- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Operatif histeroskopiden sonra korunma var mı peki?sen poliplerini aldırdıktan sonra ara verdin mi?Aşağıdaki yazıyı buldum. Dr na sor. İlaç kullanayım mı diye.
Hastalığın teşhisini koymak amacıyla yapılan ofis histeroskopi 1-2 saat içerisinde anestezi uygulanmadan kolayca yapılır. Bu durumda kişinin rahim içi duvarında hiçbir kanama, ağrı ve acı meydana gelmediği için hasta uygulama sonrası hemen ilişkiye girebilir ve hamile kalabilir.
Regl bitiminden 1 gün sonra yapılacakNe zaman yapılacak
Yazının devamı tatlımRegl bitiminden 1 gün sonra yapılacak
Ya o hastanede ofis yaptıran bir kızla görüştüm.hsg gibi lekelenme oluyormuş yine.ayrıca 1 hafta ilişki yasakmış.korun demiyorlarmış sonrasında.ben klomen kullanmak istiyordum bu ay.klomen kullandığımda lekelenmem çok uzun sürüyor.ofis çekmezler diye korktum bu seferde.offf ya uzuyor da uzuyor süreç...sonu selamet olsa bari.Yazının devamı tatlım
Ancak tedavi amacıyla yapılan cerrahi histeroskopi yaklaşık 6 saat kadar sürer ve anestezi verilir. Bu nedenle histeroskopi sonrası vajinanın iyileşmesi için en az 1 hafta beklemek gereklidir. Bu süre sonrasında girilen ilişki sonrasında hamile kalınabilir. Özellikle kist ve miyomların alınması ile kısırlık tedavisi amacıyla yapılan histeroskopi sonrasında rahim ve yumurtalıkların iyileşmesi biraz daha uzun sürer. Bu dönemde hamile kalmak için acele edilmemelidir. Rahim, vajina, tüpler ve yumurtalıklar tam olarak iyileşmeden hamile kalmak düşük riskini veya erken doğum riskini arttırabilir. Bu durumda en ideal zaman minimum 1 aydır. Rahim içinin iyileştikten sonra girilen ilişki sonrasında hemen hamile kalınabilir.
Bilmiyorum ki yazıda öyle diyor. Yumurtlama gününü kaçırabilirsin. Klomeni önümüzdeki ay kullan bence.Ya o hastanede ofis yaptıran bir kızla görüştüm.hsg gibi lekelenme oluyormuş yine.ayrıca 1 hafta ilişki yasakmış.korun demiyorlarmış sonrasında.ben klomen kullanmak istiyordum bu ay.klomen kullandığımda lekelenmem çok uzun sürüyor.ofis çekmezler diye korktum bu seferde.offf ya uzuyor da uzuyor süreç...sonu selamet olsa bari.
Bu arada histeroskopi 6 saat mi sürüyor.ay ben şok
Amin cnm sağlıkla nasip eder Rabbim inşlh..ablam onlar bize Allah ın emanetleri.
sağlıklı olsa seveceğiz, sağlıksız olsa sevmeyecek miyiz?
Allah korusun böylesinden.
hepsi bizim canımız kanımız.
Allah ım emeklerinin dualarının suyu yüzü hürmetine sağlıkla sana bağışlasın.
ha onların söylediği gibi olursa da ne mutlu sana bir melek annesi olursun.
Rabbim seni onunla mükafatlandıracak diğer tarafta.
ne büyük mukafat olur inşallah.
hiç üzülme müsterih ol.
Rabbim ne eylerse güzel eyler.
Sağol cnm paylaştığın için
Tatlım benim güzel güzel katlansın inşallah. Allah bu sefer seni muradına erdirsin. Hafta sonu hepimize Meryem süresini okudum. İnanın çok dua ettim.Kızlar dpo 9 negatif, dpo 12 pozitif. Bugün yaptığım testin markası ilk kez duyduğum artımed diye bir marka. Aynı markadan bi testim daha var. Kimyasal olup olmadığını anlamak için Onu da yarın mı yapsam , çarşamba mı?. Normalde adet günüm çarşamba.
Tatlım benim güzel güzel katlansın inşallah. Allah bu sefer seni muradına erdirsin. Hafta sonu hepimize Meryem süresini okudum. İnanın çok dua ettim.
İÇimdeki ses bu sefer tamam dedi senin için.umarım sağlıkla bebişine kavuşursun canım.çift çizgiyi gördük şimdi darısı kalp ve keseye olsun.Kızlar dpo 9 negatif, dpo 12 pozitif. Bugün yaptığım testin markası ilk kez duyduğum artımed diye bir marka. Aynı markadan bi testim daha var. Kimyasal olup olmadığını anlamak için Onu da yarın mı yapsam , çarşamba mı?. Normalde adet günüm çarşamba.
Allah kabul etsin.ağzına sağlık balım.Tatlım benim güzel güzel katlansın inşallah. Allah bu sefer seni muradına erdirsin. Hafta sonu hepimize Meryem süresini okudum. İnanın çok dua ettim.
Umarım içindeki ses doğru çıkar.İÇimdeki ses bu sefer tamam dedi senin için.umarım sağlıkla bebişine kavuşursun canım.çift çizgiyi gördük şimdi darısı kalp ve keseye olsun.
Allah kabul etsin.ağzına sağlık balım.
Umarim adet gelmiyordur ama benim de adet olmadan önce dusmeye basliyor hepGünaydın arkadaşlar bugün ateşim sanki bir anda düştü dün 36,7 bugün 36,2 bata da 5-6 günüm var acaba regl mi olucam
Geçen ay tam adet günümde 35,9a düştü bi önceki ayda öyle tam gününde düştü. Genelde 35,8 ve 35,9la adet oluyodum ama tabi o zamanlr düzenli ölçüp not almıyordum ilk defa bu ay düzenli girmeye başladım. Zaten gelirse bugün baya erken yumurtlamış olcam hani döllenirkende ateş düşermiş ya acaba mı diyorum bi umutUmarim adet gelmiyordur ama benim de adet olmadan önce dusmeye basliyor hep
Canım yerleşme düşüşü olsun inşallah. İlk tabloda çok yorum yapamıyoruz. Yarın ki ateş çok önemli.Geçen ay tam adet günümde 35,9a düştü bi önceki ayda öyle tam gününde düştü. Genelde 35,8 ve 35,9la adet oluyodum ama tabi o zamanlr düzenli ölçüp not almıyordum ilk defa bu ay düzenli girmeye başladım. Zaten gelirse bugün baya erken yumurtlamış olcam hani döllenirkende ateş düşermiş ya acaba mı diyorum bi umut
Canım sen bu gece çalışma yap. Ovu testin var mıGunaydin kizlar atesim bugun birden dustu acaba yumurtlama mi geliyor ama daha 9. Gun
Yok canim zaten hic anlamiyorum ovu testindenCanım sen bu gece çalışma yap. Ovu testin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?