Başımızın tacısın gitme bir yere :)Sagolasın canım darısı başına kız nereye gidiyomda özlicen hepinizden bebiş haberini almadan benden kurtulamazsınız
yaaaaa tebrik tebrik tebrriiiiiiiikkkkk yaşasınnnn :))))))))))
BEn nedense öyle hatırlamıyorumoysa ki ben hemencik yapmıştımm :))))
Oyy maşallah
yani çok fazla söyletmedim bence siziBEn nedense öyle hatırlamıyorum
Bana asiri ates basiyo bugun fitil kullanmistim bide makat catlagi icin o mu yapti acaba bayilacam resmen
Süpersinyani çok fazla söyletmedim bence sizitribündeki nabız yükselmesini bekledim sadece, azıcık heyecan katma amaçlı
Bana asiri ates basiyo bugun fitil kullanmistim bide makat catlagi icin o mu yapti acaba bayilacam resmen
Sen bu ateşi geceye sakla bence
inşallah faydasını görürüz canım
Derecen var mı ateşini ölç. Ben sabah içtim zaten öyle bir yan etkisi yokBana asiri ates basiyo bugun fitil kullanmistim bide makat catlagi icin o mu yapti acaba bayilacam resmen
P Psikolazzz şimdi kuzum sana çok zor bir görev veriyorum ödevini yapmadan gelme sakın
More -settings-app ticker-customize-rulers seç-sliders seç done bas
Bu şekilde cetvel oluşturuyorsun
Bir de bugüne test kısmından pregnancy test + giriyorsun
Takıldığın yerdeKhaleesi21 sana yardımcı olacakmış
Allah razı olsun canım darısı başınıza inşaAllahOyy maşallah. Tebrik ederim canım. Rabbim gönlündekine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Darısı başımıza olsun inşallah
Sagolasın canımyaaaaa tebrik tebrik tebrriiiiiiiikkkkk yaşasınnnn :))))))))))
Başımızın tacısın gitme bir yere :)
Bilerek mi yaptın yaniyani çok fazla söyletmedim bence sizitribündeki nabız yükselmesini bekledim sadece, azıcık heyecan katma amaçlı
Sen bu ateşi geceye sakla bence
Kız makat diyor siz ne diyorsunuz bacımDerecen var mı ateşini ölç. Ben sabah içtim zaten öyle bir yan etkisi yok
Diğer kullandığın ilacın yan etkilerine bir bak.
Valla anlaşan tarihe altın harflerle yazılacaktın ama tüh işte kaçırdın canım.amannnn önemli değil sen bebişi yakaladın,muafsın
Aynen valla Allah'tan öteki 3 tanede ff den haberim yoktu yoksa yanmıştınızBilerek mi yaptın yanibiz de heyecandan halay çekiyorsun sandık.
Kız makat diyor siz ne diyorsunuz bacımherkes ayrı telden çalıyor.
Valla anlaşan tarihe altın harflerle yazılacaktın ama tüh işte kaçırdın canım.amannnn önemli değil sen bebişi yakaladın,muafsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?