Olmuştur erken falan çatlamadı...Hiçbir sorun yok. Merak etme.deneme tahtası gibi kullanıyo bir yumurta günde kaç mm büyür ki 17 mm 24 saat içinde büyürse iğneden hemen hemen bi 10 saat sonra çatladı herhalde benim yumurtam öyleyse 20 mm olabilmiş midirerken çatlayıp döllenme yeteneği olmaz diyede korkuyorum
Olmuştur erken falan çatlamadı...Hiçbir sorun yok. Merak etme.
Yok canım bebeğim. Haber ver unutma.ay inşallah canım umudum yok ama güzel haber alırsam sanada haber veririrm. senin bebeğin var sanırım
Yok canım bebeğim. Haber ver unutma.
Hsg ile pko anlaşılamaz zaten.hsg rahim ve tüpler için yapılıyor.pko ; usg ve hormon testleri ile anlaşılıyor.ayrıca amh pkolularda yüksek çıkıyor.benim de kilom,tüylenmem,adet düzensizliğim yok ama pkoluyum.hem pkolu olsan da endişe edilecek bir durum yok.pko ilaç desteğiyle tedaviye cevap veren grup.boşuna stres yapma.tablo güzel.bazılarında yumurta Ateş düştükten sonraki artışta çatlıyor.senin durumunu bilmek için önceki tablolara bakmak gerek.yumurta normal şartlarda günde 2mm büyür.19 ya da 21 de çatlatmıştır bu da normal zaten.ateş yükseldikten 1 gün önce mi çatlar yumurta 10. gün 35 derecelerdeyken 11. gün 36 derecelerdeydi. eşim varikosel tedavsi gördü ameliyat oldu sorunlar vardı şükür atlattık 1.5 yılımızı aldı ama bunada şükür bu 1.5 yıl içinde bende hep doktora gittim kontrol amaçlı hiç sorunum yoktu eşim geçen ay tamamen düzeldi bende kadın doğuma gittim adetin 2. günü çağırdı gittim kan değerlerim güzel çıktı ama pco var deditabi ben panikle başka doktorada gittim o da pco yok yumurtan fazla pcoyu yumurta fazlalığına göre var diyemeyiz adet gecikmen tüylenmen kilo fazlan yok dedi. şimdi pco var mı yok mu bilmiyorum ama ben tedbir amaçlı hsgde çektirdm tabi devlette eski sistemle çekti yani ilacın hepsi enjekte edildikten sonra film çekildi son görüntüde doktor tüpler çok güzel tıkanıklık yok dedi ama tıkanıklık vardıda işlem esnasında açıldı mı blmşyorum çok acı çektim ( ilk doktor pco yu usg ile teşhis etti )
Olacak inşallah,bekliyoruz sabırla ve duayla...Yok canım bebeğim. Haber ver unutma.
Slm kızlar..kontrolumuz güzel geçti .ultrason bulgularımız temiz .sadece kalbinde 1,5 mm açıklık görüyo gibiyim ama 5 mm altı önemsizdir kapanır dedi doktor..amniyo raporuna göre down send.var dedi.bende dedim sanki herşeyi tıp biliyo tıpbında aciz kaldığı olaylar var.benim bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum dedim.bunları rapora göre sana anlatmak zorundayım dedi
Doktorun olarak değil dostunuz olarak söylüyorum karar sizin tabiki dedi.hiç kimse doğur yada doğurma diyemez dedi.Ama rapora göre varmış gibi hareket etmeliyiz dedi.eşim top sende ne dersen razıyım dedi.kesinlikle evlat katili olmam dedim .Allahın verdiği canı ancak Allah alır. Böyle bişeye hakkım yok.Aldırdım diyelim ya patolojiden temiz gelirse bunun canlı örnekleri var dedim.kim benim yavrumu geri getircek o zaman dedim.bir gün olsun aldırmayı düşünmedim düşünmüyorumda dedim.inşlh sağlıkla doğacak yavrum dedim.öyle yada Böyle her türlü o bana Rabbimin hediyesidir.ona bakmak ve korumakla yükümlüyüm dedim.epey konuştuk.sende doğurmak istediğine dair imza almak zorundayım dedi.hemen imzalarım dedim ve imzaladım. Öbür hafta radyolojide usg çekilcem.Rabbim sabrımın ve kararlarımın mükafatını versin inşlh..
