- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
WUuu gelsin çalışmalarKizlar bugunki ovu testim.artik pozitif.iliski durumu ne sekilde olsun simdi sizce
Eki Görüntüle 2178404
Herşeyin hayırlısı stres üzüntü Yok bekleyip görelimOffff inşallah düşmezne regl ne de hamilelik belirtisi hiçbir şeyim yok
Kizlar bugunki ovu testim.artik pozitif.iliski durumu ne sekilde olsun simdi sizce
Eki Görüntüle 2178404
Canım bence sen her ihtimale karşı bugünü de değerlendir. yarından sonraki ateşlerdeki yükselişe göre çizgi bugüne de kayabilirVeson benim yumurtlama tablodaki gibi oldu sanirim evet erken ama o ilaci iciyorum ya ondan olabilir cunku su anda akintilarim kesilmeye basladi eger yumurtlama 1 2 gune gelecek olsaydi artmasi lazimdi diye düşünüyorum
Ikna edebilirsemCanım bence sen her ihtimale karşı bugünü de değerlendir. yarından sonraki ateşlerdeki yükselişe göre çizgi bugüne de kayabilir
41 kere maşallah. Allah sana ve eşine bağışlasın. Sağlıkla ilerlesin.Günaydın kızlar. Perşembe beta 195 di. Bugün 447
Kızlar merhaba.dün Ankara Zekai Tahir’de ofis histeroskopi oldum..Bilgi vermek amaçlı yazıyorum.çünkü ben başıma ne geleceğini bilmeden gittim.çok Bilgi aradım yoktu.hep histeroskopi yazılmış tı...
Regl bitiminde gidiliyor.önce kan alınıp beta hcg bakılıyor.sonra gebelik yoksa yatış işlemi yapılıyor.tansiyon,kalp ritmine falan bakılıyor.sonra çatala geçiyorsunuz.içinize serumla beraber kameralı bir aletle bakıyorlar.ilk kısmı rahat çünkü ince bir alet,rahat rahat sıcakta serin sularla ohhh iyiymiş derkeeennn o alet rahimden içeri girerken dünya tersine dönüveriyor.hsg nin daha uzun şekli gibiydi rahme geçtikten sonra.2-3dk falan sürdü yoksa çekilmez.rahimden çıkarır çıkarmaz acı geçiyor.15gün ilişki yasak.banyo ayakta duş şekline.7günlük antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar.kanama oluyor sonrasında.
Neyse ki sonuç temiz çıktı,boşuna o kadar acı çektim.içime hsg de hava kaçırmışlarAllahtan başka bişi kaçırmamışlar.onlar polip gibi gözükmüş.
WUuu gelsin çalışmalar3 gün üstüste olsun ama tabi kocanın psikolojisine göre sen ayar ver bugünü kaçırma sonrası Allah büyük
Khaleesi21 cnm çok geçmiş olsun bebeğe vesile olsun inşallah
Dün olmustu iliski eger bugünün kacmamasi gerekiyorsa ya bu gece yada yarin sabaha bir sekilde oldururumVeson un dediği gibi 3 gün üst üste olsa iyi olur . Ama eşinin psikolojisine göre en kötü 36 saat arayla olsun. . Aslında yumurtlama günlerini eşlere çok çaktırmamak lazım bence . Çünkü strese giriyorlar.
SEn yumurtaydı akıntıydı bırak.ateş yeterli yükselişi gösterene kadar günaşırı çalışmalara devamVeson benim yumurtlama tablodaki gibi oldu sanirim evet erken ama o ilaci iciyorum ya ondan olabilir cunku su anda akintilarim kesilmeye basladi eger yumurtlama 1 2 gune gelecek olsaydi artmasi lazimdi diye düşünüyorum
Yarın sabah da olabilir şimdi eşini çok Da ürkütmeyelimDün olmustu iliski eger bugünün kacmamasi gerekiyorsa ya bu gece yada yarin sabaha bir sekilde oldururumvalla caktirmasamda cakiyor artık yapacak bisey yok.olurda gece olmazsa sabah ta olsa olur mu.ona göre secenek sunayim benimkine bide bunu tabloya pik olarakmi gireyim
valla ben ürkütmeden bugüne ikna ettimYarın sabah da olabilir şimdi eşini çok Da ürkütmeyelim
41 kere maşallah. Allah sana ve eşine bağışlasın. Sağlıkla ilerlesin.
Amin inşallah kızlarZamansiz yolcu canım benim çok sevindim.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin.
hep sağlık haberini duyursun inşallah.
Günaydın kızlar. Perşembe beta 195 di. Bugün 447
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?