Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Operatif histeroskopiden sonra korunma var mı peki?sen poliplerini aldırdıktan sonra ara verdin mi?

Regl bitiminden 1 gün sonra yapılacak
Yazının devamı tatlım
Ancak tedavi amacıyla yapılan cerrahi histeroskopi yaklaşık 6 saat kadar sürer ve anestezi verilir. Bu nedenle histeroskopi sonrası vajinanın iyileşmesi için en az 1 hafta beklemek gereklidir. Bu süre sonrasında girilen ilişki sonrasında hamile kalınabilir. Özellikle kist ve miyomların alınması ile kısırlık tedavisi amacıyla yapılan histeroskopi sonrasında rahim ve yumurtalıkların iyileşmesi biraz daha uzun sürer. Bu dönemde hamile kalmak için acele edilmemelidir. Rahim, vajina, tüpler ve yumurtalıklar tam olarak iyileşmeden hamile kalmak düşük riskini veya erken doğum riskini arttırabilir. Bu durumda en ideal zaman minimum 1 aydır. Rahim içinin iyileştikten sonra girilen ilişki sonrasında hemen hamile kalınabilir.

Ya o hastanede ofis yaptıran bir kızla görüştüm.hsg gibi lekelenme oluyormuş yine.ayrıca 1 hafta ilişki yasakmış.korun demiyorlarmış sonrasında.ben klomen kullanmak istiyordum bu ay.klomen kullandığımda lekelenmem çok uzun sürüyor.ofis çekmezler diye korktum bu seferde.offf ya uzuyor da uzuyor süreç...sonu selamet olsa bari.

Bu arada histeroskopi 6 saat mi sürüyor.ay ben şok

Bilmiyorum ki yazıda öyle diyor. Yumurtlama gününü kaçırabilirsin. Klomeni önümüzdeki ay kullan bence.

Amin cnm sağlıkla nasip eder Rabbim inşlh..
Eki Görüntüle 2176431 LeYLa_21 kendim için araştırma yapıyordum görünce sende gör istedim
Sağol cnm paylaştığın için
.

Kızlar dpo 9 negatif, dpo 12 pozitif. Bugün yaptığım testin markası ilk kez duyduğum artımed diye bir marka. Aynı markadan bi testim daha var. Kimyasal olup olmadığını anlamak için Onu da yarın mı yapsam , çarşamba mı?. Normalde adet günüm çarşamba.

Eklentiler

• _20180806_074417.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 54
Tatlım benim güzel güzel katlansın inşallah. Allah bu sefer seni muradına erdirsin. Hafta sonu hepimize Meryem süresini okudum. İnanın çok dua ettim.

İÇimdeki ses bu sefer tamam dedi senin için.umarım sağlıkla bebişine kavuşursun canım.çift çizgiyi gördük şimdi darısı kalp ve keseye olsun.

Tatlım benim güzel güzel katlansın inşallah. Allah bu sefer seni muradına erdirsin. Hafta sonu hepimize Meryem süresini okudum. İnanın çok dua ettim.
Allah kabul etsin.ağzına sağlık balım.

İÇimdeki ses bu sefer tamam dedi senin için.umarım sağlıkla bebişine kavuşursun canım.çift çizgiyi gördük şimdi darısı kalp ve keseye olsun.

Allah kabul etsin.ağzına sağlık balım.
Umarım içindeki ses doğru çıkar. Bizlerde artık kavuşuruz gönlümüzdeki murada

Umarim adet gelmiyordur ama benim de adet olmadan önce dusmeye basliyor hep
Geçen ay tam adet günümde 35,9a düştü bi önceki ayda öyle tam gününde düştü. Genelde 35,8 ve 35,9la adet oluyodum ama tabi o zamanlr düzenli ölçüp not almıyordum ilk defa bu ay düzenli girmeye başladım. Zaten gelirse bugün baya erken yumurtlamış olcam hani döllenirkende ateş düşermiş ya acaba mı diyorum bi umut

Canım yerleşme düşüşü olsun inşallah. İlk tabloda çok yorum yapamıyoruz. Yarın ki ateş çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…