Senin de test günün gelmiş tatlımOlacak inşallah,bekliyoruz sabırla ve duayla...
Büyük oğlum sözleşmeli er. O eve izine geldi . Ondan nete bakamadım. Ev kalabalık olduğundan yemek temizlik derken anca gece bu saatte şimdi vakit bulup yazdım. Dün gece eşimle birlikteliğimizden sonra lekelenme oldu. Ama bu gün sabahdan beri hiç bir lekelenme yok. Şüphelendim de aslında. Acaba yerleşme kanamasımı diye. Çünkü ateşimde düşüş olmadan kanama niye olsun ki. Ben 2 gün içinde adet olmazsam ateşimde düşmezse şüphelerim iyice artıcak. Test yapıp negatifi görmekten çok korkuyorum. Biraz kendi haline bırakıp kafama takmamaya çalışıcam. Eğer geç cevap yazarsam kusuruma bakmayın. Oğlum bu ayın 20 sinde dönücek askere.Remicik nerdesin test zamanı tatlım.
Bekliyoruz güzel haberiniBüyük oğlum sözleşmeli er. O eve izine geldi . Ondan nete bakamadım. Ev kalabalık olduğundan yemek temizlik derken anca gece bu saatte şimdi vakit bulup yazdım. Dün gece eşimle birlikteliğimizden sonra lekelenme oldu. Ama bu gün sabahdan beri hiç bir lekelenme yok. Şüphelendim de aslında. Acaba yerleşme kanamasımı diye. Çünkü ateşimde düşüş olmadan kanama niye olsun ki. Ben 2 gün içinde adet olmazsam ateşimde düşmezse şüphelerim iyice artıcak. Test yapıp negatifi görmekten çok korkuyorum. Biraz kendi haline bırakıp kafama takmamaya çalışıcam. Eğer geç cevap yazarsam kusuruma bakmayın. Oğlum bu ayın 20 sinde dönücek askere.
Kalbim hep sizinle kızlar. Hepinizi çok seviyorum. İnşallah Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Sevdiklerimizle sağlıklı ve mutlu yaşamayı nasip etsin
Ff deki çizgi yanlış yerde canım,biz bu ay yumurtayı kaçırdık.ben memleketteydim ve bu kadar erken çatlayacağını tahmin edemedim.çizgi 11.günde olmalı,o gün çatladı.benim luteal fazım 14-16 gün arasında.bugün reglim başlayacak gibi duruyor.wc öyle söyledi.ff in dediği gün çatlasa Çarşamba regl olmam lazımdı.caaanımm yımırtam heba oldu tatil yollarında.Senin de test günün gelmiş tatlım
Leyla cnm bu sürecin sonunda inanıyorum ki evladını saglıklı bir sekilde kucagına alacaksın. Rabbimin mucizeleri sonsuz. Her zaman dualarımdasın. Allahım yüzünü güldürsün selamete cıkarsın inşallahSlm kızlar..kontrolumuz güzel geçti .ultrason bulgularımız temiz .sadece kalbinde 1,5 mm açıklık görüyo gibiyim ama 5 mm altı önemsizdir kapanır dedi doktor..amniyo raporuna göre down send.var dedi.bende dedim sanki herşeyi tıp biliyo tıpbında aciz kaldığı olaylar var.benim bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum dedim.bunları rapora göre sana anlatmak zorundayım dedi
Doktorun olarak değil dostunuz olarak söylüyorum karar sizin tabiki dedi.hiç kimse doğur yada doğurma diyemez dedi.Ama rapora göre varmış gibi hareket etmeliyiz dedi.eşim top sende ne dersen razıyım dedi.kesinlikle evlat katili olmam dedim .Allahın verdiği canı ancak Allah alır. Böyle bişeye hakkım yok.Aldırdım diyelim ya patolojiden temiz gelirse bunun canlı örnekleri var dedim.kim benim yavrumu geri getircek o zaman dedim.bir gün olsun aldırmayı düşünmedim düşünmüyorumda dedim.inşlh sağlıkla doğacak yavrum dedim.öyle yada Böyle her türlü o bana Rabbimin hediyesidir.ona bakmak ve korumakla yükümlüyüm dedim.epey konuştuk.sende doğurmak istediğine dair imza almak zorundayım dedi.hemen imzalarım dedim ve imzaladım. Öbür hafta radyolojide usg çekilcem.Rabbim sabrımın ve kararlarımın mükafatını versin inşlh..
