- 30 Mart 2017
- 12.764
- 19.854
- 298
Allah razı olsun gülüm..nefesine sağlık.Rabbim kabul eylesin..Amin..Canım Kuran okuyorum bebeğimiz için. Allahım kabul eder inşallah
Artık dokundurmam.bıktık testler falan..doğunca çocuk doktoru gerek görürse test ister dedi.doktorumla detaylı konuştum bugün..Allahım büyük..duanın açamayacağı kapı yok..Zaten testler ilerledikce dusuk tehlikesi artiyor
Allah razı olsun canım amin inşAllah darısı başınaP Psikolazzz tebrik ederim sağlıkla kavuş inşAllah. Hayırlı evlat olsun ❤
Amin tüm isteyenler inAllah razı olsun canım amin inşAllah darısı başına
Ateş adet günü, bir iki gün önce düşebiliyor. Kişiden kişiye değişiyor. Liste halinde yollar mısın. Catladığı günü ve durumu yorumlayalım.merhaba kızlar yumurtlama öncesi ateşim 35,5 ve 35,8 arasında değişiyordu yumurtlama günümden bugüne 36,1 den aşağıya düşmedi 36,6 larda son günlerde adetime 5 gün var gebelik şansım var mı yada atşe adet günü mü düşüyor
Ateş adet günü, bir iki gün önce düşebiliyor. Kişiden kişiye değişiyor. Liste halinde yollar mısın. Catladığı günü ve durumu yorumlayalım.
Tablo çok güzel. Şuan hamilesin diyemeyiz. İnşallah olursun. İhtimal var ama erken. Muhtemelen progestran da kullanıyorsun ateş adet günü bile düşebilir. İnşallah düşmez tabi... Yumurta erken gelişmiş. İğne olduğunda yumurta kaç mm idi.26.07.2018 adetin 8. günü 35,7
27.07.2018 adetin 9. günü 35,8
28.07.2018 adetin10. günü 35,6 (çatlatma iğnesi yapıldı )
29.07.2018 adetin 11. günü 36,5
30.07.2018 adetin 12. günü 36,5
31.07.2018 adetin 13. günü 36,3
01.08.2018 adetin 14. günü 36,3
02.08.2018 adetin 15. günü 36,5
03.08.2018 adetin 16. günü 36,6
04.08.2018 adetin 17. günü 36,6
çatlatma iğnesi 28 temmuzda saat 11 de yapıldı ama ben iğneden öncede ilişki yaşadım iğneden 36 saat sonra birliktelik oldu ondan sonra gün aşırı devam etti ayın 10 unda doktor kontrole çağırdı sanırım tahlil yapacak
Tablo çok güzel. Şuan hamilesin diyemeyiz. İnşallah olursun. İhtimal var ama erken. Muhtemelen progestran da kullanıyorsun ateş adet günü bile düşebilir. İnşallah düşmez tabi... Yumurta erken gelişmiş. İğne olduğunda yumurta kaç mm idi.
10. Günde çatlamış sanki. Maşallah. Hayırlı olsun tedavin. Heyecanlı bekleyiş. Gelir inşallah bebeğin/bebeklerin... Sizde yumurta gelişme sorunu yok gibi.yok canım sadece klomen kullandım günde 2 adet 5 gün 10. günde ovitrelle çatlatma iğnesi koldan yapıldı sağda bir solda 1 olmak üzere iki adet 17 mm idi. muayneden 24 saat sonra iğneyi yaptırdım.
Bu arada gebelik testi yapmayın. En erken 8 ağustosta yapın. Şuan zaten gebe çıkarsınız iğneden dolayı.yok canım sadece klomen kullandım günde 2 adet 5 gün 10. günde ovitrelle çatlatma iğnesi koldan yapıldı sağda bir solda 1 olmak üzere iki adet 17 mm idi. muayneden 24 saat sonra iğneyi yaptırdım.
10. Günde çatlamış sanki. Maşallah. Hayırlı olsun tedavin. Heyecanlı bekleyiş. Gelir inşallah bebeğin/bebeklerin... Sizde yumurta gelişme sorunu yok gibi.
Bu arada gebelik testi yapmayın. En erken 8 ağustosta yapın. Şuan zaten gebe çıkarsınız iğneden dolayı.
Senin hiçbir sorunun yok. PCO görünümü demiştir. Çok yumurta görünce diyorlar. Yumurtalar 10. Gün çatlamış. İki tane hem de. Sen ilsç kullanma bence. Erken çatlaması da iyi değil. İnşallah gerek kalmaz hamilesindir.ateş yükseldikten 1 gün önce mi çatlar yumurta 10. gün 35 derecelerdeyken 11. gün 36 derecelerdeydi. eşim varikosel tedavsi gördü ameliyat oldu sorunlar vardı şükür atlattık 1.5 yılımızı aldı ama bunada şükür bu 1.5 yıl içinde bende hep doktora gittim kontrol amaçlı hiç sorunum yoktu eşim geçen ay tamamen düzeldi bende kadın doğuma gittim adetin 2. günü çağırdı gittim kan değerlerim güzel çıktı ama pco var deditabi ben panikle başka doktorada gittim o da pco yok yumurtan fazla pcoyu yumurta fazlalığına göre var diyemeyiz adet gecikmen tüylenmen kilo fazlan yok dedi. şimdi pco var mı yok mu bilmiyorum ama ben tedbir amaçlı hsgde çektirdm tabi devlette eski sistemle çekti yani ilacın hepsi enjekte edildikten sonra film çekildi son görüntüde doktor tüpler çok güzel tıkanıklık yok dedi ama tıkanıklık vardıda işlem esnasında açıldı mı blmşyorum çok acı çektim ( ilk doktor pco yu usg ile teşhis etti )
Yok kanda bakacaklar ilacın etkisi kalmaz. Kesin sonuç verir.aynen canım onu araştırırken gördüm zaten vucudum hamile gibi hergün mide bulantım baş dönmem var ilacı atamadım sanırım vücuttan ayın 10 unda bile yokken var çıkar diye çok korkuyorum yoku görmeye alıştım ama var görünüpte olmamasından korkuyorum
Senin hiçbir sorunun yok. PCO görünümü demiştir. Çok yumurta görünce diyorlar. Yumurtalar 10. Gün çatlamış. İki tane hem de. Sen ilsç kullanma bence. Erken çatlaması da iyi değil. İnşallah gerek kalmaz hamilesindir.
üniv hastanesnde pco teşhisi koyuldu doktor çok sertti ağzımı açtırmadı şaşırdım ilk kez böyle birşey yaşadım gebeliğe engel mi dediğimde tabi engel !! dedi nasıl yıkıldım anlatamam sonrasındaki gittiğim doktor başka hastanedeydi ama klomene başladığım için mecbur pco var diyene devam ettim.
günlerdir çok kötüyüm midem başım baya kötü inşallah bu yaşadıklarıma değer meleğim benimledir
üniv hastanesnde pco teşhisi koyuldu doktor çok sertti ağzımı açtırmadı şaşırdım ilk kez böyle birşey yaşadım gebeliğe engel mi dediğimde tabi engel !! dedi nasıl yıkıldım anlatamam sonrasındaki gittiğim doktor başka hastanedeydi ama klomene başladığım için mecbur pco var diyene devam ettim.
günlerdir çok kötüyüm midem başım baya kötü inşallah bu yaşadıklarıma değer meleğim benimledir
Boşver doktorları, daya klomeni PCO de geç. Hepsi aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?