Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım. Kız erkek farketmez. Benim babam çok şükür oğlum olmamış diyor. Etrafımızda çok kötü örnekler var o yüzden.
Sağlıklı, hayırlı evlat olsun. Cinsiyeti Hiç farketmez.

Saol canım Allah razı olsun. Senin minnağın keyfi yerindeymiş baksana ayak üst üste atmış. Neyse artık bi dahaki randevuya kadar bekleriz artık

Mrb.
Bu ay yumurtlamamisim gorunuyor degil mi

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-11-20-08-20.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu da bi onceki ay

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-11-20-15-24.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 33
Hayırlı evlat olsun kaç tane var senin

Saol canım Allah razı olsun. Senin minnağın keyfi yerindeymiş baksana ayak üst üste atmış. Neyse artık bi dahaki randevuya kadar bekleriz artık

Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar çok sağolun.
Halam 2 hafta önce kalp krizi geçirdi daha hayata döneli 20dk. Olmustu oğlu kapıda hepimiz bir gün geberecegiz dedi buz gibi oldum. Böyle bir oğlum olacağına 10 kızım olsun hayırlısı olsun diye dua ettim.
Allahım kimseyi evladiyla terbiye etmesin çok zor.

Amin

Iyi hafta sonları nasılsınız kızlar bugün bende ölçüm yaptım döngü takvimime kayıt ettim takvime göre de yarın ve sonraki 3 gün gebelik ihtimali için uygunmuş reglimin 9.cu günüm

Inofolic kullanan kizlar bakin hele benim midem hala kotu bisey yemek istemiyorum karnim acikiyor ama icim almiyor biseyler yiyince rahatsız hissediyorum kendimi sizde de var mi boyle seyler

Inofolic kullanan kizlar bakin hele benim midem hala kotu bisey yemek istemiyorum karnim acikiyor ama icim almiyor biseyler yiyince rahatsız hissediyorum kendimi sizde de var mi boyle seyler
2 ay kullandım öyle birşey olmadı bende. Gebelik oluşmuş olabilir mi ?Hatta onun yerine pro women kullansana daha çok vitamin içeriyor.

bende de her hangi bisey olmadi canim.bazen ıhtan bulandığı oldu ama sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…