Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum Allah yardimcin olsunneyin var ne oldu.bulantidan dolayimi ?

Ne oldu cemre?dualarım seninle cnm..

Geçmiş olsun canım benim.eee annelik zor işte.zencefil denedin mi sen?

Rabbim şifanı versin inşallah hayırdır

Geçmiş olsun. Bulantılar mı yine

Geçmiş olsun kuzum inşallah uzun süreli olmaz da rahatlarsın bir an önce

hepinizden Allah razı olsun.
evet bulantım yeni haftayla beraber ayyuka çıktı.
serum verdiler.
çok çıkarıyorum.
bebeği de gördüm maşallah iyiydi.
herkese çok teşekkür ederim.

serum verdiler.
çok çıkarıyorum.
geçmiş olsun canım.tez vakitte gecerde rahatlarsın inşallah.tek sıkıntı bu olsun

serum verdiler.
çok çıkarıyorum.
Çok sknti etme ablam da arkadaşımdan o haldeydi. Hatta arkadaş kan kustum artk ddi. Sanırsam mide bosken daha çok olmuş. Eve 11. Hafta be 12. Haftada 2 si de daha iyiyim ddi. Senin de az kalms bu Haftalara inş geçer. Ne güzel bak çok kilolu bi hamile olmazsn

Slm kızlar..kontrolumuz güzel geçti .ultrason bulgularımız temiz .sadece kalbinde 1,5 mm açıklık görüyo gibiyim ama 5 mm altı önemsizdir kapanır dedi doktor..amniyo raporuna göre down send.var dedi.bende dedim sanki herşeyi tıp biliyo tıpbında aciz kaldığı olaylar var.benim bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum dedim.bunları rapora göre sana anlatmak zorundayım dedi
Doktorun olarak değil dostunuz olarak söylüyorum karar sizin tabiki dedi.hiç kimse doğur yada doğurma diyemez dedi.Ama rapora göre varmış gibi hareket etmeliyiz dedi.eşim top sende ne dersen razıyım dedi.kesinlikle evlat katili olmam dedim .Allahın verdiği canı ancak Allah alır. Böyle bişeye hakkım yok.Aldırdım diyelim ya patolojiden temiz gelirse bunun canlı örnekleri var dedim.kim benim yavrumu geri getircek o zaman dedim.bir gün olsun aldırmayı düşünmedim düşünmüyorumda dedim.inşlh sağlıkla doğacak yavrum dedim.öyle yada Böyle her türlü o bana Rabbimin hediyesidir.ona bakmak ve korumakla yükümlüyüm dedim.epey konuştuk.sende doğurmak istediğine dair imza almak zorundayım dedi.hemen imzalarım dedim ve imzaladım. Öbür hafta radyolojide usg çekilcem.Rabbim sabrımın ve kararlarımın mükafatını versin inşlh..

Daha ileri tetkikler var onlari yaptirmayi dusundun mu gerci sonuc ne olursa olsun aldirmayacaksan yaptirmana gerek yok

Çok şükür. İnşallah sağlıklı doğacak bebeğimiz. Her şekilde seninde dediğin gibi O bir hediye. Daima mutlu olun bebeğinizle. Nice sağlıklı doğan çocuk sonradan hasta oluyor onları da öldürecek miyiz? Doğru karar verdin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sen ondan vazgecmedin insallah Allah ta yavrunu sana saglikla bağışlar.

Amin cnm sağolasın.Rabbim mucizesini göstersin inşlh..
Sen ondan vazgecmedin insallah Allah ta yavrunu sana saglikla bağışlar.
Amin gülüm inşlh. Rabbimden gelene razıyım..

Amniyosentez yani amniyon sivisindan ornek sonra kordosentez yani kordondan sivi alinmasi koryon villus biyopsisi yani kordondan parca aliniyo sonra fetal cilt orneklemesi yani fetusun cildinden parca aliyolar
Onları doktorda söyledi cnm.Artık hiç bişey yapmayacam.Rabbime ve duaya sığınıyorum..

Amin cnm sağolasın.Rabbim mucizesini göstersin inşlh..

Amin gülüm inşlh. Rabbimden gelene razıyım..

Onları doktorda söyledi cnm.Artık hiç bişey yapmayacam.Rabbime ve duaya sığınıyorum..
Canım Kuran okuyorum bebeğimiz için. Allahım kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…