- 3 Eylül 2017
- 695
- 1.343
- 113
Aynen valla
Ya biz niye anlaşamıyoruz kuzum bak şimdi furacağım kendumi evet ilacın etkisi derken çatlatma iğnesinin etkisini kasteddim.iğnenin etkisi 14. Güne kalmaz diye biliyorum iğneyi vurulan arkadaşlarda etkisi daha erken kaybolmuştu
Yemem anladım asayiş belkemal durma kendiniYa biz niye anlaşamıyoruz kuzum bak şimdi furacağım kendumi evet ilacın etkisi derken çatlatma iğnesinin etkisini kasteddim.iğnenin etkisi 14. Güne kalmaz diye biliyorum iğneyi vurulan arkadaşlarda etkisi daha erken kaybolmuştu
Allah'tan anladım ozamanAnlamasaydun senü furacağudum
Çok şükür kan dökülmeden anlaştınız. Yoksa biz kızlar toplanıp boğaz köprüsüne gideceğudik :))Anlamasaydun senü furacağudum
Çok şükür kan dökülmeden anlaştınız. Yoksa biz kızlar toplanıp boğaz köprüsüne gideceğudik :))
Vuhu super haber
Gözünaydın canım.
Darısı başınıza inşallahGözünaydın canım.
Sagolasın canım darısı başınıza inşaallahVuhu super habersimdiden kolay bir hamilelik süreci diliyorum sağlıkla gelsin ins.
Ateşten başka belirtin yok canımP Psikolazzz bi ara belirtilerini paylaşırsan sevinirim
Ayyyy çok sevindim,çok şükür.maşşş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Sagolasın canım darısı başına kız nereye gidiyomda özlicen hepinizden bebiş haberini almadan benden kurtulamazsınızAyyyy çok sevindim,çok şükür.maşşş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Seni özleyeceğim haaa
Bende yuttum 1 saat falan oluyo galiba bir ates basti beni sana da oldu muhadi bakalım benim ınofolic te geldi.bismillah deyip ilk kapsülü yuttum
ben 5 te içtim canım.henüz bişey yok.inşallah vesile olur ya.çok inanarak aldımBende yuttum 1 saat falan oluyo galiba bir ates basti beni sana da oldu muCordelia
oysa ki ben hemencik yapmıştımm :))))Test yaptırana kadar gobegimiz çatlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?