Kiz bu neee nasil yutacaz bunu kafam kadarEki Görüntüle 2175628
Oyu mu sürünüşten dirilişe veriyorum
Hap bana bakiyo ben hapa bakiyorum icmeye cesaret edemiyorum ahahhaRengi maviyken daha güzeldi :)) Kolay gelsin bacım
Biraz geç oldu ama bunun şase olanı da varKiz bu neee nasil yutacaz bunu kafam kadarEki Görüntüle 2175628
Hap bana bakiyo ben hapa bakiyorum icmeye cesaret edemiyorum ahahha
Icerikleri farkliymis ama sanirimBiraz geç oldu ama bunun şase olanı da var
Ictim kolay iciliyormus yumusak ya hemen gittiBu yine yumuşak ben decavit içiyorum her gün çakıl taşı yutuyorum resmen
Amin canım inşallah..Allah razı olsun...benim içim ferah elhamdülillah...ne olursa olur Rabbimden gelene boynum kıldan ince...Hayırlısı olsun canım hakkınızda
İnşallah güzel çıkar sonuç
Sen gebeliğinin tadını çıkar
Zaten eğer downsa da şu saatten sonra yapabileceğimiz bir şey yok ki
Öyleymiş böyleymiş diye artık düşünme, rahatlamaya çalış biraz
Her şey çok güzel olacak inşallah
bir oğlanla taçlandırmayı düşünüyorum kuzum...
Ne 3.mü? Ne zaman didi?ben o kısmı kaçırmışım.Tanrım çok acil hamile kalmam lazım.bir Leyla vakası daha kaldıramam.hemen mikmik yapmam lazım.bi stres geldi bana.
Yaptım canım resmime gelP Psikolazzz cuma biteli çok oldu kız.eczaneler açılmıştırbak gene test yapacak olan ortadan kayboldu
Yaa cok sevindim hayirli olsun
Allah razı olsun darısı başına canımYaa cok sevindim hayirli olsun
iste bu kadar canımm tebrik ederim.bu ilacın etkisi falan değil bebişYaptım canım resmime gel
İlacın etkisi kalmamıştır dimi bak onu unutmuştumiste bu kadar canımm tebrik ederim.bu ilacın etkisi falan değil bebiş
Tey tey tey tey
Darısı başına inşallah ilacın etkisi kalmamıştır inşaallahTey tey tey teyhqdi maşallah
Sagolasın canım benim 4. Geliyor hayırlısıylaYa bak yaaAferin sana Laz kızı kaptın bebişi
Hayırlı uğurlu sağlıklı gelsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?