14. GÜNÜ iğnenin bence ilaç değilDarısı başına inşallah ilacın etkisi kalmamıştır inşaallah
İlaç dediğim iğne işte onun etkisimi14. GÜNÜ iğnenin bence ilaç değil
Niyeeeeee duysun ya oda sevinir bence
Ben de ondan bahsediyorum kuzum.bir mesajımı da ilk seferde anlasanİlaç dediğim iğne işte onun etkisimi
Bir sende oluyor he niyeyse ignenin etkisimi diyom evet yada değil de canım anlayacağım dilden işteBen de ondan bahsediyorum kuzum.bir mesajımı da ilk seferde anlasan
Ff min mimarı sagolasın darısı başınıza inşaallahcanım çok çok sevindim gözün aydın olsun
dur kız hemen telaş etme...doğurunca çalışmaya başlamıycam siz bana yetişirsiniz o zamana kadar...Ne 3.mü? Ne zaman didi?ben o kısmı kaçırmışım.Tanrım çok acil hamile kalmam lazım.bir Leyla vakası daha kaldıramam.hemen mikmik yapmam lazım.bi stres geldi bana.
Evet:)Bir sende oluyor he niyeyse ignenin etkisimi diyom evet yada değil de canım anlayacağım dilden işte
Boşunamı sevindim yaniEvet:)
Ff min mimarı sagolasın darısı başınıza inşaallah
Amin inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah öncelikle sağlıklı,nur topu gibi bir erkek bebek olsun.Ff min mimarı sagolasın darısı başınıza inşaallah
Amin canım inşallah ama ve son iğnenin etkisi diyoAmin inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah öncelikle sağlıklı,nur topu gibi bir erkek bebek olsun.FF ve Ağustos ayı uğuru. Bu ayın ilk gebesi olarak ayağını sür gelelim yanına.
Boşunamı sevindim yani
Kız ne ilacı ne iğnesi. G E B E S İ N N N NBoşunamı sevindim yani
Ya biz niye anlaşamıyoruz kuzum bak şimdi furacağım kendumi evet ilacın etkisi derken çatlatma iğnesinin etkisini kasteddim.iğnenin etkisi 14. Güne kalmaz diye biliyorum iğneyi vurulan arkadaşlarda etkisi daha erken kaybolmuştu[/QUOT E]
Hee bak şimdi anladım yemem vurma kendini asayiş beşkemal
Agzın bal yesinnnnKız ne ilacı ne iğnesi. G E B E S İ N N N N
Niyeeeeee duysun ya oda sevinir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?