Sen akıntı bilgilerini kenara not al ateş yükseldikçe tabloyü tekrar değerlendiririzW ve E yi kaldirinca cizgi gidiyor zaten ama o günlerde akintinin geldiginden emin gibiyim
Ben de ateşini merak etmiştim:)Olabilir yarınki ateşten anlarız hayırlısıGünaydın kızlar bugün çok düzensiz uyudum ateşimi ölçtüm ama 2,5 saatlik uykuyla ne kadar sağlıklı oldu bilmiyorum ama 36,4 çıktı daha sonra ölçtüm 36,3 çıktı sanırım regl başlıcak
Zaten yarın son gün normalde benim bat bugün ama programa göre yarın. Şimdi benim 35,9lara inmem lazım dimi çünkü 2 aydır ölçtüğümde hep o civarlardaydı. Ah keşke o zaman da düzenli tutsaydımBen de ateşini merak etmiştim:)Olabilir yarınki ateşten anlarız hayırlısı
maşallahh Allah nazarlardan esirgesin sizi canımGünaydın kızlar. Perşembe beta 195 di. Bugün 447
Saol canımmaşallahh Allah nazarlardan esirgesin sizi canım
O kadar inmese de düşüşün devam etmesi gerekZaten yarın son gün normalde benim bat bugün ama programa göre yarın. Şimdi benim 35,9lara inmem lazım dimi çünkü 2 aydır ölçtüğümde hep o civarlardaydı. Ah keşke o zaman da düzenli tutsaydım
Maşallah size kat kat artsın inşallahGünaydın kızlar. Perşembe beta 195 di. Bugün 447
Maşş canım ya çok sevindim.inş sağlıkla devam eder.Günaydın kızlar. Perşembe beta 195 di. Bugün 447
Maşallah size kat kat artsın inşallah
Saolun kızlar inşallahMaşş canım ya çok sevindim.inş sağlıkla devam eder.
Offff inşallah düşmezO kadar inmese de düşüşün devam etmesi gerek
Hadi geçmiş olsun canım. Çektiğin acıların sonu bebişle taçlansınKızlar merhaba.dün Ankara Zekai Tahir’de ofis histeroskopi oldum..Bilgi vermek amaçlı yazıyorum.çünkü ben başıma ne geleceğini bilmeden gittim.çok Bilgi aradım yoktu.hep histeroskopi yazılmış tı...
Regl bitiminde gidiliyor.önce kan alınıp beta hcg bakılıyor.sonra gebelik yoksa yatış işlemi yapılıyor.tansiyon,kalp ritmine falan bakılıyor.sonra çatala geçiyorsunuz.içinize serumla beraber kameralı bir aletle bakıyorlar.ilk kısmı rahat çünkü ince bir alet,rahat rahat sıcakta serin sularla ohhh iyiymiş derkeeennn o alet rahimden içeri girerken dünya tersine dönüveriyor.hsg nin daha uzun şekli gibiydi rahme geçtikten sonra.2-3dk falan sürdü yoksa çekilmez.rahimden çıkarır çıkarmaz acı geçiyor.15gün ilişki yasak.banyo ayakta duş şekline.7günlük antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar.kanama oluyor sonrasında.
Neyse ki sonuç temiz çıktı,boşuna o kadar acı çektim.içime hsg de hava kaçırmışlarAllahtan başka bişi kaçırmamışlar.onlar polip gibi gözükmüş.
Canım adetin düzensizmiş bu yüzden belki o ağrılar yumurtlama ağrısıdır. Yeni yumurtluyorsundur. Yumurtlamanın geçtiğinden emin misin? Gebelik belirtileri herkeste farklıdır. Eğer varsa ve adet tarihine 9 gün varsa eğer belirti için çok erkenKızlar gunaydın hayırlı sabahlar. Adete 9 gun var. Daha dogrusu düzenim bozulmadan önce 30 gunde bir adet oluyordm suan ise bazen 3 4 ay olmadıgım bilr oluyor. Ama 2 gun öncesinden beri kasıklarımda daha dogrusu rahim kısmında seğirme var. İlk hissettiğimde net bir şekilde o seğirmeyi hissettim şimdi ise hafif hafif inceden hissediyrm. Hamile olabilir miyim ? Baska bir belirti yok. Birde belirti sayılırsa göğüs ucumda acıyan sivilce çıktı. Yorumlarınızı bekliyorum. Birde ben bu ay ovu testi yapmadım. Acaba şimdi yapsam onda belli olur mu ??
Sağol canım inş.aman ne bilem işte kaçmış,dua ediyorum o alet neyim kaçmamışHadi geçmiş olsun canım. Çektiğin acıların sonu bebişle taçlansınPolip olmamasına sevindim. Ama hsg de nasıl hava kaçırmışlar
Çok geçmiş olsun canım.sonrası hayırlısıyla bebiş olsun inşallahhKızlar merhaba.dün Ankara Zekai Tahir’de ofis histeroskopi oldum..Bilgi vermek amaçlı yazıyorum.çünkü ben başıma ne geleceğini bilmeden gittim.çok Bilgi aradım yoktu.hep histeroskopi yazılmış tı...
Regl bitiminde gidiliyor.önce kan alınıp beta hcg bakılıyor.sonra gebelik yoksa yatış işlemi yapılıyor.tansiyon,kalp ritmine falan bakılıyor.sonra çatala geçiyorsunuz.içinize serumla beraber kameralı bir aletle bakıyorlar.ilk kısmı rahat çünkü ince bir alet,rahat rahat sıcakta serin sularla ohhh iyiymiş derkeeennn o alet rahimden içeri girerken dünya tersine dönüveriyor.hsg nin daha uzun şekli gibiydi rahme geçtikten sonra.2-3dk falan sürdü yoksa çekilmez.rahimden çıkarır çıkarmaz acı geçiyor.15gün ilişki yasak.banyo ayakta duş şekline.7günlük antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar.kanama oluyor sonrasında.
Neyse ki sonuç temiz çıktı,boşuna o kadar acı çektim.içime hsg de hava kaçırmışlarAllahtan başka bişi kaçırmamışlar.onlar polip gibi gözükmüş.
MasaAllah canim senin adina cok sevindimGünaydın kızlar. Perşembe beta 195 di. Bugün 447
Yok canım agrı değil segirme. İlk defa oluyor bu.Canım adetin düzensizmiş bu yüzden belki o ağrılar yumurtlama ağrısıdır. Yeni yumurtluyorsundur. Yumurtlamanın geçtiğinden emin misin? Gebelik belirtileri herkeste farklıdır. Eğer varsa ve adet tarihine 9 gün varsa eğer belirti için çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?