Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugunki ovu testim.artik pozitif.iliski durumu ne sekilde olsun simdi sizce
Eki Görüntüle 2178404
Veson un dediği gibi 3 gün üst üste olsa iyi olur . Ama eşinin psikolojisine göre en kötü 36 saat arayla olsun. . Aslında yumurtlama günlerini eşlere çok çaktırmamak lazım bence . Çünkü strese giriyorlar.

Veson benim yumurtlama tablodaki gibi oldu sanirim evet erken ama o ilaci iciyorum ya ondan olabilir cunku su anda akintilarim kesilmeye basladi eger yumurtlama 1 2 gune gelecek olsaydi artmasi lazimdi diye düşünüyorum
Canım bence sen her ihtimale karşı bugünü de değerlendir. yarından sonraki ateşlerdeki yükselişe göre çizgi bugüne de kayabilir

Dün olmustu iliski eger bugünün kacmamasi gerekiyorsa ya bu gece yada yarin sabaha bir sekilde oldururum valla caktirmasamda cakiyor artık yapacak bisey yok.olurda gece olmazsa sabah ta olsa olur mu.ona göre secenek sunayim benimkine bide bunu tabloya pik olarakmi gireyim

Veson benim yumurtlama tablodaki gibi oldu sanirim evet erken ama o ilaci iciyorum ya ondan olabilir cunku su anda akintilarim kesilmeye basladi eger yumurtlama 1 2 gune gelecek olsaydi artmasi lazimdi diye düşünüyorum
SEn yumurtaydı akıntıydı bırak.ateş yeterli yükselişi gösterene kadar günaşırı çalışmalara devam

Yarın sabah da olabilir şimdi eşini çok Da ürkütmeyelim

Yarın sabah da olabilir şimdi eşini çok Da ürkütmeyelim
valla ben ürkütmeden bugüne ikna ettim önce evde kalan olursa olmaz dedi.valla bi şekilde olacak.bugün ve yarın önemli.özellikle bugün dedim.tamam laa hallederiz sen düşünme dedibaktım su koyveriyor.sabah yapışırım

Kızlar ancak yazabiliyorum nişan telasimiz var
Benim dinazora veda ettim başka bir dr.a gittim bugun. Gerçi onu da bayaa eskiden tanıyorum rahim yapisikligimi acmisti 10 sene falan oluyor.
Galiba kızımız geliyor :)) Hala galiba diyorum çünkü bır dahaki randevuya daha net konuşuruz dedi bacak bacak üstüne atmış rahatı yerindeydi :)) kızlarım çok mutlu koca hala değişebilir dur bakalım modunda

Zamansiz yolcu canım çok sevindim kat kat artsın değerin sımsıkı tutunsun bu defa :))

Khaleesi21 geçmiş olsun canım artık gönül rahatlığı ile kocaya yuklenebilirsin daya vitamini kürü bol bol mik mik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…