Evet cnm Amin inşlh..bende sağlıklı olduğunu düşünüyorum Allahın izniyle.doktor hareketli bir bebek dedi.bir hafta sonra radyolojide osgtetrik us.çekilcek.inşlh herşey temiz ilerler ve sağlıkla kucaklarız.Rabbime sığınıyorum.dua edelim bol bol..inşlh Rabbim yüzümüzü güldürsün cnm..Leyla ablacım sen gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla doğacak bebeğin cinsiyetini bile doğru yazamadıkları testin güveni ne kadar sağlam olabilir ki?
Benim bir tanıdığa çocuğu için otizmli ihtimali var dediler çocuk bir doğdu dişi vardı çocuğun. eksiği yok fazlası vardı yani. o kadar çok duyuyoruz ki buna benzer olayları sen Rabbime sığın o herşeyin en güzelini verir bizim için zaten
Amin baharcım inşlh.cnm...Leyla cnm bu sürecin sonunda inanıyorum ki evladını saglıklı bir sekilde kucagına alacaksın. Rabbimin mucizeleri sonsuz. Her zaman dualarımdasın. Allahım yüzünü güldürsün selamete cıkarsın inşallah
Hsg ile pko anlaşılamaz zaten.hsg rahim ve tüpler için yapılıyor.pko ; usg ve hormon testleri ile anlaşılıyor.ayrıca amh pkolularda yüksek çıkıyor.benim de kilom,tüylenmem,adet düzensizliğim yok ama pkoluyum.hem pkolu olsan da endişe edilecek bir durum yok.pko ilaç desteğiyle tedaviye cevap veren grup.boşuna stres yapma.tablo güzel.bazılarında yumurta Ateş düştükten sonraki artışta çatlıyor.senin durumunu bilmek için önceki tablolara bakmak gerek.yumurta normal şartlarda günde 2mm büyür.19 ya da 21 de çatlatmıştır bu da normal zaten.
Çok sknti etme ablam da arkadaşımdan o haldeydi. Hatta arkadaş kan kustum artk ddi. Sanırsam mide bosken daha çok olmuş. Eve 11. Hafta be 12. Haftada 2 si de daha iyiyim ddi. Senin de az kalms bu Haftalara inş geçer. Ne güzel bak çok kilolu bi hamile olmazsn
Slm kızlar..kontrolumuz güzel geçti .ultrason bulgularımız temiz .sadece kalbinde 1,5 mm açıklık görüyo gibiyim ama 5 mm altı önemsizdir kapanır dedi doktor..amniyo raporuna göre down send.var dedi.bende dedim sanki herşeyi tıp biliyo tıpbında aciz kaldığı olaylar var.benim bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum dedim.bunları rapora göre sana anlatmak zorundayım dedi
Ne zaman yapılacakKızlar histeroskopi yapılan ay mikmik sınırlaması var mı?serbest mi?klomen kullanmak istiyorum bu ay,ilişki yasaksa boşa ilaç almayayım.
Aşağıdaki yazıyı buldum. Dr na sor. İlaç kullanayım mı diye.Kızlar histeroskopi yapılan ay mikmik sınırlaması var mı?serbest mi?klomen kullanmak istiyorum bu ay,ilişki yasaksa boşa ilaç almayayım.
Kızlar histeroskopi yapılan ay mikmik sınırlaması var mı?serbest mi?klomen kullanmak istiyorum bu ay,ilişki yasaksa boşa ilaç almayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?