döneceğiz . O zaman da adet günüm gelmiş olacak ve adetle başlamayı düşünüyorum.

Bende mi alsam acaba doktor yazmadan olur mu illa pco tanisi mi konulmali kullanmak icin acaba

yok kuzum hic duymadim.ben hic folikasit de kullanmadim.

Başınız sağolsun. Rabbim sabır versin
Hilal başın sağolsun canım. Allah sabır versin geride kalanlara..
Salı günü benimde halam kalp krizi geçirdi.. Daha bugün solunum cihazından ayırabildiler. Bizde hala eli yüreğinde bekliyoruz.
Canım çok geçmiş olsun size de. Allah acil şifalar versin
O zaman bende öyle yapayım. Zamansiz yolcu sen nasıl kullandın. Birde senin eşinin normal morfolojisi kaçtı
Ben de pko olmadığı için günde 1 tane tok karnına adetin ilk gününden başlayarak içtim. Ovuya kadar. Sonra normal folik asite devam ettim. Eşimin morfolojisi yüzde 70 civarı çıkmıştı. Sperm sayısı da gayet iyi idi. Tam net hatırlamıyorum. Ama doktor iyi demişti. Tabi sanırım bu değerler farklı bir yönteme göre. Who ve kruger diye ayrılıyor. Bizimkisi hangisiydi unuttum.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım...

çok sağol canım benim

Benden o heves hiç gitmiyor.

hilallll @Catlakkurabiyee bizde PCO değiliz. Tok karnına 1 tane ovu zamanına kadar kullanalım. Ben bugün başlıyorum.
Canım sen de araştırmışsındır. İçinde folikasit dışında inozitol diye bir madde var. Asıl işe yarayan sanırım bu madde. Yalnız tavsiyem içmeye başlayınca ovu testiyle takip yapın muhakkak. Çünkü erken ovu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…