Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmuştur erken falan çatlamadı...Hiçbir sorun yok. Merak etme.

Hsg ile pko anlaşılamaz zaten.hsg rahim ve tüpler için yapılıyor.pko ; usg ve hormon testleri ile anlaşılıyor.ayrıca amh pkolularda yüksek çıkıyor.benim de kilom,tüylenmem,adet düzensizliğim yok ama pkoluyum.hem pkolu olsan da endişe edilecek bir durum yok.pko ilaç desteğiyle tedaviye cevap veren grup.boşuna stres yapma.tablo güzel.bazılarında yumurta Ateş düştükten sonraki artışta çatlıyor.senin durumunu bilmek için önceki tablolara bakmak gerek.yumurta normal şartlarda günde 2mm büyür.19 ya da 21 de çatlatmıştır bu da normal zaten.

Leyla ablacım sen gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla doğacak bebeğin cinsiyetini bile doğru yazamadıkları testin güveni ne kadar sağlam olabilir ki?

Benim bir tanıdığa çocuğu için otizmli ihtimali var dediler çocuk bir doğdu dişi vardı çocuğun. eksiği yok fazlası vardı yani. o kadar çok duyuyoruz ki buna benzer olayları sen Rabbime sığın o herşeyin en güzelini verir bizim için zaten

Remicik nerdesin test zamanı tatlım.
Büyük oğlum sözleşmeli er. O eve izine geldi . Ondan nete bakamadım. Ev kalabalık olduğundan yemek temizlik derken anca gece bu saatte şimdi vakit bulup yazdım. Dün gece eşimle birlikteliğimizden sonra lekelenme oldu. Ama bu gün sabahdan beri hiç bir lekelenme yok. Şüphelendim de aslında. Acaba yerleşme kanamasımı diye. Çünkü ateşimde düşüş olmadan kanama niye olsun ki. Ben 2 gün içinde adet olmazsam ateşimde düşmezse şüphelerim iyice artıcak. Test yapıp negatifi görmekten çok korkuyorum. Biraz kendi haline bırakıp kafama takmamaya çalışıcam. Eğer geç cevap yazarsam kusuruma bakmayın. Oğlum bu ayın 20 sinde dönücek askere.
Kalbim hep sizinle kızlar. Hepinizi çok seviyorum. İnşallah Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Sevdiklerimizle sağlıklı ve mutlu yaşamayı nasip etsin

Bekliyoruz güzel haberini

Senin de test günün gelmiş tatlım
Ff deki çizgi yanlış yerde canım,biz bu ay yumurtayı kaçırdık.ben memleketteydim ve bu kadar erken çatlayacağını tahmin edemedim.çizgi 11.günde olmalı,o gün çatladı.benim luteal fazım 14-16 gün arasında.bugün reglim başlayacak gibi duruyor.wc öyle söyledi.ff in dediği gün çatlasa Çarşamba regl olmam lazımdı.caaanımm yımırtam heba oldu tatil yollarında.

Leyla cnm bu sürecin sonunda inanıyorum ki evladını saglıklı bir sekilde kucagına alacaksın. Rabbimin mucizeleri sonsuz. Her zaman dualarımdasın. Allahım yüzünü güldürsün selamete cıkarsın inşallah

Kızlar histeroskopi yapılan ay mikmik sınırlaması var mı?serbest mi?klomen kullanmak istiyorum bu ay,ilişki yasaksa boşa ilaç almayayım.

Evet cnm Amin inşlh..bende sağlıklı olduğunu düşünüyorum Allahın izniyle.doktor hareketli bir bebek dedi.bir hafta sonra radyolojide osgtetrik us.çekilcek.inşlh herşey temiz ilerler ve sağlıkla kucaklarız.Rabbime sığınıyorum.dua edelim bol bol..inşlh Rabbim yüzümüzü güldürsün cnm..
Amin baharcım inşlh.cnm...

Hsg ile pco teshisi koyulmuyor biliyorim pco var dedigi icin baska sorun var mi yok mu bilmek icin hsg cektirdim yani klomeni bosa kullanmamak icin

çok teşekkür ederim moral oluyor bana böyle şeyler.
zaten zayıfım kilolu da olmam sanırım.
amann alsam da veririm Allah büyük.

ablam onlar bize Allah ın emanetleri.
sağlıklı olsa seveceğiz, sağlıksız olsa sevmeyecek miyiz?
Allah korusun böylesinden.
hepsi bizim canımız kanımız.
Allah ım emeklerinin dualarının suyu yüzü hürmetine sağlıkla sana bağışlasın.
ha onların söylediği gibi olursa da ne mutlu sana bir melek annesi olursun.
Rabbim seni onunla mükafatlandıracak diğer tarafta.
ne büyük mukafat olur inşallah.
hiç üzülme müsterih ol.
Rabbim ne eylerse güzel eyler.

Kızlar histeroskopi yapılan ay mikmik sınırlaması var mı?serbest mi?klomen kullanmak istiyorum bu ay,ilişki yasaksa boşa ilaç almayayım.
Aşağıdaki yazıyı buldum. Dr na sor. İlaç kullanayım mı diye.
Hastalığın teşhisini koymak amacıyla yapılan ofis histeroskopi 1-2 saat içerisinde anestezi uygulanmadan kolayca yapılır. Bu durumda kişinin rahim içi duvarında hiçbir kanama, ağrı ve acı meydana gelmediği için hasta uygulama sonrası hemen ilişkiye girebilir ve hamile kalabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…